Віталік!Vitalik-first писав:,обіліє дерева правда не дуже під той обвіс,алюміній було би крутішещо не сподобалось так то ваш хвалений вихлоп,нє ну з вигляду він знову ж таки на той уні цікавий,але від нього звуку ноль?та що з технічного боку хорошого чи кращого?Толку то давати 200 євро,можна круті насадки приварити до стокового глушака і маємо той самий ефект,але за 200 грн...
ну і салон,як я і казав,стан класс,але карти шкіра чорна,ручка кпп і стояночного тормоза чорна шкіра і білі строчки,тобто треба сидіння шити з білою строчкою або перешивати ті два чохла :)
а так то все кул,авто достойне,було приємно познайомитисьпісс
По дереву:ну не подобається мені алюміній і все.
Дерево в мерсах,бумерах,ауді теж під обвіси не йде? :)
Це ж не гольф клас,а машина Д-класа .Та й смак в кожного різний.Чому я маю ставити алюміній,який мені просто не подобається?

По вихлопу:повторюсь,що звук є,але він є комфортним.Тобто він не напружує.
По насадках:згоден,що можна причепити,але ви не враховуєте розмір труби і самогоо баняка.Штайнмецівський баняк достатньо великий.В мене від штатного змушений був доробляти додаткові кріплення.До того ж баняк від 2,5 ТД,тобто діаметр труби є більшим.Машині дихається значно легше.Особливо це відчувалось перший час після встановлення
По білій строчці:ви ще пропустили підлокотник,який перероблений і теж з білою стрічкою.По сидіннях варіант не закінчений.Тому говорити про щось можна буде після вирішення питання з ними.А збираюсь я це робити найближчим часом