Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а мені із тюнінгом від steinmetz ви8глядає просто умад :)|JAGUAR| писав:а чого кузов вибрав універсал? мені вона здається в універсалі якась дуже уродліва
шось в тебе тих золотих середин забагатоluav писав:золота середина
+1rybkaandrew писав:також за!! :)DNK писав:цікаво бачити не сток машину в сток темі.
Дєня зроби голосування думаю вона попаде в тюнінг полюбе.
Сток це сток ,а тюнінг є тюнінг.
В цій машині думаю достатньо доробок.
rybkaandrew писав:"ви не чекали а ми прийшли" чую тема буде цікавою....
Андрій!Занизити машину-не проблема.Тобто не фінансова проблема.Я їздив без обвєса на нижчій машині.По центру Львову така їзда була справжніми тортурами.Більше не хочу.Та й зараз треба вибирати між обвєсом та заниженням.Я наразі вибираю обвєсhrdrive писав:просто як вже казалося треба зробити ще підрозділ стайлінг, тай все
нехотів цього чути...luav писав:Підвіску занижати не буду.
Машина сімейна,тому й вибирав кузов універсал|JAGUAR| писав:а чого кузов вибрав універсал? мені вона здається в універсалі якась дуже уродліва![]()
FAST писав:а вот і я![]()
![]()
скажу чесно, тазік сток але добре доглянутиймашина зовсім не ярка, о так в толпі машин навіть не виділяється
![]()
Будемо говорити.Просто доведеться декого опустити на грішну землю.І не тільки за рахунок пружинrybkaandrew писав:"ви не чекали а ми прийшли" чую тема буде цікавою....
+1. два різних авта і дві різні вікові категорії. По постах можу сказати що luav, чоловік віком 35+Flesh09 писав:нашо мірятись піськами... два різних авта...
тоді навіщо теми, якщо їх не оговорювати, все по темі, не бачу тут флуду....Flesh09 писав:хм... дайте ше попкорну
нашо мірятись піськами... два різних авта... для чого так багато букоф виписувати![]()
Я ні з ким не мірявся.Знайдіть десь мою фразу,щоб я писав,що моє авто краще за чиєсь або щось в такому ракурсі.Мені вистачає такту.А ось в когось його бракує.Нічого:в суперчці народжується істина :)Flesh09 писав:хм... дайте ше попкорну![]()
нашо мірятись піськами... два різних авта... для чого так багато букоф виписувати
Взагалі-то мені 31hrdrive писав:+1. два різних авта і дві різні вікові категорії. По постах можу сказати що luav, чоловік віком 35+Flesh09 писав:нашо мірятись піськами... два різних авта...з іншим життєвими цінностями.
Дискусія тут недоречна
rybkaandrew писав:тоді навіщо теми, якщо їх не оговорювати, все по темі, не бачу тут флуду....Flesh09 писав:хм... дайте ше попкорну
нашо мірятись піськами... два різних авта... для чого так багато букоф виписувати![]()
Думка однієї людини-не думка всього форуму.Вам так не здається?Це стосується і вас ,і Фаста.Denja писав:luav, Шановний, якшо ви не помітили, то форум тут тематичний. Розписувати плюси своєї машини можна розписувати на опльклюбі і там всі будуть хвалити те, про шо тут не згадають. А тут встаки Фаст має значну перевагу. Тому подальші дискусії в цьому напрямку вважаю недоречними в звязку з різною направленістю доводки машин. Машина доглянутий сток - не більше.
Я якраз не читаю поміж рядками,бо відповів на всі ваші думки.А ось ви намагаєтесь уникати відповідати на незручні для вас питання,просто ігноруючи їх :)Denja писав:luav, думку свою виразив, більше в дискусій влізати небуду. Шкода часу, якшо автор всеодно читає поміж рядками.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей