Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Opel Omega B Caravan
zelja
Ім'я:/
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Opel Omega B Caravan

Повідомлення zelja » П'ят, 19 листопада 2010, 23:25

Steinmetz 27.JPG
:panic :thumbup :thumbup :drive слюні течуть

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » П'ят, 19 листопада 2010, 23:38

BOXER,
слух, я вже збираю гроші на Ноника болгарку, скоро прийду до тебе і поріжу тобі по -5 витків в партнері і на т5 :D такшо ти багато не говори :D
luav, Насправді, я просто висловив свою думку. Нікого і нідочого не заставляю. Здоровий розум вказує що все правильно зроблено якшо машина для сімії, власнику це подобається. Просто моя душа бажає інакшого, тому висловився :angel
17 на карвані чорному гарненькі ;) сподіваюся на весно ми їх побачимо на авто 8)
INTE®©ULLE®™

luav
Ім'я:Володимир
Номер:BC5192AT

Повідомлення luav » П'ят, 19 листопада 2010, 23:57

hrdrive писав:BOXER,

17 на карвані чорному гарненькі ;) сподіваюся на весно ми їх побачимо на авто 8)

Проблема в тому,що на чорному каравані 18-ті диски :D

Dj kvass
Президент клубу
Ім'я:Василь Степанович
Номер:0020
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » Суб, 20 листопада 2010, 09:09

Бачив машину вживу :) Класний апарат і доглянутий, що не скажеш за інші омеги городу села і форуму :)

Все зроблено із смаком, обгунтовано і обдумано. Автомобіль має свій стаіл, і можливо для просто перехожого це простий автомобіль, але не для людей які бачать глибше.

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Суб, 20 листопада 2010, 09:26

Доки голосувалка актуальна? коли остаточний вирок? :ninja
INTE®©ULLE®™

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Суб, 20 листопада 2010, 10:13

luav писав:Вибіркові відповіді на питання-ознака того,що опонент зливається за браком аргументів Про пустишку,куплену з нуля,насмішили.Бо інакше я пустишкою машину,в якій відсутні подушки в сидіннях,назвати не можу.Хіба тільки дуже дурна людина буде економити на своїй безпеці.Бо в 99% Омег 98-99 року подушки в сидіннях є.І тут не треба бути експертом.Достатньо подивитись навіть машин в комплектації GL.І там вони будуть.Про форсунки омивача:коштують вони максимум 400 грнОсь без проблем в любий час http://www.exist.ua/price.aspx?pid=F4600FAD&sr=81Хіба тільки у вас три фари,що ви нарахували 1200грн=150 баксів Та й це черговий доказ відношення власника до машин.Бо дві форсунки одночасно не гублятьсяПро відсутній датчик зносу-жесть.А БК в вашій Омезі взагалі є?Чи ви на неї салон з ВАЗу перекинули? Злишилось ще декілька датчиків повикидати для повноти картини.Наприклад,датчик положеня кузова,щоб сліпити ближніх своїм ксеноном Коротше,не комфортна машина бізнес-класу виходить,а якась повозка аля "шайтан арба" з мінімумом зручностей
твій брак аргументів для мене вже давно зрозумілий!!!!
ти бачив 99% омег???? то для чого трин діти :shout такі факти бісять!!
по омивачах, дві форсунки 800 + кріплення наносу!
Та й це черговий доказ відношення власника теми щось комусь доказати чи себе підняти?? керуючи неправдивими фактами! :shout
Чи ви на неї салон з ВАЗу перекинули?
якшо в мене салон від ВАЗу то в тебе взагалі не салон, а кусок шмати :angry
luav писав:а якась повозка аля "шайтан арба"
поки оцю фразу не поясниш дискусію не продовжиться!! я ж твій гробовоз не обзиваю! :D
як видно з голосування то всетаки 21 людина вважаю що це сток і правильно, різниця в 10 чоловік, це абсурд, ти би не доказував який в тебе крутий машин і який ти начитаний користувач інету, а хоча би прислухався до порад інших... всьо 8)
093 655 48 53

Stuff
Ім'я:Віталік
Дякував (ла): 15 рази
Подякували: 29 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Суб, 20 листопада 2010, 10:53

luav писав:1)в мене оригінальні аморти.хоча хтось тут раніше писав,що погоня за брендом-фуфло.є речі дешевші і кращі.автора не па"ятаєте?
Я автора добре знаю ;) і автор від своїх слів не відмовлявся ібо вважає погоню за брендованістю бредом...
luav писав:Хіба тільки дуже дурна людина буде економити на своїй безпеці
Володя,ти знаєш кого ти образив цими словами?будь поскромніше адже Фаст в 13ть років явно сам ту машину не купив ;)
luav писав: вже мовчу про автоспорт,де навіть пріора буде вам серйозним конкурентом
Ну да,особливо в дріфті,читаймо між строк,ніхто про драг не говорить....
Про 17ки,я є частим пасажиром Олега Омеги,яка повір їздить в поліку і то весь час і по любій більш-меньш нормальній дорозі і хочу запевнити що в салоні нема ніякого дискомфорту,ба навпаки,нема того ефекту закачуваності яка є в вальяжних омегах ;)
luav писав:Навіть Е39 з 2,0 і 150 силами-овощ
якому Омега не конкурент взагалі і ні разу
luav, своїми постами ти сам провокуєш нісенітні жесті на форумі,нащо авто Фаста ставити весь час як протиріччя,витикати за банку,решітку?банка давно шукалася,решітка просто попалася за гарні гроші причому та що була мені набагато більш довподоби,чи може ти вважаєш що ти Олега на путь істиний накручуєш?я того не розумію,втикніть в кожну теми і не підсирайте одне одному.Авто маст бі дороблене і виділятися,а який тюнінг в автомобілі який їздить з максимальним комфортом,стайл так,але але....+ з Фастом ти не їздив і не знаєш про ходові якості того заниженого корча на широчезних дисках із заваленим розвалом,чому ж ти тоді судиш,по чому?ти не знаєш як вона їде про 200,я знаю,і знаю як їде сток при 200 ібо в тата були ті машинки,повір,різниця є.По салону,Володя,ти сам розумієш що порівнювати шматяний салон з шкіряними картами і ізобілієм дерева і шкіру рекаро і покриті чорним лаком панелі це апріорі абсурд ;) Сподобався пост Зєлі,намути собі чувак підсвітку супортів,арок,ручки кпп,лиць задніх пасажирів і мотору з-під низу :D Про Опель клуб,є там люди котрі мене виручали,і Серий Погранец і з Пілотом Т я спілкувався,чуваки нереально надійні і толкові,але багато там є форумчан котрі не порадять а тільки настрій зіпсують,згадати хоча би те як я продавав свою стару вектру а мене обісрали з ніг до голови і знаєш що,я не кіпішував ібо доказувати 8ом тіпам про то яка в мене машина я не хотів,а вони себе баєвіком чухають за монітором,не більше,хоча і тут такі крикуни є.... :ninja
количество слов не определяет качество речи...

luav

Повідомлення luav » Суб, 20 листопада 2010, 17:43

Dj kvass писав:Бачив машину вживу :) Класний апарат і доглянутий, що не скажеш за інші омеги городу села і форуму :)

Все зроблено із смаком, обгунтовано і обдумано. Автомобіль має свій стаіл, і можливо для просто перехожого це простий автомобіль, але не для людей які бачать глибше.

Василь!Дякую за добре слово.Тільки ви забули сказати,що і ви до нього доклали свої руки і будете ще докладати :D

luav

Повідомлення luav » Суб, 20 листопада 2010, 17:46

Віталік!Все прочитав.З більшістю погоджуюсь.Детально відпишу пізніше,бо маю їхати :)

luav

Повідомлення luav » Суб, 20 листопада 2010, 20:41

FAST писав:
1)твій брак аргументів для мене вже давно зрозумілий!!!!
ти бачив 99% омег???? то для чого трин діти :shout такі факти бісять!!
по омивачах, дві форсунки 800 + кріплення наносу!
Та й це черговий доказ відношення власника теми щось комусь доказати чи себе підняти?? керуючи неправдивими фактами! :shout

2)якшо в мене салон від ВАЗу то в тебе взагалі не салон, а кусок шмати :angry

3)поки оцю фразу не поясниш дискусію не продовжиться!! я ж твій гробовоз не обзиваю! :D
4)к видно з голосування то всетаки 21 людина вважаю що це сток і правильно, різниця в 10 чоловік, це абсурд, ти би не доказував який в тебе крутий машин і який ти начитаний користувач інету, а хоча би прислухався до порад інших... всьо 8)

Фаст знову віджигає :D

1)мені написали суму за дві форсунки,яких немає у вас на машині.я маю угадувати,що ви ще заклали в цю суму? :D
по омегах:переваги омег 98-99 років над старішими в жирніших комплектаціях та 2 додаткових подушках безпеки в сидіннях.До 98 року Омеги мають дві подушки. 98-99- чотири
Тому мені дивна логіка власника,який замовив сидіння без подушок.Це якщо ви добре знаєте історію своєї машини і вона не була в серйозних дтп з вистрілюванням тих подушок

2)ви самі робите в себе такий салон,бо забираєте важливі опції.Кліми немає,омивач не працює.Регулювання керма+круїз теж немає.Датчика зносу колодок за 150 грн теж немає.Підозрюю,що і БК половинчастий.
Машина має приносити комфорт.В усякому разі у мене саме такі пріорітети.Ви ж намагаєтесь зробити з тяжкого 2літрового седану гоночний болід :)

3)а що тут пояснювати:якщо ви б"єте упор на ходові якості,то в мене навпаки йде упор на комфорт.Тому якщо моїй машині далеко до вашої в рульожці,то при порівнянні фаршу ваша виглядає порожньою як шаманський бубен.Такий собі пацаномобіль :)

4)про голосування:результати його мене наразі дивують.приємно дивують.
а для модератора це має бути серйозним дзвінком,що і на сонці є плями :)
ну і про сток:я так і не почув нічого внятного,за які заслуги саме ваша машина опинилась в тюнінгу,бо фарбувати дах в чорний перламутр точно не буду :)

luav

Повідомлення luav » Суб, 20 листопада 2010, 21:07

Vitalik-first писав:
1) Я автора добре знаю ;) і автор від своїх слів не відмовлявся ібо вважає погоню за брендованістю бредом...

2)Володя,ти знаєш кого ти образив цими словами?будь поскромніше адже Фаст в 13ть років явно сам ту машину не купив ;)

3) Ну да,особливо в дріфті,читаймо між строк,ніхто про драг не говорить....
Про 17ки,я є частим пасажиром Олега Омеги,яка повір їздить в поліку і то весь час і по любій більш-меньш нормальній дорозі і хочу запевнити що в салоні нема ніякого дискомфорту,ба навпаки,нема того ефекту закачуваності яка є в вальяжних омегах ;)

4)якому Омега не конкурент взагалі і ні разу

а) luav, своїми постами ти сам провокуєш нісенітні жесті на форумі,нащо авто Фаста ставити весь час як протиріччя,витикати за банку,решітку?банка давно шукалася,решітка просто попалася за гарні гроші причому та що була мені набагато більш довподоби,чи може ти вважаєш що ти Олега на путь істиний накручуєш?я того не розумію,втикніть в кожну теми і не підсирайте одне одному.

б)Авто маст бі дороблене і виділятися,а який тюнінг в автомобілі який їздить з максимальним комфортом,стайл так,але але....+ з Фастом ти не їздив і не знаєш про ходові якості того заниженого корча на широчезних дисках із заваленим розвалом,чому ж ти тоді судиш,по чому?ти не знаєш як вона їде про 200,я знаю,і знаю як їде сток при 200 ібо в тата були ті машинки,повір,різниця є.

в)По салону,Володя,ти сам розумієш що порівнювати шматяний салон з шкіряними картами і ізобілієм дерева і шкіру рекаро і покриті чорним лаком панелі це апріорі абсурд ;)

г) Сподобався пост Зєлі,намути собі чувак підсвітку супортів,арок,ручки кпп,лиць задніх пасажирів і мотору з-під низу :D

д)Про Опель клуб,є там люди котрі мене виручали,і Серий Погранец і з Пілотом Т я спілкувався,чуваки нереально надійні і толкові

е)Про тюнінг,тут колись була темка про Юріка машину,ваз 2114,заварена кришка,бедлуки,біксенон,фул шумка,панель з ЛСД і Сонькою,музика в третьому поколінні,диски 17 і пружини занижені максимум,чіповка,мінусовий розвал,вініл на задній кришці,саме чотке зубилко у Львові,і авто довго висіло в стоці,тому тут нема нічого дивного що і ти тут...

ОК.Спробую відповідати по пунктах

1)про бренди:нафіга тоді розказувати,що штайнмец-барахло,яке не вартує своїх грошей,і в той самий час його ставити?то саме і про ірмшер.чому не їздити з офігєзною хенд-мейд решіткою?логічність рхів бачите?хоча для мене офігєзність тої решітки показує час,скільки вона продається :)

2)Віталік!від своїх слів не буду відмовлятись.просто хтось вище гордо писав,що машина бралась у Львові з целофану,а не пригонялась-розбиралась з Німеччини.
тобто мала б бути апріорі кращою.і що ми бачимо? 1999-ювілейний рік для опеля.і омеги цього року мають найжирніші комлектації в переважній більшості.а в цій машині звичайні крутілки і сидіння без подушок?і якщо про кліму я ще якось можу зрозуміти,то економію на безпеці ніколи не зрозумію

3)омега-машина для комфортного пересування.навіть в стоці вона йде м"яко і на нормальних стойках нічого там не закачує.при нагоді проїдемось на моєму каравані,щоб ви мали можливість в цьому переконатись :)

4)

а)в спорі народжується істина.фаст аргументованих спорів уникає :)

б)ніхто не сперечається,що занижена машина на великих дисках буде класно їздити по трасам.я писав вище і аргументував,що в мене машина експлуатується 95% місто і центр міста.ви вважаєте доцільним особисто для мене занижатись?
у нас просто різні умови експлуатації авто :)

в)по салону: в мене був план зробити ось такий салон
Omega B 185.jpg
Я його практично виконав.Карбон і срібло особисто мені не подобалось,тому вирішив робити салон під дерево.Це мій вибір.І я його послідовно дотримався,бо сподобалось саме це
По шкірі Рекаро:продайте мені шкіряні сидіння з подушками і я їх зразу у вас беру :D
Знайти такі сидіння практично нереально.Тому буду думати,як краще вирішити це питання,щоб врахувати інтереси дружини,яка шкіру не дуже любить.Та й дитину взимку не дуже хочеться морозити на шкірі без підгрівів.Можливо,буде комбінований салон.Ще час є

г)я зробив собі підсвітки того і так,щоб мені було комфортно і максимально штатно.не вважаю абсурдною підсвітку багажника в каравані або підсвітку ніг,бо штатного світла в омезі особливо ззаду вночі бракує. підсвіток дна машини або супортів в мене не буде.і це навіть не обговорюється :)

д) толкові люди і крикуни є на любому форумі.просто там більше толкових людей і відповідно більше крикунів,бо форум є більший.до речі,Віктор-Пілот-Т-мій дуже хороший друг,в якого я неодноразово був в гостях в Миколаєві.Фари на мою машину робив теж він :)

е)ок,немає питань.але тоді мають бути якісь чіткі критерії,а не милість модерів для перебування машини якомусь розділі.вам не здається,що тоді б таких питань і не виникало б? :)

rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Суб, 20 листопада 2010, 22:08

ця тема як якийсь багатотомнік "Гарі Потера" :confused читаєш і читаєш :shout :shout
щодо гнанням за брендами..... на мою думку, якраз усі фірми за якими женешся вони є хорошої якості , ясно що легко поїхати і купити щось від прошпорту, але ж якість :bad , а коли береш такі речі у свої руки як для прикладу руль момо чи легусінькі диски ОЗ ., то просто напросто "паражаєшся" від якості і красоти даного товару 8)
luav писав:Я його практично виконав.Карбон і срібло особисто мені не подобалось,тому вирішив робити салон під дерево.Це мій вибір.І я його послідовно дотримався,бо сподобалось саме це
а підлокотнік маєш із телефоном ??
luav писав:4)про голосування:результати його мене наразі дивують.приємно дивують.
а для модератора це має бути серйозним дзвінком,що і на сонці є плями :)
ну і про сток:я так і не почув нічого внятного,за які заслуги саме ваша машина опинилась в тюнінгу,бо фарбувати дах в чорний перламутр точно не буду :)
не важно які результати, дивує то , що у розділі тюнінг є багато автівок яким далеко до цього караванчика
luav писав:омега-машина для комфортного пересування.навіть в стоці вона йде м"яко і на нормальних стойках нічого там не закачує.при нагоді проїдемось на моєму каравані,щоб ви мали можливість в цьому переконатись
в мене на адному етапі також все сток по ходовій, окрім стойок більш. б6 ;) і ніде мене не качає і т.д. ;)
Vitalik-first писав:якому Омега не конкурент взагалі і ні разу
зато ціна питання за запчастини значно відрізняється :D 8)
Vitalik-first писав:По салону,Володя,ти сам розумієш що порівнювати шматяний салон з шкіряними картами і ізобілієм дерева і шкіру рекаро і покриті чорним лаком панелі це апріорі абсурд
н.....да "кожа-рожа" то жир, однак цей салон має відповідати комфорту, тобто щоб зимою не було холодно , а літом жарко :D , але так не зробиш, що значно відрізняється від шмат у даному авто - зручно і комфортно і взагалі шкіра радує лише виглядом, ІМХО!!!

DNK
Ім'я:Діма
Подякували: 3 рази

Повідомлення DNK » Суб, 20 листопада 2010, 22:15

Одним словом голосувалку можна закривати ітак всым ясно ХТО Э ХТО!!!
НУ і модери потріть всі коменти аж до початку теми,шоб бортовик був схожий на бортовик а не на доказування що таке тюнінг.
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН

luav

Повідомлення luav » Суб, 20 листопада 2010, 22:27

rybkaandrew писав:

1) а підлокотнік маєш із телефоном ??

2)зато ціна питання за запчастини значно відрізняється :D 8)

3) н.....да "кожа-рожа" то жир, однак цей салон має відповідати комфорту, тобто щоб зимою не було холодно , а літом жарко :D , але так не зробиш, що значно відрізняється від шмат у даному авто - зручно і комфортно і взагалі шкіра радує лише виглядом, ІМХО!!!
Андрій!Підлокотник я зробив,щоб він був зручний для мого ліктя під час руху.Телефон не був самоціллю.Він,швидше,не відповідав би моїм завданням
Е-39 дуже достойна машина.Запчастини дорожчі,але і ресурс у них більший
Якщо не знайду гідного шкіряного салона з подушками,то буду доробляти свій і робити комбінованим.Почну з підголовників,які капєц як незручні в омезі :D
Про шкіру і вигляд-100%.Хоча тряпка 10 річна вже теж свого вигляду не має :)

Stuff
Ім'я:Віталік
Дякував (ла): 15 рази
Подякували: 29 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Пон, 22 листопада 2010, 19:39

luav писав:1)про бренди:нафіга тоді розказувати,що штайнмец-барахло,яке не вартує своїх грошей,і в той самий час його ставити?то саме і про ірмшер.чому не їздити з офігєзною хенд-мейд решіткою?логічність рхів бачите?хоча для мене офігєзність тої решітки показує час,скільки вона продається
Ну я би їздив,мені подобаються деякі хенд мейди більше ніж брендовані...
luav писав:навіть в стоці вона йде м"яко і на нормальних стойках нічого там не закачує.при нагоді проїдемось на моєму каравані,щоб ви мали можливість в цьому переконатись
ну в тата було 3,0 на автоматі седан 99го року то трохи качало ззаду,не знаю,це доить суб'єктивно ;)
luav писав:ви вважаєте доцільним особисто для мене занижатись?
у нас просто різні умови експлуатації авто
Однозначно ні,хоча знову ж таки,тобі треба комфорт а Олегу швидкість,а якщо на ямах нічого не задіває і не тре то чому би й ні ;)
luav писав:по салону: в мене був план зробити ось такий салон
хороший план :beer
luav писав:я зробив собі підсвітки того і так,щоб мені було комфортно і максимально штатно.не вважаю абсурдною підсвітку багажника в каравані або підсвітку ніг,бо штатного світла в омезі особливо ззаду вночі бракує. підсвіток дна машини або супортів в мене не буде.і це навіть не обговорюється
так пост не до тебе був направлений взагалі....підсвітка ніг щоправда на любителя,я люблю щоби був чорний салон і максимально чорні вікна і поовна глуш і затишок :happy
luav писав:ок,немає питань.але тоді мають бути якісь чіткі критерії,а не милість модерів для перебування машини якомусь розділі.вам не здається,що тоді б таких питань і не виникало б?
Є людський фактор і ти його не зміниш ;)
количество слов не определяет качество речи...

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Пон, 22 листопада 2010, 19:48

Що там з результатами голосування, якісь терміни були обумовлені? Бо нема бажання перелопачувати весь той флуд.
Ford?

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Пон, 22 листопада 2010, 21:08

Fobos, терміни безстрокові. Те шо я хотів побачити при голосуванні підтвердилось. 90% людей, які дійсно займаються тюнінгом проголосували за сток. А їх відношення до загального числа голосів 1 до 4-рьох. Думка більшості нецікавить, бо тема "тюнінгу" розкрита тут нажаль не для всіх. Причому більшість сказала шо це звичайний стайл. А переносити в розділи машини тільки з цим небудуть. Обговорення розділу прошу непродовжувати, так як це безрезультатно.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Пон, 22 листопада 2010, 21:14

Denja писав:Fobos, терміни безстрокові. Те шо я хотів побачити при голосуванні підтвердилось. 90% людей, які дійсно займаються тюнінгом проголосували за сток. А їх відношення до загального числа голосів 1 до 4-рьох. Думка більшості нецікавить, бо тема "тюнінгу" розкрита тут нажаль не для всіх. Причому більшість сказала шо це звичайний стайл. А переносити в розділи машини тільки з цим небудуть. Обговорення розділу прошу непродовжувати, так як це безрезультатно.
дискримінація %) :boxed якщо чесно то так не чесно :D

luav

Повідомлення luav » Пон, 22 листопада 2010, 21:24

Vitalik-first писав:

1) ну в тата було 3,0 на автоматі седан 99го року то трохи качало ззаду,не знаю,це доить суб'єктивно ;)
2)Однозначно ні,хоча знову ж таки,тобі треба комфорт а Олегу швидкість,а якщо на ямах нічого не задіває і не тре то чому би й ні ;)
3)хороший план :beer
4)так пост не до тебе був направлений взагалі....підсвітка ніг щоправда на любителя,я люблю щоби був чорний салон і максимально чорні вікна і поовна глуш і затишок :happy

1)не факт,що в нього з пружинами і стойками було все ок.хоча,щоправда,поняття стійкості у кожного різне.та й багато ще залежить від дороги.вчора поїздив на нових амортах.машина стала набагато приємніша,навіть почав розпорку відчувати :) захотілось ще жорсткішу машину.але до першої ділянки з бруківкою :D
якби частіше їздив по трасі,то однозначно ставив би більштайн Б6 або коні.Але мучитись 95% часу по нашій бруківці заради того,щоб раз на три місяці виїхати на трасу,то ну його нафіг

2)інколи сам люблю по нормальній трасі поїхати більше 150,але останнім часом всем менше і менше.старію :D
можливо,на літо буду ставити щось нижче,але наразі не хочу по приватному сектору взимку десь в колеї пузом чиргати і обвєс залишати :D

3)салон майже доробив.залишились сидіння.і щось мені підказує,що таки буду перешивати свої:комбінований салон+підігріви чотирьох сидінь.вигляд покращиться,дружина не буде проти,бо не буде суцільна шкіра.діти теж ззаду взимку будуть задоволені :)

4)підсвітку я робив по можливості штатну.вона в мене спрацьовує тільки при відкриванні дверей.щтатних фонарів особливо ззаду явно замало,щоб побачити,що лежить на сидіннях і тим паче на підлозі.зараз в мене такого дискомфорту немає.то саме і по шторці багажника і самому багажнику.щось німці енп родумали цей момент.але наразі зі світлом все ок,мені його абсолютно вистачає :)

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Пон, 22 листопада 2010, 21:28

rybkaandrew писав:дискримінація якщо чесно то так не чесно
розділ тюнінг а не гарний-сток-ідеал, тому і цій, і моїй, і багатьом машинам там ще не місце нажаль

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей