Обговорення елементів тюнінгу автомобілів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
обвіс , а точніше докладки на омегу б

чи подобається вам такі докладки бамперів???

так, звісно...
28
74%
ні, зовсім...
6
16%
краще інші шукати...
4
11%

Всього голосів: 38

FAST
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: обвіс , а точніше докладки на омегу б

Повідомлення FAST » Чет, 30 грудня 2010, 15:19

nazarok1990 писав:То тільки на треку або крутих поворотах. А часто ти буваєш на треку
ти хоч раз ставив собі на машину прогресивні пружини??? от постав і зрозумієш про що я! управляємість набагато краща, і не тільки на треку ;)
nazarok1990 писав:Незнаю не бачив, але зараз сильно не погоцаєш і діфтити якось стрьомно.
:D :D
в твому випадку точно! :sing
093 655 48 53

_Ramp_
Стать:чоловік
Дякував (ла): 14 рази

Повідомлення _Ramp_ » Чет, 30 грудня 2010, 15:23

nazarok1990 писав:Незнаю не бачив, але зараз сильно не погоцаєш і діфтити якось стрьомно.
Олег Васильович нічого небоїться :) ,вчора по дорозі на Сихів був соцільний дріфт на повортах (р.s в нього очко заварене ;) )
„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”

Nazarok
Ім'я:Назар
Номер:XXXL
Контактна інформація:

Повідомлення Nazarok » Чет, 30 грудня 2010, 15:28

_Ramp_ писав:Авто: ноги)

в твому випадку точно!
я не постій пішохід.
_Ramp_ писав:р.s в нього очко заварене
Стягнуте прогресивною пружиною.
На рахунок пружин я за якщо є відповідна дорога і нормальна машина, а так тупо для відоса нема сенсу.

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Чет, 30 грудня 2010, 15:50

_Ramp_ писав:(р.s в нього очко заварене )
nazarok1990 писав:Стягнуте прогресивною пружиною.
:shout да наглушняк, повний аноісай 8-) :ninja
nazarok1990 писав:На рахунок пружин я за якщо є відповідна дорога і нормальна машина, а так тупо для відоса нема сенсу.
от про що і тема!!!! заниження в ноль це для екстремальної їзди, а зробити з машини нормальну а не трактор з -30-ими пружинами краще ніж поставити на 2,0 від 3,0 пружини + докладка ;)
093 655 48 53

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Чет, 30 грудня 2010, 15:54

FAST писав:от про що і тема!!!! заниження в ноль це для екстремальної їзди, а зробити з машини нормальну а не трактор з -30-ими пружинами краще ніж поставити на 2,0 від 3,0 пружини + докладка
істина! :teach
INTE®©ULLE®™

Breaker

Повідомлення Breaker » Чет, 30 грудня 2010, 15:56

FAST, просто на тому універсалі не видно майже верхньої чатсини гуми (над діском), тому і не подобається. Варіант твоєї омеги гарніший: занижена і одночасно видно нормально резину, а не десь під крилом)

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Чет, 30 грудня 2010, 15:58

Breaker писав:на тому універсалі не видно майже верхньої частини гуми (над діском)
так то піпєц як круто 8-) кожного пре своє :sing
093 655 48 53

rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Чет, 30 грудня 2010, 18:36

FAST писав:небачу жодної причини ставити докладку, а щоб срака була нижча, пружини на -20 менші ніж спереду
ну я хочу -30 + докладку ;) а передочок і так подобається
FAST писав:ти хочеш сказати шо на цих дорогах без заниження і без обвісу ти комфортно будеш їхати???? ні.... тому не в заниженні справа
Олег , я не говорю такого,однак якщо ти їдеш 1800 км. і зупиняєшся тільки похавати і кавки попити то повір зовсім не в тєму ще вилуплюватися на горбочк4и всякі там які я зараз обминаю і точно знаю що не зачеплю ,а НІЧ , а ОЖЕЛЕДИЦЯ ?? а ДОЖ і ями всі залиті?? я розумію що хороший водій обїде це все , але сам розусієш що навіть водійський стаж у років так 20 не поможе і може бути бум невеличкий :D
FAST писав:завжди вважав таких водіїв рагулями, не в обіду!!! тротуар це ж для пішоходів, хіба не вистачає дороги щоб по людськи запаркуватися??
в правилах чітко написано,що зупинка на тротуарі не заборонена ,однак є поправка у вигляді того, щоб люди мали де пройти :D :shout але я також противник зупинок на тротуарі, так як це заважає і водієві так і пішоходам......
FAST писав:вот вам фотка ше одної правильної омеги
какой то амерікан стайл :D

luav
Ім'я:Володимир
Номер:BC5192AT

Повідомлення luav » Чет, 30 грудня 2010, 21:36

FAST писав: от про що і тема!!!! заниження в ноль це для екстремальної їзди, а зробити з машини нормальну а не трактор з -30-ими пружинами краще ніж поставити на 2,0 від 3,0 пружини + докладка ;)

Підозрюю,що це камінь в мій огород.Так ось:машину робив для тої мети,щоб не замислюватись над тим,де я зможу проїхати.Керованість однозначно погіршилась,але в повороти я не вхожу на 100 і швидше,а пересуваюсь перевжано по місту.А ось відносно того,як вам ваше заниження допоможе їхати по прямій ,перевіримо вже весною.Щось мені таки підказує,що ті всі розмови про купівлю 3,0-юнацьке бла-бла,тому весною ви так само будете на своїх дріфтових 2,0 і наші шанси будуть приблизно однакові :D

luav

Повідомлення luav » Чет, 30 грудня 2010, 21:41

FAST писав: завжди вважав таких водіїв рагулями, не в обіду!!! тротуар це ж для пішоходів, хіба не вистачає дороги щоб по людськи запаркуватися?? :roll
про тротуар:якби я паркувався на тротуарі при наявних вільних місцях,то повністю підтримав би ваш гумор.Готовий платити по 10 грн за парковку,якщо вона буде.На жаль,нашому місту гроші не потрібні :D
На тротуарі паркуюсь в крайньому разі,але таке паркування притаманне не тільки Львову,але і Києву і т.д.Тому,не працюючи в центрі міста,вам цього не зрозуміти

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » П'ят, 31 грудня 2010, 13:50

luav писав:Керованість однозначно погіршилась
я ставив собі від 2,5 пружини то капєц просто!!! навіть розпорка при такій керованості не поможе ;)
luav писав:А ось відносно того,як вам ваше заниження допоможе їхати по прямій ,перевіримо вже весною.Щось мені таки підказує,що ті всі розмови про купівлю 3,0-юнацьке бла-бла,тому весною ви так само будете на своїх дріфтових 2,0 і наші шанси будуть приблизно однакові
я для себе ніяких термінів не ставлю, буде можливість однозначно весь мій задум оживе ;)
luav писав:Тому,не працюючи в центрі міста,вам цього не зрозуміти
дуже часто паркуюся в центрі міста і не тільки. ніяких проблем немає і на бордюр вилази потреби не виникає ;)
093 655 48 53

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » П'ят, 31 грудня 2010, 13:53

rybkaandrew писав:Олег , я не говорю такого,однак якщо ти їдеш 1800 км. і зупиняєшся тільки похавати і кавки попити то повір зовсім не в тєму ще вилуплюватися на горбочк4и всякі там які я зараз обминаю і точно знаю що не зачеплю ,а НІЧ , а ОЖЕЛЕДИЦЯ ?? а ДОЖ і ями всі залиті?? я розумію що хороший водій обїде це все , але сам розусієш що навіть водійський стаж у років так 20 не поможе і може бути бум невеличкий
тюнінг підвіски це великий компроміс між керованістю і комфортом в співвідношенні 50:50 чим нижче, тим краще рулиться і навпаки :)
093 655 48 53

luav

Повідомлення luav » П'ят, 31 грудня 2010, 16:20

FAST писав:
luav писав:Керованість однозначно погіршилась
я ставив собі від 2,5 пружини то капєц просто!!! навіть розпорка при такій керованості не поможе ;)
я для себе ніяких термінів не ставлю, буде можливість однозначно весь мій задум оживе ;)
дуже часто паркуюся в центрі міста і не тільки. ніяких проблем немає і на бордюр вилази потреби не виникає ;)
особливої різниці між 2,5 та 3,0 пружинами немає.розпорка допомагає в плані кренів.оптимум буде при заниженні+Б6+розпорка.Тоді буде розумний оптимал в плані керованості.Але тим не менш омега сакс у машин з багаторичажкою в плані керованості.І тут їй нічого не допоможе
Про терміни:добре обгрунтування позиції :D ;) Просто одразу пригадуються плани по свапу 5,7
Олег!Будьмо реалістами:ви мені радили замінити омегу на джип,щоб не паритись з кліренсом.На жаль,я таких грошей немаю.Так само і ви не маєте грошей на нормальний авто для дріфту,тому і намагаєтесь ліпити кулю з...
Бо омега явно машина не для того,а для неспішного комфортного пересування.І саме так і має позиціонуватись.Бо навіть флагманська омега з двигуном 3,0 має лишень 8 сек до сотні,що явно є замало,щоб змагатись з нормальними авто ;)

luav

Повідомлення luav » П'ят, 31 грудня 2010, 16:23

FAST писав: тюнінг підвіски це великий компроміс між керованістю і комфортом в співвідношенні 50:50 чим нижче, тим краще рулиться і навпаки :)
Якщо ви ганяєте по трасі швидше за 150,то так.Якщо людина їздить по місту переважно і по трасі їздить зі швидкістю 100-150,то низький кліренс створить їй більше незручностей

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » П'ят, 31 грудня 2010, 16:39

Знову теми в баталії перетворили... luav, в вас, або комплекси, або просто бажання поспілкуватися надмірне. Прошу утримуватись від особистостей з Фастом у всіх темах.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

luav

Повідомлення luav » П'ят, 31 грудня 2010, 16:56

Denja писав:Знову теми в баталії перетворили... luav, в вас, або комплекси, або просто бажання поспілкуватися надмірне. Прошу утримуватись від особистостей з Фастом у всіх темах.
Де ви бачили баталії?Не треба видавати бажане за дійсне.
В мене в моєму віці вже немає ніяких комплексів.Якщо б ви були уважним та аргументованим,то зауважили,хто саме почав цю тему з особистостей.Можете її навіть ще раз перечитати з самого початку
Ну і надмірне спілкуватись особливо часу немає,бо заробляю гроші :D

rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » П'ят, 31 грудня 2010, 17:40

luav писав:Де ви бачили баталії?Не треба видавати бажане за дійсне.В мене в моєму віці вже немає ніяких комплексів.Якщо б ви були уважним та аргументованим,то зауважили,хто саме почав цю тему з особистостей.Можете її навіть ще раз перечитати з самого початкуНу і надмірне спілкуватись особливо часу немає,бо заробляю гроші
+1 , я для прикладу читаю і кожних пару днів міняється думка на рахунок докладок , це ЯВНО СТОСУЄТЬСЯ ТЕМИ!!! так як вони сперечаються на рахунок даної теми 8-)

luav

Повідомлення luav » П'ят, 31 грудня 2010, 18:07

rybkaandrew писав: +1 , я для прикладу читаю і кожних пару днів міняється думка на рахунок докладок , це ЯВНО СТОСУЄТЬСЯ ТЕМИ!!! так як вони сперечаються на рахунок даної теми 8-)

Андрій!В кожній суперечці народжується істина.І ви маєте обирати для своєї машини оптимальний варіант,а не кидатись в крайнощі по типу -50 пружин або 18 дисків :D
П.С.Одна думка-добре,а дві-ще краще ;) До того ж якщо вони діаметрально протилежні :D

Stuff
Ім'я:Віталік
Дякував (ла): 15 рази
Подякували: 29 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » П'ят, 31 грудня 2010, 18:13

luav, імхо,обвіс,диски 18 і заниження це нагальна потреба а не крайнощі!!!
количество слов не определяет качество речи...

luav

Повідомлення luav » П'ят, 31 грудня 2010, 18:35

Vitalik-first писав:luav, імхо,обвіс,диски 18 і заниження це нагальна потреба а не крайнощі!!!

Віталік!ІМХо-це якраз і є ваше імхо.Ви в цьому плані тут на маргінесі,тому що ваше імхо з біологічною доцільністю і поруч не перебуває
Про заниження ми тут вже поговорили.Про 18 диски:чомусь з заводу ніхто омеги на 18 дисках не ставив.Це перше.Ну і друге:я б зрозумів такі бажання на 3-літрових омегах,але на наших дорогах хзкупою ям і слабеньких 2-літрових моторах такі диски нічого,окрім усмішки скептичної,нічого іншого не викликають.Красота потребує жертв,але не таких-100%
Весною проїдемось:дріфтерська омега на 18 катках і мій стоковий караван на 16.Якщо 18 катки допоможуть виграти,то я визнаю свою неправоту ;)
Наразі ж заради краси мучити свою машину великими дисками і заниженням не бачу ніякого сенсу,бо хочу насолоджуватись їздою,а не замислюватись,де я проїду,а де-ні

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей