ліпше ліпити кулю ніж перетворювати машину на гав..оluav писав:тому і намагаєтесь ліпити кулю з...

в кожного своя ціль використання!!!luav писав:Бо омега явно машина не для того,а для неспішного комфортного пересування
luav писав:Але тим не менш омега сакс у машин з багаторичажкою в плані керованості.І тут їй нічого не допоможе

з якою би ви щвидкістю не їздили, керованість краща на рівеньluav писав:Якщо ви ганяєте по трасі швидше за 150,то так.Якщо людина їздить по місту переважно і по трасі їздить зі швидкістю 100-150,то низький кліренс створить їй більше незручностей

мені цікаво було би позмагатися у слаломі, де чітко було би видно, як ваш автомобіль виносить від заданої траєкторії руху

розумієш, гризе чоловіка шо в нього не така машина, от і хоче щось доказати, я не проти дискусій, всі і так розуміють, де тюнінг і логіка, а де гра слів і закиди на незрозумілі теми і тлумачення фактів які немають суті, мені просто весело це спостерігати, тому Дєня не закривай темуDenja писав:Знову теми в баталії перетворили... luav, в вас, або комплекси, або просто бажання поспілкуватися надмірне.

щодо накладки передньої, я так і не отримав відповіді!!!!!luav писав:а не кидатись в крайнощі по типу -50 пружин або 18 дисків
FAST писав:кажеш докладка передня це репліка в тебе польська чи китайська??? буду взагаді сміятися якщо вона з волокна і на самонагризах закручена