Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Opel Omega B Caravan
luav
Ім'я:Володимир
Стать:чоловік
Номер:BC5192AT
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Opel Omega B Caravan

Повідомлення luav » Чет, 16 грудня 2010, 07:56

Vitalik-first писав:,обіліє дерева правда не дуже під той обвіс,алюміній було би крутіше ;) що не сподобалось так то ваш хвалений вихлоп,нє ну з вигляду він знову ж таки на той уні цікавий,але від нього звуку ноль?та що з технічного боку хорошого чи кращого?Толку то давати 200 євро,можна круті насадки приварити до стокового глушака і маємо той самий ефект,але за 200 грн... ;) ну і салон,як я і казав,стан класс,але карти шкіра чорна,ручка кпп і стояночного тормоза чорна шкіра і білі строчки,тобто треба сидіння шити з білою строчкою або перешивати ті два чохла :)
а так то все кул,авто достойне,було приємно познайомитись :beer пісс :happy
Віталік!

По дереву:ну не подобається мені алюміній і все.
Дерево в мерсах,бумерах,ауді теж під обвіси не йде? :)
Це ж не гольф клас,а машина Д-класа .Та й смак в кожного різний.Чому я маю ставити алюміній,який мені просто не подобається? ;)
По вихлопу:повторюсь,що звук є,але він є комфортним.Тобто він не напружує.
По насадках:згоден,що можна причепити,але ви не враховуєте розмір труби і самогоо баняка.Штайнмецівський баняк достатньо великий.В мене від штатного змушений був доробляти додаткові кріплення.До того ж баняк від 2,5 ТД,тобто діаметр труби є більшим.Машині дихається значно легше.Особливо це відчувалось перший час після встановлення
По білій строчці:ви ще пропустили підлокотник,який перероблений і теж з білою стрічкою.По сидіннях варіант не закінчений.Тому говорити про щось можна буде після вирішення питання з ними.А збираюсь я це робити найближчим часом ;)

luav

Повідомлення luav » Чет, 16 грудня 2010, 07:58

Denja писав:BOXER, та просто на очі попалась на Шолом Алейхема(так пишеться вроді)), то з усмішкою роздивився ближче :)
На Шолом-Алейхема її можна побачити майже щодня,бо я працюю там під десятим номером в стоматологічній клініці ;)
Повторюсь,що машина ще далеко не дороблена.Але до весни по такому холоду щось немає ніякого бажання займатись глобальними ремонтами :)

luav

Повідомлення luav » Чет, 16 грудня 2010, 08:34

Vitalik-first писав:Denja, залежно що розуміти під словом тюнінг,нє ну да,обвіси там по 200 євро,круто,вихлоп за 300 євро,але та машинка зверху тюнінг а в середині сток,нафарширований,нє ну в смислі вот в мене в тата 211ий на фарші а в його кента без вебасто і дотяжок та шторок,по суті можна то все доставити але то ж не тюнінг а просто деталі що добавлені з дорожчих версій ;)
по мотору і ходових якостях нічого спільного з тюнінгом дане авто не має,по стилю і зверху стайлінг в зачоті,імхо...
Віталік!Давайте говорити тоді по суті:які саме втручання мають бути в салоні,щоб це можна було назвати тюнінгом? ;) Перерахуйте .Бо в моїй уяві тюнінг-це те,що вирізняє ваше авто від більшості таких самих подібних.І багато опцій з моєї машини ви просто не знайдете в більшості інших.А їх ще треба було купити і поставити.Попробую на вихідних вам провести лікнеп з цього приводу
По мотору:є певні задумки,які я буду вирішувати вже весноюМотор після капіталки.Зроблені практично всі речі по ньому.В будь-якому разі говорити про тюнінг 2 літрового мотора не зовсім логічно.Він в кращому разі буде їхати 10 сек до сотні.Та й де мені ганяти по львівських пробках? ;) По вашій логіці свап 6 циліндрового двигуна-теж не тюнінг,бо такі двигуни стоять на інших омегах в стоці :D
То саме і по ходовці.Ходовка зроблена повністю.Що вже само по собі є гуд.Ставити жорсткіші аморти і занижену підвіску?Заради чого?Щоб комусь щось довести,а самому мучитись потім на брукіці і обдирати обвіс в бічних вулицях на Левандівці заради того,щоб ви сказали як круто,що машина занижена? ;)
То саме і по дисках і т.д.Моя машина-моя філософія,яка вибудовувалась не просто так.Можливо,я і перегляну з часом свої погляди.Наразі вони такі.Які б вони не були,врешті-решт,все рівно знайдеться людина,Якій це буде не до вподоби.А доводити щось всім сенс?
Я вже писав,що перенести мою машину в тюнінг-не проблема.І причини теж наводив.Але для мене це не самоціль.Я просто показую людям результат своєї роботи,як зробити омегу більш комфортною для її власника.
І роботи,повірте,робиться предостатньо.Ви її просто не бачите.Бо встановлення того ж вебасто є набагато складнішим,ніж перекинути чотири пружини за дві години.Багато майстрів у Львові зможуть встановити вебасто?Переважна більшість його навіть в очі не бачила,бо його встановлення-серйозний процес втручання в системи авто

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Чет, 16 грудня 2010, 09:39

luav писав:На Шолом-Алейхема її можна побачити майже щодня,бо я працюю там під десятим номером в стоматологічній клініці
угу.... треба заїхати в кулко покопати :D :D
093 655 48 53

Stuff
Ім'я:Віталік
Дякував (ла): 15 рази
Подякували: 29 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Чет, 16 грудня 2010, 11:30

luav писав:Чому я маю ставити алюміній,який мені просто не подобається?
я нікого нічого не заставляю,я сказав своє імхо,навіщо все в штики сприймати?
luav писав:Давайте говорити тоді по суті
оке,давайте по суті,що для мене тюнінг.Тюнінг для мене це спорт в першу чергу ібо такі речі як вебасто,обігрів задніх вікон,подушки бокові,обігрів ніг задніх пассажирів це все круто,але ніякого,жодного відношення не має до автоспорту?от салон,яке відношення до спорту?рекаро і дерево буде,ну що це таке...бред,імхо,все що є в цій омезі,це доробки для комфорту,якщо для вас це тюнінг то я не маю нічого проти...
luav писав:По вашій логіці свап 6 циліндрового двигуна-теж не тюнінг,бо такі двигуни стоять на інших омегах в стоці
ні,по моїй логіці це доводка їздових якостей автомобіля,швидкості та динаміки,а це вже щось цікаве для автомобіля...Знову ж таки,ні в ходовці ні в моторі нема нічого тюненого ібо відкапіталений мотор і поміняна ходовка це не тюнінг %) :D в мене теж ходовка в ідеалі,на літо буде заниження і газмасло,то я що буду казати вот в мене ходовка в ідеалі а мотор відкапіталений і я не бачу жодного змісту його качати бо машина і так і так не їде і не поїде,але в мене тюнінг ;) де логіка..... %)
luav писав:обдирати обвіс в бічних вулицях на Левандівці заради того,щоб ви сказали як круто,що машина занижена?
знаєте що,Володя,як ви сказали,
luav писав:Моя машина-моя філософія
,я хотів висловити свою думку а ви,шановний,спілкуєтеся тільки з тими хто на вашу машину,пардон,тупо дрочить і підтакує мол "о я я,зер гут Вольдемар,зер гут" :sing з вашого боку,жодна критика,жодні коменти і питання не сприймаються,імхо,якщо хочете машину для комфорту то не розказуймо про тюнінг,ну або тюнінг для вас це люба доробка,навіть якщо з автоспортом не має жодної "точки соприкосновения".В даній темі відписуватися змісту більше не бачу ;) пісс...
количество слов не определяет качество речи...

zelja
Ім'я:/

Повідомлення zelja » Чет, 16 грудня 2010, 11:53

Vitalik-first, :D деякі моменти розсмішили :santa

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Чет, 16 грудня 2010, 12:17

Vitalik-first писав:
luav писав:Чому я маю ставити алюміній,який мені просто не подобається?
я нікого нічого не заставляю,я сказав своє імхо,навіщо все в штики сприймати?
luav писав:Давайте говорити тоді по суті
оке,давайте по суті,що для мене тюнінг.Тюнінг для мене це спорт в першу чергу ібо такі речі як вебасто,обігрів задніх вікон,подушки бокові,обігрів ніг задніх пассажирів це все круто,але ніякого,жодного відношення не має до автоспорту?от салон,яке відношення до спорту?рекаро і дерево буде,ну що це таке...бред,імхо,все що є в цій омезі,це доробки для комфорту,якщо для вас це тюнінг то я не маю нічого проти...
luav писав:По вашій логіці свап 6 циліндрового двигуна-теж не тюнінг,бо такі двигуни стоять на інших омегах в стоці
ні,по моїй логіці це доводка їздових якостей автомобіля,швидкості та динаміки,а це вже щось цікаве для автомобіля...Знову ж таки,ні в ходовці ні в моторі нема нічого тюненого ібо відкапіталений мотор і поміняна ходовка це не тюнінг %) :D в мене теж ходовка в ідеалі,на літо буде заниження і газмасло,то я що буду казати вот в мене ходовка в ідеалі а мотор відкапіталений і я не бачу жодного змісту його качати бо машина і так і так не їде і не поїде,але в мене тюнінг ;) де логіка..... %)
luav писав:обдирати обвіс в бічних вулицях на Левандівці заради того,щоб ви сказали як круто,що машина занижена?
знаєте що,Володя,як ви сказали,
luav писав:Моя машина-моя філософія
,я хотів висловити свою думку а ви,шановний,спілкуєтеся тільки з тими хто на вашу машину,пардон,тупо дрочить і підтакує мол "о я я,зер гут Вольдемар,зер гут" :sing з вашого боку,жодна критика,жодні коменти і питання не сприймаються,імхо,якщо хочете машину для комфорту то не розказуймо про тюнінг,ну або тюнінг для вас це люба доробка,навіть якщо з автоспортом не має жодної "точки соприкосновения".В даній темі відписуватися змісту більше не бачу ;) пісс...
+ 100500 8-)
093 655 48 53

luav

Повідомлення luav » Чет, 16 грудня 2010, 12:36

Vitalik-first писав:

В даній темі відписуватися змісту більше не бачу ;) пісс...

Віталік!Ви ж бачили мене в реалі.Я-людина адекватна.

Тому з чого ви взяли,що ваші пропозиції я сприймаю в штики?Ні,я просто аргументував,чому саме я не хочу ставити алюміній.Бо він мені просто не подобається.Де ви знайшли роздратування в моїх словах?.Поставлю алюміній,одначе все рівно знайдеться людина який і такий салон не сподобається.То мені салон міняти до посиніння?Думаю,що ви усвідомлюєте,що вартість таких переробок далеко не 100 грн
Тепер по темі тюнінгу:багато слів з вашої сторони ні про що.Немає конкретики.Повторюсь:перерахуйте які саме елементи по салону ви вважаєте яскравим прикладом тюнінгу. Тобто це має то,то і то.А то у нас розмови про "космічєскіє кораблі,которіє бороздят большой театр" :D
Про свап двигуна:то це тюнінг чи ні?Бо я вже сам заплутався,що в вашому розумінні є тюнинг :)
Стосовно моєї філософії і ваших пропозицій,то вони прийняті до розгляду ;)
Просто ми обговорюємо з вами ті питання,на які я вже дав свою відповідь раніше.І наразі не бачу вагомих аргументів,щоб змінювати свою думку,бо роблю таки комфортний сімейний автомобіль,а не спорткар.
Ну і останнє:про який автоспорт можна говорити стосовно машини Д-класу з 2 літровим мотором.Особисто мені це просто смішно.Навіть Омега з 3 літровим мотором не є серйозним суперником для більшості більш-менш наближених до спорту машин
Стсовно восхвалєнія:я сприймаю критику і в більшості випадків вона є дуже корисною,бо стимулює до розвитку.На жаль,я вже висловив причини,по яких я не буду наразі змінювати свою машину по деяких напрямках.Мені здається,що я намагався бути переконливим :)
Ну і остання фраза явно недоречна,бо я завжди відкритий до конструктивної розмови ;)

luav

Повідомлення luav » Чет, 16 грудня 2010, 12:42

FAST писав:
luav писав:На Шолом-Алейхема її можна побачити майже щодня,бо я працюю там під десятим номером в стоматологічній клініці
угу.... треба заїхати в кулко покопати :D :D
Ню-ню.Заїжджайте.Там і райвідділ поруч :D

luav

Повідомлення luav » Чет, 16 грудня 2010, 12:44

FAST писав: + 100500 8-)

http://www.samru.ru/auto/dragracing/11295.html

Каким боком автоспорт к тюнингу?

Тюнинг автомобиля – это процесс усовершенствования авто путем установки нештатных узлов, агрегатов и деталей, изменяющих те или иные свойства машины (в том числе и внешний вид)

И еще

Основная же цель тюнинга — удовлетворение индивидуальных потребностей человека управляющего автомобилем, и в этом очень многое, если не все, зависит только от него самого, от его потребностей, фантазии и устремлений.

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Чет, 16 грудня 2010, 13:41

luav писав:про який автоспорт можна говорити стосовно машини Д-класу з 2 літровим мотором.Особисто мені це просто смішно.Навіть Омега з 3 літровим мотором не є серйозним суперником для більшості більш-менш наближених до спорту машин
http://www.youtube.com/watch?v=q72wuDoNfwo
429 коней на 3,0 турбо то мало?? при 0,9 бара надуву, :shout при 1,5 барах кількість коней буде більше 5 соток вєрняк ;)
luav писав:Основная же цель тюнинга — удовлетворение индивидуальных потребностей человека управляющего автомобилем, и в этом очень многое, если не все, зависит только от него самого, от его потребностей, фантазии и устремлений.
в мене знайомий займається тюнінгом квартир, а чого ремонт це також тюнінг!!! якщо слово автомобіль забрати, підходить під будь що ;)
093 655 48 53

DNK
Ім'я:Діма
Подякували: 3 рази

Повідомлення DNK » Чет, 16 грудня 2010, 16:32

ЛУав ти б бачив чиюсь омегу 3 роки назад,отам був тюнінг ,так шо незважай роби своє.Думаю всім все ясно про тюнінг.
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Чет, 16 грудня 2010, 16:57

DNK писав:ЛУав ти б бачив чиюсь омегу 3 роки назад,отам був тюнінг ,так шо незважай роби своє.Думаю всім все ясно про тюнінг.

а ну а ну подетальніше? ;)

luav

Повідомлення luav » Чет, 16 грудня 2010, 20:10

FAST писав: 429 коней на 3,0 турбо то мало?? при 0,9 бара надуву, :shout при 1,5 барах кількість коней буде більше 5 соток вєрняк ;)

Олег!Ви висмикуєте суть з контексту у вас машина навіть і близько до вищенаведеної не наближається.В Україні є одна єдина компресорна омега в Дінпропетровську у Саші Любітєля(про інші просто не чув).Так ось його не парить взимку їздити на 15 дисках.І машина в нього не занижена,бо він сам писав,що то буде капєц його обвєсу по дніпропетровських дорогах.Про що це я?Про те,що людині начхати на всі ці пацанячі развлєкалочки.Він робить для себе комфортний і швидкий седан.
ДУмаю,що нам корисно буде навесні влаштувати заїзд вашої омеги з моєю.Щоб перевірити,чи настільки вона вже у вас драйверська :)

luav

Повідомлення luav » Чет, 16 грудня 2010, 20:12

DNK писав:ЛУав ти б бачив чиюсь омегу 3 роки назад,отам був тюнінг ,так шо незважай роби своє.Думаю всім все ясно про тюнінг.
Просто наразі предметної дискусії чомусь не виходить.Я вже який раз прошу перерахувати мені речі,які є маркерами тюнінгу.У відповідь чую тільки "размішлєнія об" :D

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Чет, 16 грудня 2010, 23:54

luav писав:ДУмаю,що нам корисно буде навесні влаштувати заїзд вашої омеги з моєю.Щоб перевірити,чи настільки вона вже у вас драйверська
:shout запросто!!!! маршрут вже вибрав??? 8-)
093 655 48 53

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Чет, 16 грудня 2010, 23:55

А віталька маладца, перший, чиї висловлювання мені сподобались :) luav, Мені навіть трошки шкода вас, думаю вживу я б пояснив навіть на свому прикладі пару елементів, які є 100% тюнінгом. Але наразі дискусія безперспективна в звязку з вашим небажанням прислухатися до чогось. І оті цитування і згадування всяких персонажів форумних %) майте совість, в вашому віці це вже примітивно...
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

luav

Повідомлення luav » П'ят, 17 грудня 2010, 08:30

FAST писав:
luav писав:ДУмаю,що нам корисно буде навесні влаштувати заїзд вашої омеги з моєю.Щоб перевірити,чи настільки вона вже у вас драйверська
Маршрут мені без різниці.Зауважте,що не мені треба буде доводити драйверські здібності своєї машини,а вам.А в мене ж по двигуну і ходовці сток звичайний :D

luav

Повідомлення luav » П'ят, 17 грудня 2010, 08:35

Denja писав:А віталька маладца, перший, чиї висловлювання мені сподобались :) luav, Мені навіть трошки шкода вас, думаю вживу я б пояснив навіть на свому прикладі пару елементів, які є 100% тюнінгом. Але наразі дискусія безперспективна в звязку з вашим небажанням прислухатися до чогось. І оті цитування і згадування всяких персонажів форумних %) майте совість, в вашому віці це вже примітивно...

А в мене навпаки складється враження,що тут не форум,а збори кількох людей,яких думка інших абсолютно не цікавить.Чого варті поради Віталіка Рибці Андрію не заходити на український опель-клуб :D .Суцільне одобрямс буде.Це навіть нє брєд сивої кобили буде.Зауважте,що я відповідаю на всю критику.І намагаюсь це робити аргументовано.Ви ж наразі,окрім логореї,нічого не продемонстрували.І вам,як модеру,це абсолютно не личить

luav

Повідомлення luav » П'ят, 17 грудня 2010, 08:55

FAST писав:
Ви багато розказували про автоспорт і тюнінг
Я вам вище навів приклад Саші Любітєля,який їздить на одній з найпотужніших омег в Україні.І людина дружить зі здоровим глуздом.Назло мамі не морозить вуха і взимку їздить на 15-й шиповці.То саме і по підвісці.Стоїть у нього передня і задня розпорка.Жорсткі газові аморти по колу.Але тим не менш занижатись він наразі не збирається,бо по дніпропетровських дорогах(а вони за будь-яких розкладів кращі за львівські) це буде смерть його обвєсу.Тим не менш в нього машина є яскравим представником тюнінгу,але здорового тюіннгу,коли машина робиться не в угоду всім,а під потреби власника.Є ще один спортсмен з Дінпропетровська на Вектрі з 3,2:Олег Бармалей.Куда вже він любітєль занижень,але тим не менш зимою він їздить без занижень,перекидаючи пружини.
Про що це я?Та про те,що люди дружать з головою і мають здоровий глузд.ЗА вашими ж порадами я маю занизити свою омегу,щоб ви сказали,що це кул.Хоча я зараз по Городоцькій маю по колії їхати обережно,щоб не загнути захист.Робити заниження в такій ситуації-повна відсутність здорового глузду

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей