Обговорення елементів тюнінгу автомобілів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
обвіс , а точніше докладки на омегу б

чи подобається вам такі докладки бамперів???

так, звісно...
28
74%
ні, зовсім...
6
16%
краще інші шукати...
4
11%

Всього голосів: 38

FAST
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: обвіс , а точніше докладки на омегу б

Повідомлення FAST » П'ят, 31 грудня 2010, 18:41

luav писав:тому і намагаєтесь ліпити кулю з...
ліпше ліпити кулю ніж перетворювати машину на гав..о ;)
luav писав:Бо омега явно машина не для того,а для неспішного комфортного пересування
в кожного своя ціль використання!!!
luav писав:Але тим не менш омега сакс у машин з багаторичажкою в плані керованості.І тут їй нічого не допоможе
:D :D то ти собі можеш хіба таке думати після своїх тюнінгів :D в мене думка явно протилежна, їздив на багатьох машинах і та керованість яка в мене є зарас з нормальним мерседесом не рівняється 8-)
luav писав:Якщо ви ганяєте по трасі швидше за 150,то так.Якщо людина їздить по місту переважно і по трасі їздить зі швидкістю 100-150,то низький кліренс створить їй більше незручностей
з якою би ви щвидкістю не їздили, керованість краща на рівень :sing
мені цікаво було би позмагатися у слаломі, де чітко було би видно, як ваш автомобіль виносить від заданої траєкторії руху ;)
Denja писав:Знову теми в баталії перетворили... luav, в вас, або комплекси, або просто бажання поспілкуватися надмірне.
розумієш, гризе чоловіка шо в нього не така машина, от і хоче щось доказати, я не проти дискусій, всі і так розуміють, де тюнінг і логіка, а де гра слів і закиди на незрозумілі теми і тлумачення фактів які немають суті, мені просто весело це спостерігати, тому Дєня не закривай тему ;)
luav писав:а не кидатись в крайнощі по типу -50 пружин або 18 дисків
щодо накладки передньої, я так і не отримав відповіді!!!!!
FAST писав:кажеш докладка передня це репліка в тебе польська чи китайська??? буду взагаді сміятися якщо вона з волокна і на самонагризах закручена
093 655 48 53

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » П'ят, 31 грудня 2010, 18:46

luav писав:слабеньких 2-літрових моторах такі диски нічого,окрім усмішки скептичної,нічого іншого не викликають.Красота потребує жертв,але не таких-100%
то як мотор їде все залежить від водія ;) і 136 коней, це не 90 тому ці закиди залиш при собі!!!
luav писав:Наразі ж заради краси мучити свою машину великими дисками і заниженням не бачу ніякого сенсу,бо хочу насолоджуватись їздою,а не замислюватись,де я проїду,а де-ні
от і їзди на стоковій машині з докладкою і 3,0 пружинами як трактор і не кажи потім нікому шо в тебе тюнінг ;) :D
мій автомобіль проїжає всюди, навіть на рибалку по таких горбах, шо ти би на своїй певно не проїхав :sing
luav писав:Весною проїдемось:дріфтерська омега на 18 катках і мій стоковий караван на 16.Якщо 18 катки допоможуть виграти,то я визнаю свою неправоту
неможу дочекатися!!! :ninja
093 655 48 53

luav
Ім'я:Володимир
Стать:чоловік
Номер:BC5192AT

Повідомлення luav » П'ят, 31 грудня 2010, 19:08

FAST писав: ліпше ліпити кулю ніж перетворювати машину на гав..о ;)
:D :D то ти собі можеш хіба таке думати після своїх тюнінгів :D в мене думка явно протилежна, їздив на багатьох машинах і та керованість яка в мене є зарас з нормальним мерседесом не рівняється 8-)
з якою би ви щвидкістю не їздили, керованість краща на рівень :sing
мені цікаво було би позмагатися у слаломі, де чітко було би видно, як ваш автомобіль виносить від заданої траєкторії руху ;)
розумієш, гризе чоловіка шо в нього не така машина, от і хоче щось доказати, я не проти дискусій, всі і так розуміють, де тюнінг і логіка, а де гра слів і закиди на незрозумілі теми і тлумачення фактів які немають суті, мені просто весело це спостерігати, тому Дєня не закривай тему ;)
Про кулю ваш пасаж зрозумілий.Звичайно,викинути з машини омивачі,датчики зносу колодок і подушки безпеки в сидіннях-це кул :D
Хоча з точки зору пересічного водія вона і так пуста як шаманський бубен.З половинчастим БК і відсутньою климою.Я бі кондер викинув нафіг,щоб вагу машини зменшити.В машинах для драгу,де він ен є потрібним,саме так і роблять.Будьте послідовними :D
Про керованість:коли це мерси були ідеалом керованості?Порівнюйте свою машину,наприклад,з багаторичажними бумерами,де омега буде сакс по любому
Про слалом:а нафіга мені на довгому каравані змагатись з вами в слаломі? :D Де я буду виконувати слалом в повсякденній їзді?Він потрібен хіба вам,щоб об"їжджати ями,які я без проблем і так проїду :D
Омега-машина для неспішного і комфортного пересування по автобанах
Про тюнінг то взагалі смішно.А який саме тюніг в вашій машині?Пружини і аморти коні,які ви взяли нещодавно?Диски з великим натягом можна віднести до тюнінгу.По мотору що?Заміна сальників?Нульовик?В моїй уяві це явно замало.Напевне,начепити насадку аля-джапан стайл або решітка хендс-мейд-це тюнінг? :D

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » П'ят, 31 грудня 2010, 19:14

1:1, поки нічия, продовжуємо далі. Причина попередження - оффтоп і кількісне набивання беззмістовних постів.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

luav

Повідомлення luav » П'ят, 31 грудня 2010, 19:15

FAST писав: то як мотор їде все залежить від водія ;) і 136 коней, це не 90 тому ці закиди залиш при собі!!!
от і їзди на стоковій машині з докладкою і 3,0 пружинами як трактор і не кажи потім нікому шо в тебе тюнінг ;) :D
мій автомобіль проїжає всюди, навіть на рибалку по таких горбах, шо ти би на своїй певно не проїхав :sing
неможу дочекатися!!! :ninja
Ню-ню.На вагу омеги 136 коней-навіть не смішно.Плакати хочеться. 11 секунд до сотні :D супердинаміка.Хоча щоб тази ганяти вистачить :D Але навіть пріора буде до 100 км/год більш ніж серйозним конкурентом для дріфтової машини
Я їжджу так,як мені буде комфортно для повсякденної їзди.Я ж в слалом не граю щодня :D
Про прохідність і кліренс:ви відмінили закони фізики?За рахунок чого машина з значно нижчим кліренсом проїде там,де моя не проїде? :D
Якщо ви будете під час заїзду на 18 катках,то шансів у вас проти моєї машини нуль.І я вам це доведу.Думаю,що ви і самі це розумієете,що на розгін динаміка на більших дисках є гірша.Навіть 0,5 с переваги в динаміці седана над караваном вас не врятують

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » П'ят, 31 грудня 2010, 19:24

luav писав:Про кулю ваш пасаж зрозумілий.Звичайно,викинути з машини омивачі,датчики зносу колодок і подушки безпеки в сидіннях-це кул
омивачі теоретично є, просто недоцільно за 1200грн їх ставити!! датчика зносу колодок небуло і подушок не було, причому тут викинув??
luav писав:Хоча з точки зору пересічного водія вона
....вона а*уєнна 8-)
luav писав:Я бі кондер викинув нафіг,щоб вагу машини зменшити.В машинах для драгу,де він ен є потрібним,саме так і роблять.Будьте послідовними
причому тут драг і чим мені кондиціонер не підходить?? ви як та миша бєтесь по своїй клітці і нічого нового не можете придумати :D
luav писав:багаторичажними бумерами
значить тепер в БМВ ідеальна керованість у М-ок так, ладно можем порівняти, яке берем БМВ, любу 5-ірку крім М, проїдемся на обох, або навіть толпу любителів зберем і всі проїдемся, що і кому ти хочеш тут доказати???? :|
luav писав:а нафіга мені на довгому каравані змагатись з вами в слаломі?
різниця в довжині кузова 2см, хіба ваша візуальна уява робить трактор більшим :D
luav писав:Де я буду виконувати слалом в повсякденній їзді?
а уникнення екстремальних ситуацій на дорозі, відчувати габарити машини, хто шарить в слаломі полюбому добре їздить, чи хтось може зі мною сперичатися??? :angel
luav писав:Омега-машина для неспішного і комфортного пересування по автобанах
як ти там Віталіку сильно хотів доказати, це ваше власне ІМХО, ось і все :D
luav писав:В моїй уяві це явно замало
ваша уява про тюнінг і так всім зрозуміла :D 8-)
luav писав:або решітка хендс-мейд-це тюнінг?
дядя Steinmetz 8-)

де моя відповідь по докладці, чи я так і не дочекаюся??? тема про обвіс!!!
093 655 48 53

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » П'ят, 31 грудня 2010, 19:27

Ну от самі тепер перечитайте ост. пост і проведіть паралель докладки? Нафіга людям перечитувати стільки порожнього тексту? Чи будем до трьох "голів" добивати?
П.С. 2.0 седан непробвав на драгу, але по місту помниться Фаста обганяв якось. Вага не та.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » П'ят, 31 грудня 2010, 19:27

luav писав:Ню-ню.На вагу омеги 136 коней-навіть не смішно.Плакати хочеться. 11 секунд до сотні
більшість машин які тебе оточують коли ти їздиш і то так не їдуть!! вважаю це нормальним середнім показником!!!
luav писав:Якщо ви будете під час заїзду на 18 катках,то шансів у вас проти моєї машини нуль.І я вам це доведу.Думаю,що ви і самі це розумієете,що на розгін динаміка на більших дисках є гірша.Навіть 0,5 с переваги в динаміці седана над караваном вас не врятують
я їздив на 17 9J і шинами 255/40 і на трошки обїхав БМВ5 Е34 2,0 24кл. 150 коней ;) 8-)
093 655 48 53

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » П'ят, 31 грудня 2010, 19:29

Denja
нє...непоможе це, закривай :)
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » П'ят, 31 грудня 2010, 19:31

FAST писав:де моя відповідь по докладці, чи я так і не дочекаюся??? тема про обвіс!!!
я протів!!! :D
093 655 48 53

luav

Повідомлення luav » П'ят, 31 грудня 2010, 19:41

FAST писав: омивачі теоретично є, просто недоцільно за 1200грн їх ставити!! датчика зносу колодок небуло і подушок не було, причому тут викинув??
....вона а*уєнна 8-)
причому тут драг і чим мені кондиціонер не підходить?? ви як та миша бєтесь по своїй клітці і нічого нового не можете придумати :D
значить тепер в БМВ ідеальна керованість у М-ок так, ладно можем порівняти, яке берем БМВ, любу 5-ірку крім М, проїдемся на обох, або навіть толпу любителів зберем і всі проїдемся, що і кому ти хочеш тут доказати???? :|
а уникнення екстремальних ситуацій на дорозі, відчувати габарити машини, хто шарить в слаломі полюбому добре їздить, чи хтось може зі мною сперичатися??? :angel
де моя відповідь по докладці, чи я так і не дочекаюся??? тема про обвіс!!!

про омивачі:машина одразу проектувалась під драг,тому викинули купу необхідних опцій.98-99 роки-найжирніші сереж жоресатйлів по копмлектаціях.У вас немає того,що є в більшості машин 97-98 років.Тільки не треба розказувати,що повний БК або кліма в машині непотрібні :D
Про БМВ не М-ки:якщо вона буде сток,але в спорт-комплектації,щоб бути ближче до вашої,то навіть ваша омега буде сакс.Порівняти багаторичажку і звичайний ричаг-весело.А ті нещасні баварці мучаться :D
Про слалом:я зазвичай не літаю там,де покритття не довзоляє.Навіть якщо на дорозі і буде якась ямка,то моя машина її витримає.Тут визначальною буде реакція водія
Про мою докладку:що саме вас цікавить?Наразі стоїть репліка.І навіть не кітайська.Ставили і доробляли її в Василя.Тому можете отримати інфу про неї з пеших вуст.Про безпеку і комфорт теж подумав.Приварена гайка до лонжерона.Придбаний крюк від БМВ і т.д.Тобто все зроблено більш ніж штатно.Наразі випробовую,як довго вона ходитиме по наших дорогах.БУде в продажі оригінальний штайнмец,то придбаю.Якщо він є у вас,то готовий вам вже пропонувати за нього 200-250 євро :D

luav

Повідомлення luav » П'ят, 31 грудня 2010, 19:45

FAST писав: більшість машин які тебе оточують коли ти їздиш і то так не їдуть!! вважаю це нормальним середнім показником!!!
їздив на 17 9J і шинами 255/40 і на трошки обїхав БМВ5 Е34 2,0 24кл. 150 коней ;) 8-)
11 сек до сотні-то навіть не овоч.старт у нормальних машин іде від 9 сек. 9,5 сек- омега 2,5 на ручці
А бумер з вами в заїзді брав участь? :D 2,0 у БМВ овоч ще той :D Багато ще залежить від стану конкретного авто
Я їхав з 523 Е39 мого товариша по трасі.До 160 ще якось тримався.Після 160 бумер просто зник :D

luav

Повідомлення luav » П'ят, 31 грудня 2010, 19:48

FAST писав:
FAST писав:де моя відповідь по докладці, чи я так і не дочекаюся??? тема про обвіс!!!
я протів!!! :D
якщо ви барижите і Штайнмецами,то готовий у вас їх придбати вже зараз :D

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » П'ят, 31 грудня 2010, 20:09

luav писав:про омивачі:машина одразу проектувалась під драг
при чому тут драг?? і чого ти причепився до моїх офивачів, це ж не тюнінг а додаткова опція яку можна доставити за гроші ;)
luav писав:.У вас немає того,що є в більшості машин 97-98 років
і мене це радує, і радує що є багато чого що у решти нема ;)
luav писав:якщо вона буде сток,але в спорт-комплектації
це реально смішно :D , така в природі не буває!
luav писав:то навіть ваша омега буде сакс.Порівняти багаторичажку і звичайний ричаг-весело
тоді нерозумію чого омеги брали участь у DTM змаганнях????
luav писав:то моя машина її витримає
спортивна підвіска підсилена і значно витриваліша стокової, робіть висновки самі ;)
luav писав:Про мою докладку:що саме вас цікавить?Наразі стоїть репліка.І навіть не кітайська.Ставили і доробляли її в Василя.Тому можете отримати інфу про неї з пеших вуст.Про безпеку і комфорт теж подумав.Приварена гайка до лонжерона.Придбаний крюк від БМВ і т.д.Тобто все зроблено більш ніж штатно.
цікавить хто виробник, з чого зроблена, як кріпилася??? тема про
обвіс , а точніше докладки на омегу б
навіщо звонити до Василя, давай розкажи, а то ти тільки не потемі вмієш!!! 8-)
luav писав:якщо ви барижите і Штайнмецами,то готовий у вас їх придбати вже зараз
такими речами не займаюся, та навіть як міг би то не привіз :D звертайтеся до своїх знаменитих авторитетів на УОК!!! вони вам привезуть обовязково, але ще 200єнотів на вас зароблять, і будуть казати що ви їхній друг :D :D :D
093 655 48 53

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » П'ят, 31 грудня 2010, 20:11

вот
Вкладення
111.jpg
093 655 48 53

luav

Повідомлення luav » П'ят, 31 грудня 2010, 20:23

FAST писав:
це реально смішно :D , така в природі не буває!
тоді нерозумію чого омеги брали участь у DTM змаганнях????
спортивна підвіска підсилена і значно витриваліша стокової, робіть висновки самі ;)
цікавить хто виробник, з чого зроблена, як кріпилася??? тема про
такими речами не займаюся, та навіть як міг би то не привіз :D звертайтеся до своїх знаменитих авторитетів на УОК!!! вони вам привезуть обовязково, але ще 200єнотів на вас зароблять, і будуть казати що ви їхній друг :D :D :D
про М-ки:а хіба звичайних Е-39 з спортпідвіскою ви ніколи не бачили?
В ДТМ змаганнях участь брали не омеги,а щось подібне до них по шильдіку.ваша омега і близбко біля них не стояла
про спортивну підвіску:аморти і пружини згоден,а ось гумі з низьким профілем і решті стоковій підвісці це більш ніжне сподобається.Про диски вже не згадую :D

Про докладку:звичайна репліка.Підозрюю,що польська,бо шильдіків на ній немає.Про встановлення:сорі,але не в курсі,на що саме її кріпили.Можливо,Василь сам відипшеться в цій темі.Я ставлю завдання і плачу гроші.В решту моментів мені вникати немає сенсу.Чи ви,купуючи квиток на потяг,намагаєтесь ще навчитись водити електровоз? :D
Про авторитетів УОК,які мен возять докладки:мій товариш Олег Німеччина не соплі жує на форумах,а вже має 3,0 компресор з заниженням і в повному обвісі Штайнмец,тому,підозрюю,не вам його оцінювати в плані успішності :D
Про заробіток:хороші речі дешевими не бувають,тому вам на шару розраховувати не варто :D

luav

Повідомлення luav » П'ят, 31 грудня 2010, 20:23

FAST писав:вот
я вже написав вище,але знайдіть в неї щось спільне з вашою омегою,окрім шильдіка :D

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » П'ят, 31 грудня 2010, 20:55

luav писав:Про авторитетів УОК,які мен возять докладки:мій товариш Олег Німеччина не соплі жує на форумах,а вже має 3,0 компресор з заниженням і в повному обвісі Штайнмец,тому,підозрюю,не вам його оцінювати в плані успішності
я ж кажу, ті гроші які він на вас і на інших заробив не пішли даром :D
luav писав:Про докладку:звичайна репліка.Підозрюю,що польська,бо шильдіків на ній немає.
а хтось бився в груди шо то Steinmetz :D воно і близько до нього не лежало :sing
luav писав:Чи ви,купуючи квиток на потяг,намагаєтесь ще навчитись водити електровоз?
ооууу.... ви знов десь полетіли зі своїми афоризма, некурите там нічо :D :D :D
luav писав:В ДТМ змаганнях участь брали не омеги,а щось подібне до них по шильдіку.ваша омега і близбко біля них не стояла
я і не стверджував того ;) по співвідношенню комфорт-спорт то та що на фото 0:100, а я на своїй ще й на рибалку умудряюся їздити :happy
luav писав:хіба звичайних Е-39
якщо машина звичайна, тобто сток то це одне питання, а якщо стоїть спорт підвуска, то машина вже не звичайна ;)
093 655 48 53

«ANDRON»
Ім'я:Андрій
Номер:ВС 5128 ВК
Контактна інформація:

Повідомлення «ANDRON» » П'ят, 31 грудня 2010, 21:08

FAST писав:якщо стоїть спорт підвуска, то машина вже не звичайна
а яка?та така сама звичайна,тільки зі спорт підвіскою ;)
иномарку покупает тот у кого нет денег на содержание Таза

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » П'ят, 31 грудня 2010, 21:10

«ANDRON» писав:а яка?та така сама звичайна,тільки зі спорт підвіскою
ок, для прикладу беремо замість підвіски, ще один дуже важливий елемент як мотор якщо буде стояти М-очний мотор а не 2,0, то буде та БМВ звичайна???
093 655 48 53

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей