їду я знач з роботи, никаво не трогаю. Везу дівчину додому, все як положено

Я накидав малюночок тут, може підкажете хто винен?
(Але я не винуватий, я тримаю по правй стороні

а і ше він заявив шо тоже повертав в дворік і тіпа я мав його пропустити..
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
який накуй поворот?Figaro писав:ну якшо він каже шо повертав, поворот був вімкнений?
+1GORGAN писав:Ті гандони приїдуть в такій (і в любій іншій ) ситуації, відведуть вас в сторону і почнуть нагружати , що ви винні полюбе, бо нєфіг там було їхати
+1GORGAN писав: Його робота - скласти схему (правдиву) і підписати в свідків і учасників і уйо... вати на..й звідти. (якщо потерпілих нема). А все інше можна розібратися в суді
це правильно. я весь час стараюсь їздити так що потенційний гонсчег навіть не пробував витворити **йню... бо коли залишаєш зазори... то в супер кульного гонсчега-[цензура] проскакує іскра в його дурній голові.. тіпа пролізу... нехай той [цензура] краще сигналить і матюкається ніж мені сраку розвалить etc. тому +1GORGAN писав:Після цієї аварії , я тепер при повороті на ліво займаю не крайню ліву смугу - а найкрайнішу ліву смугу, так, щоб навіть миша, сволоч, не проскочила
це не мінус... це вже проблема.. при будь-якому маневрі в тебе повинен спрацовувати рефлекс... вліво... куясь глянув в ліво... вправо- вправо.. а не ой я їду по своїй вулиці.. всіх типу знаю.. дівчата махають ручками в екстазі від моєї появи...Kost писав:мінус мій в тому шо я чесно признаюсь, шо в зеркало не подивився..
просто там пажизні ніхто не ганяє (крім мене ) ) і нема машин майже..
тобто це не перехрестя. А отже правила проїзду перехресть тут не діють.Підїзжаю до повороту вже під дім
Яка розмітку???lizun писав:Kost
ти забув намалювати розмітку... бо якби чисто припустити то було два ряда.. і на ліво... то значить ти на нього наїхав![]()
хоча й так не все просто... буде спор по те чи був в тебе включений сигнал повороту.. мол він обганяв а ти не переконався чи можеш здійснювати маневр... хоча на перехрестях обганати нельзя..
по любому він [цензура]. таке ніхтоне робить.. і ще в таку погоду... повинен був справа обійти якщо є місце інакше ждатьнах!
про шо і була мова вище... чи то був обгін Коста.. чи наїзд Коста на капійку..MAGYLA писав: при виконанні цих маневрів не з крайнього лівого положення на проїзній частині - і попутним транспортним засобам.
тобто тут вирішальне значення буде мати саме розташування ТЗ на дорозі (в т.ч. відстані до країв проїзної частини). якщо Kost перед поворотом зайняв відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, і включив поворот, то він не винен. Але якщо не зайняв, то
якось ти так реагуєш дивно... я для кого написав:AndrewK писав:Яка розмітку???
Внутрирайонна вуличка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей