Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
BOXER
Стать:чоловік
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення BOXER » Вів, 18 січня 2011, 08:17

pikach00, і таке буває :D але тільки тоді, коли одна з них водій, а інша пішохід. тоді вони різних релігій :ninja :D
Sad, but true.

swed
Ім'я:Женя
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення swed » Вів, 18 січня 2011, 10:14

в мене склалось враження шо ви пішки взагалі не ходите %)
і факт шо пішоходів ніїхто не хоче пропускати
і пофіг червоне чи то зелене, самі ж їх і привчили перебігати тоді коли їм здається, шо вийде )) перебігти

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Вів, 18 січня 2011, 11:01

AndrewK писав:А тобі що, релігія посигналити не позволяє. Або як більш радикальний варіант - імітувати старт з пробуксовкою
та я так і роблю :D а так як в мене весь час щось з глушником то виходить ефектно)))) я підкочують легенько тихенько ззаду і на газ :D :D :D
swed писав:в мене склалось враження шо ви пішки взагалі не ходите і факт шо пішоходів ніїхто не хоче пропускати
факт що нема взаємної поваги пішоходів до водіїв і навпаки. бо якщо половина пішоходів чемно йде як книжка пише і половина водіїв чемно їзде і всіх пропускає, то інші половини одних і других рухаються по вулицях за принципом "мені всі пофіг, я тут їду/йду" і саме ці "нечемні" :D і провокують всіх решта ненавидіти одні одних, ну і як можна поважати пішоходів, які весь час валять де не можна, вискакують з-за транспорту, кидаються на капот і повністю ігнорують твою присутність на дорозі і створюють тобі стресові ситуації на кожному кроці?! і навпаки.
перейти реально важко, коли мій малий в колясці їздив то це для мене була страшна проблема бо можна було і 10 хв стояти на переході і чекати щоб тебе хтось пропустив, а з коляскою маневреність ніяка і кидатись на вулицю ривком не будеш... нема взаємоповаги і взаєморозуміння :unsure це треба ще зі школи виховувати
Востаннє редагувалось Вів, 18 січня 2011, 11:08 користувачем Sally, всього редагувалось 1 раз.
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 18 січня 2011, 11:05

Sally писав:
AndrewK писав:А тобі що, релігія посигналити не позволяє. Або як більш радикальний варіант - імітувати старт з пробуксовкою
та я так і роблю :D а так як в мене весь час щось з глушником то виходить ефектно)))) я підкочують легенько тихенько ззаду і на газ :D :D :D
мій товариш теж так робить. І теж думає, що це ефектно і всєм стаять-баяцца.
Якось, коли я перед ним переходив дорогу він так зробив. Я ледве зо сміху не впав - бдзинь-дзинь-дзинь :shout

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 18 січня 2011, 11:09

Thug, бдзинь в мене не буває)))) в мене машина як трактор ричить, щось там з глушником)))
zubylo.lviv.ua

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Вів, 18 січня 2011, 11:42

Sally писав:коли мій малий в колясці їздив то це для мене була страшна проблема бо можна було і 10 хв стояти на переході і чекати щоб тебе хтось пропустив,
дивно, бо як як з малою в возику їздив, то ще не встиг до бордюра підїхати - як всі машини ставали :sing І сам так роблю - людей з дитячими колясками проускаю завжди без жодних винятків...
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Вів, 18 січня 2011, 12:04

Myself,
Myself писав:людей з дитячими колясками проускаю завжди без жодних винятків.
так само... в будь якому місці

єдине не пропустив такий випадок на перехресті біля СБУ Вітовського Сахарова коперніка Гвадійська. Аж опустив вікно і молодому подружжю сказав все шо про них думаю ......бі-піп.... Адже вони переходили з Гвардійської до коперніка навпростець по ліву сторону гвардійскої біля трамвайного депо...тобто -йшла навпротець - порушуючи все шо можна і нехтуючи життям дитини...

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Сер, 19 січня 2011, 18:50

Занесем в список МЛ350 чорний, львівські номера. Сьогодні на перехресті наукова-стрийська так мені сигналило шоб я його пропустив, шо думав чувако реально зле стало. По пішоходному люди, а воно гудить %) Я задню включив, шоб дойшло, потім руку виставив в вікно (типу чую урода), пофіг. Коли всетаки пропустив, воно просто стало перед мною і тупило по зеленому. Свята на людях сказуються негативно.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 19 січня 2011, 19:00

Myself писав:дивно, бо як як з малою в возику їздив, то ще не встиг до бордюра підїхати - як всі машини ставали І сам так роблю - людей з дитячими колясками проускаю завжди без жодних винятків...
Зображення або ти рідко їздив або тобі так щастило :)
zubylo.lviv.ua

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Сер, 19 січня 2011, 19:01

swed писав:в мене склалось враження шо ви пішки взагалі не ходите %)
і факт шо пішоходів ніїхто не хоче пропускати
Ще трохи, зовсім чуть-чуть :D Коли бенз буде по 10 грн %) :|
Denja писав:Занесем в список МЛ350 чорний, львівські номера.
Да він не один :unsure
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 19 січня 2011, 19:09

він не один точно. сьогодні на личаківський біля колишньої "оксани" я виїжджала з вулички, переді мною зупинився якийсь чувак і засаджував в машину ще 3 чи 4 чуваки і головне прямо на світлофорі посередині дороги і ті чуваки (так і кортить сказати козли) лізуть мені прямо під машину, а зелене світло, я раз посигналила, вони щось зашарілись, далі лізуть, знову посигналила, об"їхати ж хочу, а вони стали на всю проїжджу частину, відкрили двері а інші ще й з другої частини вулиці перебігають, я таки об"їхала зліва і хочу направо попернути, так цей чувак починає рух і бачить що я вже його об"їхала і включила правий поворот так ні він тисне на газ бо йому конче стало треба проїхати на зелене прямо і переді мною (чи що там в нього в голові в той момент було для мене загадка)! коротше я таки його підрізала знову посигналивши, але реально від аварії було дуже мало :( якийсь неадекватний :(
zubylo.lviv.ua

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Сер, 19 січня 2011, 19:10

Sally писав:людей з дитячими колясками проускаю завжди без жодних винятків...
Ніфіга-дітей с самого дитинства вчать порушувати :angry ,є тротуар то і йди по ньому,нема чого лазити в недозволеному місці :angry
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 19 січня 2011, 19:11

то не я писала. Петро, підписуюсь!
zubylo.lviv.ua

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Сер, 19 січня 2011, 19:14

Sally, Я знаю шо не ти просто копіював :) В нас я так одній самого ранку спортив настрій-по центрі в нас розмітка в дві полоси,а воно вийшло з зупинки і питдує :angry поперек себе пхає каляску,до пішоходного далеко,а вона валить навіть не дивиться шо машина в 1.5 метра від неї-от я їй і пояснив трохи шо через таких плядських пішоходів ми страждаємо,водії :(
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Сер, 19 січня 2011, 19:15

бляха, скільки виродків на парковці біля податкової (зі сторони стрийської) %) сьогодні "нарвався" я на одного :shout парокуються як хочуть, з "головної" фіг повернеш направо, бо там раком поставали вилупки. на бус місця малувато :| я вирішив акуратно біля тої Дачії проїхати, не вписуюсь, назад фіг здам, бо там вже підперли на виїзд :shout бачу збоку стоїть тіп і шось кричить :| коли я вперся боковою дверкою в бампер тої дачії, воно бля підійшло, сіло в неї з матами і аж тоді від"їхало :shout як його всі інші водії бакланили, а він кричить, шоб я вчився їздити :D бажання вирішувати в той момент спір бажання і часу не було, побіг в податкову, зайняв чергу, вийшов до хлопаки на дискусію, а його вже не було... :|

жесть повна там. добре, шо свідоцтво забрав хоч)) за 2 хв. перед 18-ою :happy
Sad, but true.

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Сер, 19 січня 2011, 19:24

Я їхав з Мечнікова в сторону личаківської, стою, хочю повернути на личаківську.Смеркалось :D Тёмная ночь, только пули свистят :D
Дивлюсь нікого немає, повернув і тут БМВ Х5 який якось оказався ззаді мене блимає мені і фа-факає :shock :| Оказується він не включив фари :shout
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

Sheff

Повідомлення Sheff » Суб, 22 січня 2011, 02:36

Я сьгодні біля Південного прикинувся "виродком". Всрав червоній Субару Імпреза (останній, НЕтурбованій), коли вирулив перед нею, з лівої полоси (в праву), об'їжджаючи тих хто повертає з лівої полоси наліво (на парковку Південного, а не ВАМу). Причому, вирулював на "тапку в пол", бачачи його фари в праве зеркало (тобто метрів 3-4 від "корми"). Спішив... Стиднооо... :(

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Суб, 22 січня 2011, 12:17

Я також позавчора їхав по В.Великого від Троллейбусної до Стрийської, по тому гарному клаптику, їхав більше 70 десь 75км/г і в 50 метрах переді-мною біля заправки укрнафта дядько виходить на пішохідний, пробував пригальмувати, зрозумів, що навіть юзом перелечу перехід. прийшлось сигналити, реально соромно, треба вважати.

А Дєня там ганяє 100 я бачив :p :sing
Ford?

diza
Контактна інформація:

Повідомлення diza » Пон, 24 січня 2011, 11:09

Myself писав:дивно, бо як як з малою в возику їздив, то ще не встиг до бордюра підїхати - як всі машини ставали І сам так роблю
Є два варіанта : або в тебе возик - з транспарантом - "не зупинишся-вбю" :D :shout або тобі просто везло
Перехід на кн. ольги перед кільцем або за кільцем - 4 проїде - 1 стане. Маршрутки - то просто тебе "не бачать"

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Пон, 24 січня 2011, 11:46

Sally писав:перейти реально важко, коли мій малий в колясці їздив то це для мене була страшна проблема бо можна було і 10 хв стояти на переході і чекати щоб тебе хтось пропустив
Myself писав:дивно, бо як як з малою в возику їздив, то ще не встиг до бордюра підїхати - як всі машини ставали
Петро писав:Ніфіга-дітей с самого дитинства вчать порушувати ,є тротуар то і йди по ньому,нема чого лазити в недозволеному місці
Петро, ти читати вмієш? :ninja Пішохідний перехід і дитина в колясці - то нездозволене місце? %) Нєфіг лазити? :angry Проснись, в тебе теж діти будуть :sing
diza писав:Є два варіанта : або в тебе возик - з транспарантом - "не зупинишся-вбю" або тобі просто везло
:-) Мабуть друге :shout
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей