Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
hrdrive писав:BOXER,
17 на карвані чорному гарненькісподіваюся на весно ми їх побачимо на авто
твій брак аргументів для мене вже давно зрозумілий!!!!luav писав:Вибіркові відповіді на питання-ознака того,що опонент зливається за браком аргументів Про пустишку,куплену з нуля,насмішили.Бо інакше я пустишкою машину,в якій відсутні подушки в сидіннях,назвати не можу.Хіба тільки дуже дурна людина буде економити на своїй безпеці.Бо в 99% Омег 98-99 року подушки в сидіннях є.І тут не треба бути експертом.Достатньо подивитись навіть машин в комплектації GL.І там вони будуть.Про форсунки омивача:коштують вони максимум 400 грнОсь без проблем в любий час http://www.exist.ua/price.aspx?pid=F4600FAD&sr=81Хіба тільки у вас три фари,що ви нарахували 1200грн=150 баксів Та й це черговий доказ відношення власника до машин.Бо дві форсунки одночасно не гублятьсяПро відсутній датчик зносу-жесть.А БК в вашій Омезі взагалі є?Чи ви на неї салон з ВАЗу перекинули? Злишилось ще декілька датчиків повикидати для повноти картини.Наприклад,датчик положеня кузова,щоб сліпити ближніх своїм ксеноном Коротше,не комфортна машина бізнес-класу виходить,а якась повозка аля "шайтан арба" з мінімумом зручностей
якшо в мене салон від ВАЗу то в тебе взагалі не салон, а кусок шматиЧи ви на неї салон з ВАЗу перекинули?
поки оцю фразу не поясниш дискусію не продовжиться!! я ж твій гробовоз не обзиваю!luav писав:а якась повозка аля "шайтан арба"
Я автора добре знаюluav писав:1)в мене оригінальні аморти.хоча хтось тут раніше писав,що погоня за брендом-фуфло.є речі дешевші і кращі.автора не па"ятаєте?
Володя,ти знаєш кого ти образив цими словами?будь поскромніше адже Фаст в 13ть років явно сам ту машину не купивluav писав:Хіба тільки дуже дурна людина буде економити на своїй безпеці
Ну да,особливо в дріфті,читаймо між строк,ніхто про драг не говорить....luav писав: вже мовчу про автоспорт,де навіть пріора буде вам серйозним конкурентом
якому Омега не конкурент взагалі і ні разуluav писав:Навіть Е39 з 2,0 і 150 силами-овощ
Dj kvass писав:Бачив машину вживу :) Класний апарат і доглянутий, що не скажеш за інші омеги городу села і форуму :)
Все зроблено із смаком, обгунтовано і обдумано. Автомобіль має свій стаіл, і можливо для просто перехожого це простий автомобіль, але не для людей які бачать глибше.
FAST писав:
1)твій брак аргументів для мене вже давно зрозумілий!!!!
ти бачив 99% омег???? то для чого трин дітитакі факти бісять!!
по омивачах, дві форсунки 800 + кріплення наносу!
Та й це черговий доказ відношення власника теми щось комусь доказати чи себе підняти?? керуючи неправдивими фактами!![]()
2)якшо в мене салон від ВАЗу то в тебе взагалі не салон, а кусок шмати![]()
3)поки оцю фразу не поясниш дискусію не продовжиться!! я ж твій гробовоз не обзиваю!![]()
4)к видно з голосування то всетаки 21 людина вважаю що це сток і правильно, різниця в 10 чоловік, це абсурд, ти би не доказував який в тебе крутий машин і який ти начитаний користувач інету, а хоча би прислухався до порад інших... всьо
Vitalik-first писав:
1) Я автора добре знаюі автор від своїх слів не відмовлявся ібо вважає погоню за брендованістю бредом...
2)Володя,ти знаєш кого ти образив цими словами?будь поскромніше адже Фаст в 13ть років явно сам ту машину не купив![]()
3) Ну да,особливо в дріфті,читаймо між строк,ніхто про драг не говорить....
Про 17ки,я є частим пасажиром Олега Омеги,яка повір їздить в поліку і то весь час і по любій більш-меньш нормальній дорозі і хочу запевнити що в салоні нема ніякого дискомфорту,ба навпаки,нема того ефекту закачуваності яка є в вальяжних омегах![]()
4)якому Омега не конкурент взагалі і ні разу
а) luav, своїми постами ти сам провокуєш нісенітні жесті на форумі,нащо авто Фаста ставити весь час як протиріччя,витикати за банку,решітку?банка давно шукалася,решітка просто попалася за гарні гроші причому та що була мені набагато більш довподоби,чи може ти вважаєш що ти Олега на путь істиний накручуєш?я того не розумію,втикніть в кожну теми і не підсирайте одне одному.
б)Авто маст бі дороблене і виділятися,а який тюнінг в автомобілі який їздить з максимальним комфортом,стайл так,але але....+ з Фастом ти не їздив і не знаєш про ходові якості того заниженого корча на широчезних дисках із заваленим розвалом,чому ж ти тоді судиш,по чому?ти не знаєш як вона їде про 200,я знаю,і знаю як їде сток при 200 ібо в тата були ті машинки,повір,різниця є.
в)По салону,Володя,ти сам розумієш що порівнювати шматяний салон з шкіряними картами і ізобілієм дерева і шкіру рекаро і покриті чорним лаком панелі це апріорі абсурд
г) Сподобався пост Зєлі,намути собі чувак підсвітку супортів,арок,ручки кпп,лиць задніх пасажирів і мотору з-під низу![]()
д)Про Опель клуб,є там люди котрі мене виручали,і Серий Погранец і з Пілотом Т я спілкувався,чуваки нереально надійні і толкові
е)Про тюнінг,тут колись була темка про Юріка машину,ваз 2114,заварена кришка,бедлуки,біксенон,фул шумка,панель з ЛСД і Сонькою,музика в третьому поколінні,диски 17 і пружини занижені максимум,чіповка,мінусовий розвал,вініл на задній кришці,саме чотке зубилко у Львові,і авто довго висіло в стоці,тому тут нема нічого дивного що і ти тут...
а підлокотнік маєш із телефоном ??luav писав:Я його практично виконав.Карбон і срібло особисто мені не подобалось,тому вирішив робити салон під дерево.Це мій вибір.І я його послідовно дотримався,бо сподобалось саме це
не важно які результати, дивує то , що у розділі тюнінг є багато автівок яким далеко до цього караванчикаluav писав:4)про голосування:результати його мене наразі дивують.приємно дивують.
а для модератора це має бути серйозним дзвінком,що і на сонці є плями :)
ну і про сток:я так і не почув нічого внятного,за які заслуги саме ваша машина опинилась в тюнінгу,бо фарбувати дах в чорний перламутр точно не буду :)
в мене на адному етапі також все сток по ходовій, окрім стойок більш. б6luav писав:омега-машина для комфортного пересування.навіть в стоці вона йде м"яко і на нормальних стойках нічого там не закачує.при нагоді проїдемось на моєму каравані,щоб ви мали можливість в цьому переконатись
зато ціна питання за запчастини значно відрізняєтьсяVitalik-first писав:якому Омега не конкурент взагалі і ні разу
н.....да "кожа-рожа" то жир, однак цей салон має відповідати комфорту, тобто щоб зимою не було холодно , а літом жаркоVitalik-first писав:По салону,Володя,ти сам розумієш що порівнювати шматяний салон з шкіряними картами і ізобілієм дерева і шкіру рекаро і покриті чорним лаком панелі це апріорі абсурд
Андрій!Підлокотник я зробив,щоб він був зручний для мого ліктя під час руху.Телефон не був самоціллю.Він,швидше,не відповідав би моїм завданнямrybkaandrew писав:
1) а підлокотнік маєш із телефоном ??
2)зато ціна питання за запчастини значно відрізняється![]()
![]()
3) н.....да "кожа-рожа" то жир, однак цей салон має відповідати комфорту, тобто щоб зимою не було холодно , а літом жарко, але так не зробиш, що значно відрізняється від шмат у даному авто - зручно і комфортно і взагалі шкіра радує лише виглядом, ІМХО!!!
Ну я би їздив,мені подобаються деякі хенд мейди більше ніж брендовані...luav писав:1)про бренди:нафіга тоді розказувати,що штайнмец-барахло,яке не вартує своїх грошей,і в той самий час його ставити?то саме і про ірмшер.чому не їздити з офігєзною хенд-мейд решіткою?логічність рхів бачите?хоча для мене офігєзність тої решітки показує час,скільки вона продається
ну в тата було 3,0 на автоматі седан 99го року то трохи качало ззаду,не знаю,це доить суб'єктивноluav писав:навіть в стоці вона йде м"яко і на нормальних стойках нічого там не закачує.при нагоді проїдемось на моєму каравані,щоб ви мали можливість в цьому переконатись
Однозначно ні,хоча знову ж таки,тобі треба комфорт а Олегу швидкість,а якщо на ямах нічого не задіває і не тре то чому би й ніluav писав:ви вважаєте доцільним особисто для мене занижатись?
у нас просто різні умови експлуатації авто
хороший планluav писав:по салону: в мене був план зробити ось такий салон
так пост не до тебе був направлений взагалі....підсвітка ніг щоправда на любителя,я люблю щоби був чорний салон і максимально чорні вікна і поовна глуш і затишокluav писав:я зробив собі підсвітки того і так,щоб мені було комфортно і максимально штатно.не вважаю абсурдною підсвітку багажника в каравані або підсвітку ніг,бо штатного світла в омезі особливо ззаду вночі бракує. підсвіток дна машини або супортів в мене не буде.і це навіть не обговорюється
Є людський фактор і ти його не змінишluav писав:ок,немає питань.але тоді мають бути якісь чіткі критерії,а не милість модерів для перебування машини якомусь розділі.вам не здається,що тоді б таких питань і не виникало б?
дискримінаціяDenja писав:Fobos, терміни безстрокові. Те шо я хотів побачити при голосуванні підтвердилось. 90% людей, які дійсно займаються тюнінгом проголосували за сток. А їх відношення до загального числа голосів 1 до 4-рьох. Думка більшості нецікавить, бо тема "тюнінгу" розкрита тут нажаль не для всіх. Причому більшість сказала шо це звичайний стайл. А переносити в розділи машини тільки з цим небудуть. Обговорення розділу прошу непродовжувати, так як це безрезультатно.
Vitalik-first писав:
1) ну в тата було 3,0 на автоматі седан 99го року то трохи качало ззаду,не знаю,це доить суб'єктивно![]()
2)Однозначно ні,хоча знову ж таки,тобі треба комфорт а Олегу швидкість,а якщо на ямах нічого не задіває і не тре то чому би й ні![]()
3)хороший план![]()
4)так пост не до тебе був направлений взагалі....підсвітка ніг щоправда на любителя,я люблю щоби був чорний салон і максимально чорні вікна і поовна глуш і затишок![]()
розділ тюнінг а не гарний-сток-ідеал, тому і цій, і моїй, і багатьом машинам там ще не місце нажальrybkaandrew писав:дискримінація якщо чесно то так не чесно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей