золоті словаFly писав:хочете порядку в країні - почніть з себе

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
золоті словаFly писав:хочете порядку в країні - почніть з себе
Я ще раз питаюсь: мені через пів центру пішки йти через те, що [цензура] логістику центру спланувати надцять років підряд ніяк не можуть?Fly писав:pikach00, +500
Мені підхід AndrewK в принципі "подобається" якшо десь ущемили його нещасного, ну там велосипедисти перекрили дорогу з вимогами зробити велодоріжки чи ще щось то він тут хай на півфоруму розведе:) Але якшо йому треба то йому пофіг на всіх і вся я роблю так як мені класно (як на мене - типовий представник рагулізму)...
П.С. хочете порядку в країні - почніть з себе
Да! Да! И еще раз да!AndrewK писав: Я ще раз питаюсь: мені через пів центру пішки йти через те, що [цензура] логістику центру спланувати надцять років підряд ніяк не можуть?
Їздив і бачив. І такої купи забороняючих знаків ніде не бачив (просто стоять машини вздовж бордюріві все). І це при тому, що все одно все заставлено машинами включно з острівками безпеки. І це не один десяток років таке і всім на то насрати. Так що народ припиняйте корчити з себе дартаньянів, бо "не вірю" (С)azakharchuk писав:Тебе уже предложили поездить по Европе и посмотреть как там все устроено.
типова відмазка рагуля:) Всі так роблять і я так буду робити бо мені так треба! Але при можливості я понию як в нас все херово і як в Європі добре. І побідкаюсь коли вже такі порядки в нас будуть...І це не один десяток років таке і всім на то насрати.
А от про це треба було думати ще тоді, коли видаються/продовжуються ліцензії на діяльність. Класичний приклад головожопства - готель "Опера", коло якого парковка відсутня як клас.azakharchuk писав:А у нас даже если снести всю стометровку вместе с Оперным и памятником Шевченко и сделать там паркинг, то все равно те, кому нужно в "Трембиту", "Сплит" или центральные спорттовары будут парковаться на тротуаре на Коперника, потому что "это ж, блин, через полчертверть-центра пешком идти нужно"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість