Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Opel Omega B Caravan
TOTAL_55
Ім'я:Рома
Стать:чоловік
Номер:9966
Дякував (ла): 0
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:
Re: Opel Omega B Caravan

Повідомлення TOTAL_55 » Чет, 18 листопада 2010, 18:28

а чого кузов вибрав універсал? мені вона здається в універсалі якась дуже уродліва :sing :oops

rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Чет, 18 листопада 2010, 18:30

|JAGUAR| писав:а чого кузов вибрав універсал? мені вона здається в універсалі якась дуже уродліва
а мені із тюнінгом від steinmetz ви8глядає просто умад :) 8)

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Чет, 18 листопада 2010, 19:10

а вот і я :D 8)
скажу чесно, тазік сток але добре доглянутий ;) машина зовсім не ярка, о так в толпі машин навіть не виділяється :sing
luav писав:золота середина
шось в тебе тих золотих середин забагато :D
купівля оригінальних запчастин полюбому краще а ніж якась підробка, але тюнінгом тут навіть не пахне ;)
на рах. дісків, то менші за 17, за диски не вважаю :D ти на машині за рік скільки проїхав, я 50 тисяч, і не тільки по центру а по всій Україні, і всьо гуд машина ціла, ні бардюри ні бруківка... ти маєш якісь вибач "тупі" стеоретипи, які нагло втираєш і всьо решта то фігня, вот хтось там ляпнув і ти в то віриш і поінакшому не може бути!! ти то особисто провіряв???? колесо 225/55 16 більше ніж 225/45 17, відповідно прискорення краще!!!!! проста фізика :angel можу тобі привести щє багато фактів в яких ти не правий!!!!
мотор, як ти любищ казати золота середина :D для омег це 2,5... бо 2,0 заслабкий для такої ваги ;)
салон..... в мене в кента одного, на москалю тоже всякі там насадки накладки підсвітка, ну ялинка повна, і особливо впрікол коли воно всьо підсвічує шматяний салон ;) :D ти би за ті гроші шо витратив на ті побрікушки вже би міг салон поміняти!!! логіка?
і на канцову..... :D :angel
любий тюнінг напряму звязаний з автоспортом, і будь який крок в сторону погіршення технічних характеристик, типу високі пружини і підкови під задні пружини, "шоб туво курва пів тоні бульби влізло" :D це зло і тюнігом не вважаю :ninja і ше одне, прошу мою машину собі в приклад не ставити, бо ВАШІЙ до моєї ще дуже далеко :shout
093 655 48 53

rybkaandrew
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Чет, 18 листопада 2010, 19:35

"ви не чекали а ми прийшли :D " чую тема буде цікавою.... :sing

zelja
Ім'я:/

Повідомлення zelja » Чет, 18 листопада 2010, 20:07

rybkaandrew писав:
DNK писав:цікаво бачити не сток машину в сток темі.
Дєня зроби голосування думаю вона попаде в тюнінг полюбе.
Сток це сток ,а тюнінг є тюнінг.
В цій машині думаю достатньо доробок.
також за!! :)
+1

zelja
Ім'я:/

Повідомлення zelja » Чет, 18 листопада 2010, 20:12

rybkaandrew писав:"ви не чекали а ми прийшли :D " чую тема буде цікавою.... :sing
:D ......Пропоную виключити Бика і нормально без нагрузів спілкуватися .... і не доказувати шо твоя машина гавно а моя [цензура] круче всіх ......... %)

luav
Ім'я:Володимир
Номер:BC5192AT

Повідомлення luav » Чет, 18 листопада 2010, 21:37

hrdrive писав:просто як вже казалося треба зробити ще підрозділ стайлінг, тай все :happy
luav писав:Підвіску занижати не буду.
нехотів цього чути... :sad
Андрій!Занизити машину-не проблема.Тобто не фінансова проблема.Я їздив без обвєса на нижчій машині.По центру Львову така їзда була справжніми тортурами.Більше не хочу.Та й зараз треба вибирати між обвєсом та заниженням.Я наразі вибираю обвєс

luav

Повідомлення luav » Чет, 18 листопада 2010, 21:38

|JAGUAR| писав:а чого кузов вибрав універсал? мені вона здається в універсалі якась дуже уродліва :sing :oops
Машина сімейна,тому й вибирав кузов універсал

luav

Повідомлення luav » Чет, 18 листопада 2010, 22:09

FAST писав:а вот і я :D 8)
скажу чесно, тазік сток але добре доглянутий ;) машина зовсім не ярка, о так в толпі машин навіть не виділяється :sing

ОК,спробую вам відповісти по суті
Не зрозумів,про оригінальні запчастини і тюнінг.Якщо розмова йде про аморти,то реальний вибір оригінал,Б6 більштайни і коні.Схилився на бік оригінала тільки тому,що ззаду стоїть сакс,який мене наразі влаштовує.Про Б6 і коні вже писав.Це мій вибір
Про диски:не меліть дурниць.Хочете виставити себе на посміховисько,то напишіть про це на опель-клубі.Вам там швидко розтолкують.
Ну і на рівні шкільної фізики:вага колеса=вага диска+вага гуми.17 диск при любих розкладах(якщо це не ковка)буде тяжчий за 16.Не треба далеко ходити:зважте їх і отримаєте відповідь на своє питання.17 диск з колесом буде 100% важчий за 16-ку.Я піднімав обидва:17 однозначно важча
І чому ми порівнюємо 225/55 Р16 та 225/45 Р17?Ви нічого не наплутали?Бо я чомусь завжди вважав штатним розміром для Омеги якраз 235/45 Р17 :D
Якби я їздив багато по трасі,то ставив би 17-ки.А морозити назло мамі вуха по львівській бруківці ніякого бажання немаю :D
Про мотор:де я писав,що 2,0 16 клапанний-золота середина для Омеги?Лінком не побалуєте?Чи це черговий плід ваших фантазій? :D
По салону:повторюсь для тих,хто в танку,що машина сімейна.Тобто роблю максимально комфортним салон,де того ж світла замало не буває.Це раз.
По салону:питання розглядаю,але наразі не виршив шлях,Яким його вирішуватиму.
По-перше,шкіра наразі моїй дружині не до вподоби.Та й чомусь не дуже хочеться морозити дитину взимку на шкірі.Тобто хотілось би шукати салон з підігрівом всіх сидінь,або доведеться доставляти задні.Вам з пацанської точки зору цього
не зрозуміти :D Та й поставити салон не така вже й проблема,але чомусь не хочеться втрачати в безпеці.Вам пофігу,що ви поставили старі сідушки і втратили дві подушки безпеки.Мені чомусь такий варіант не дуже подобається.Тому вже весною буду вирішувати:брати готовий салон з рестайла або перешивати і робити свій комбінованим.Наразі в роздумах.
Ну і про тюнінг і автоспорт-жесть.Який автоспорт на 2 літровому моторі? :D
Про пружини:в мене проставок немає.Стоять пружини від злітрового каравану
Про порівняння:як можна порівнювати пацанський авто з сімейним автомобілем? :)

luav

Повідомлення luav » Чет, 18 листопада 2010, 22:14

rybkaandrew писав:"ви не чекали а ми прийшли :D " чую тема буде цікавою.... :sing
Будемо говорити.Просто доведеться декого опустити на грішну землю.І не тільки за рахунок пружин :D
А то все говориться про суперекерованість і автоспорт на машині з 2літровим мотором,без розпорок.Аморти і ті ще не замінені.Головне,що пафосу вище криші.Радує те,що людина хоч виправляється,знявши уродські насадки і замінивши таку саму решітку на нормальну :)

Flesh09
Ім'я:Сєрий
Контактна інформація:

Повідомлення Flesh09 » Чет, 18 листопада 2010, 22:16

хм... дайте ше попкорну :D

нашо мірятись піськами... два різних авта... для чого так багато букоф виписувати ;)

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Чет, 18 листопада 2010, 22:18

Flesh09 писав:нашо мірятись піськами... два різних авта...
+1. два різних авта і дві різні вікові категорії. По постах можу сказати що luav, чоловік віком 35+ :oops з іншим життєвими цінностями.
Дискусія тут недоречна
INTE®©ULLE®™

rybkaandrew
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Чет, 18 листопада 2010, 22:22

Flesh09 писав:хм... дайте ше попкорну :D

нашо мірятись піськами... два різних авта... для чого так багато букоф виписувати ;)
тоді навіщо теми, якщо їх не оговорювати, все по темі, не бачу тут флуду.... ;)

luav

Повідомлення luav » Чет, 18 листопада 2010, 22:25

Я ні з ким не мірявся.Знайдіть десь мою фразу,щоб я писав,що моє авто краще за чиєсь або щось в такому ракурсі.Мені вистачає такту.А ось в когось його бракує.Нічого:в суперчці народжується істина :)

luav

Повідомлення luav » Чет, 18 листопада 2010, 22:28

hrdrive писав:
Flesh09 писав:нашо мірятись піськами... два різних авта...
+1. два різних авта і дві різні вікові категорії. По постах можу сказати що luav, чоловік віком 35+ :oops з іншим життєвими цінностями.
Дискусія тут недоречна
Взагалі-то мені 31 :D
Просто рух мого авто:школа завезти дитину-робота-дім.І так далі.
Та й будь-які цінності переглядаються.Я б і обвіс не ставив,просто хотів доробити машину,бо деякі запчастини вже рік лежали :)
З часом всі ми змінюємось.І я явно зараз не такий,як був в 24 роки.З наступною машиною вже точно не буду так бавитись :)

luav

Повідомлення luav » Чет, 18 листопада 2010, 22:29

rybkaandrew писав:

тоді навіщо теми, якщо їх не оговорювати, все по темі, не бачу тут флуду.... ;)

Суперечки завжди корисні.Якщо вони аргументовані.Бо одразу сторонній людині видна дурь кожного з ораторів :D

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Чет, 18 листопада 2010, 22:31

luav, Шановний, якшо ви не помітили, то форум тут тематичний. Розписувати плюси своєї машини можна розписувати на опльклюбі і там всі будуть хвалити те, про шо тут не згадають. А тут встаки Фаст має значну перевагу. Тому подальші дискусії в цьому напрямку вважаю недоречними в звязку з різною направленістю доводки машин. Машина доглянутий сток - не більше.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

luav

Повідомлення luav » Чет, 18 листопада 2010, 22:43

Denja писав:luav, Шановний, якшо ви не помітили, то форум тут тематичний. Розписувати плюси своєї машини можна розписувати на опльклюбі і там всі будуть хвалити те, про шо тут не згадають. А тут встаки Фаст має значну перевагу. Тому подальші дискусії в цьому напрямку вважаю недоречними в звязку з різною направленістю доводки машин. Машина доглянутий сток - не більше.
Думка однієї людини-не думка всього форуму.Вам так не здається?Це стосується і вас ,і Фаста.
Повторюсь,що мені непринциповий розділ,де вона знаходиться.Але ви,користуючись привілеями модератора,показали свою повну непослідовність.Знайдіть мені в машині Фаста речі,які тягнуть на тюнінг.Ви почали щось говорити про якісь заниження і рульожку.Пружини-це і є весь тюнінг?Чи я щось пропустив?Що там ще тюнінгованого?Конкретизуйте,а не уникайте відповіді
Про Фаста:я йому відписав вище.Він пише на опель-клубі.Форум той загальноукраїнський і серйозних людей,які працюють з омегами,там троха більше.Тому одразу буде видно адекватність його тверджень.Чи ви самі вірите,що 17 диск легший за 16?
Похвал своєї машин я не прошу.Зауважте,що створив свою тему тільки після того,як про це неодноразово просили інші люди.Та й де ще я можу без карточок висловлювати інший погляд на доведення Омеги саме в моїй інтерпретації?

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Чет, 18 листопада 2010, 23:01

luav, думку свою виразив, більше в дискусій влізати небуду. Шкода часу, якшо автор всеодно читає поміж рядками.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

luav

Повідомлення luav » Чет, 18 листопада 2010, 23:07

Denja писав:luav, думку свою виразив, більше в дискусій влізати небуду. Шкода часу, якшо автор всеодно читає поміж рядками.
Я якраз не читаю поміж рядками,бо відповів на всі ваші думки.А ось ви намагаєтесь уникати відповідати на незручні для вас питання,просто ігноруючи їх :)
Мені,до речі,буде дуже цікаво подивитись результати голосування,яке ви зробили.При негативному для мене результаті нічого не зміниться.А ось при негативному для вас результаті виникнуть питання стосовно вашої незаангажованості.Це при тому,що мене на форумі практично ніхто не знає :)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей