Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Буває паркуюсь як ідіот

Невмію по іншому
14
2%
Просто невмію
18
3%
Лєнь
23
4%
Так немає місця, мушу тут стати
163
27%
Я на 5 сек...
102
17%
Я нормальний
274
46%

Всього голосів: 594

Вредный
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Повідомлення Вредный » Вів, 02 листопада 2010, 10:20

КІО писав:
Вредный писав:А вот как водила от правящей партии жжот...)))))))))))))

А ніколи не думали, що перед тим як сфоткати там інша була ситуація з парковкою і що ніхто з форумчан не ставив свій автомобіль криво!
Если внимательно посмотреть, то можно увидеть, что все стоят припаркованные к бордюру!!! А этот "Олень" всегда так останавливается! Один раз так стал, что со ступенек нельзя было спуститься! Как говорится, умный в гору не пойдёт...)))))))))))

Sally
Ім'я:Оля
Стать:чоловік
Номер:B3

Повідомлення Sally » Вів, 02 листопада 2010, 10:32

Вредный, і що помогло оленю? :)
Igor_Lviv, масовість то добре взалежності що масове :D в Європі також неідеально паркуються, люди різні є всюди, хіба що в нас більше права купуються-їздити не купуються. Але, як я вже казала, в даному випадку реклама культури паркування повинна бути позитивною, а не негативною :)
zubylo.lviv.ua

Вредный

Повідомлення Вредный » Вів, 02 листопада 2010, 10:41

Sally писав:Вредный, і що помогло оленю? :)
Igor_Lviv, масовість то добре взалежності що масове :D в Європі також неідеально паркуються, люди різні є всюди, хіба що в нас більше права купуються-їздити не купуються. Але, як я вже казала, в даному випадку реклама культури паркування повинна бути позитивною, а не негативною :)
Сейчас пока ресурс не работает... Не знаю по какой причине НО: когда будет один ресурс, куда мона зайти и посмотреть на не правильную парковку, человек адекватный, когда будет парковаться в следующий раз подумает, будет ли он смотреться так же смешно! Плюс к этому, когда встречаешь в потоке машин авто с наклейкой, подымается настроение...))))))) А вАдила, когда её увидит, будет долго думать, сколько он с ней ездил... Опять же, в следующий раз будет внимательнее!
Проверено!

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 02 листопада 2010, 10:43

Sally писав:Але, як я вже казала, в даному випадку реклама культури паркування повинна бути позитивною, а не негативною :)
Супер!
А як ти позитивно рекламуєш культуру паркування?
Запропонуй і нам!

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 02 листопада 2010, 10:43

Вредный, ага, на наступний раз уважненько засіче, що за ... тойво.. наклеїв йому наклейку і відтойво так, що бажання клеїти відпаде назавжди :D
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 02 листопада 2010, 10:46

Igor_Lviv, та я вже казала! по-перше, обійтись без клею! краще вже он наплювати :happy по-друге, не писати, що він ідіот, бо це відразу ж відштовхує, а написати, щось типу "ти так став, що на твоєму місці могло би стати ще 3 машини". Ти шо Дейла Карнегі не читав? :D :D :D :happy Як можна призивати людей до культури, при цьому самому безкультурно обзиваючи їх?! ;)
zubylo.lviv.ua

Вредный

Повідомлення Вредный » Вів, 02 листопада 2010, 10:50

Sally писав:Вредный, ага, на наступний раз уважненько засіче, що за ... тойво.. наклеїв йому наклейку і відтойво так, що бажання клеїти відпаде назавжди :D
Если клеить на реально не правильно припаркованых и быстро бегать, то всэ будэ файно!))))))))))
Посмотри это: http://www.youtube.com/watch?v=haiVwRnnHwU

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 02 листопада 2010, 10:55

Вредный писав:и быстро бегать
ну от я і кажу, що клеїть і пісяє кипятком :D
zubylo.lviv.ua

Вредный

Повідомлення Вредный » Вів, 02 листопада 2010, 11:02

Sally писав:
Вредный писав:и быстро бегать
ну от я і кажу, що клеїть і пісяє кипятком :D
Могу по себе сказать, лично клеил
Зображення

Обратите внимание на то, сколько места для пешеходов, а через 20 метров место для парковки!!!
Теперь чувак на площадке машину оставляет!))))))))))))))

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 02 листопада 2010, 11:09

Sally писав:Igor_Lviv, та я вже казала! по-перше, обійтись без клею! краще вже он наплювати :happy по-друге, не писати, що він ідіот, бо це відразу ж відштовхує, а написати, щось типу "ти так став, що на твоєму місці могло би стати ще 3 машини". Ти шо Дейла Карнегі не читав? :D :D :D :happy Як можна призивати людей до культури, при цьому самому безкультурно обзиваючи їх?! ;)
Ні, я не про те питав, як можна було б, як треба було б і т.п. Я питав:
Igor_Lviv писав:А як ти позитивно рекламуєш культуру паркування?
Можна дослухатись порад, пропозицій, критики від людей, які займаються чимось таким, що й ти. У людей є відповідний досвід, є практичні поради чи зауваження, виходячи саме з цього досвіду.
Бо до зауважень чи пропозицій дилетантів - людей, які нічого не роблять - ніхто дослухатись не буде у жодній галузі.
Тому я й прошу - поділись своїм власним досвідом "позитивної реклами культури паркування".

Вредный

Повідомлення Вредный » Вів, 02 листопада 2010, 11:13

Igor_Lviv писав:
Sally писав:Igor_Lviv, та я вже казала! по-перше, обійтись без клею! краще вже он наплювати :happy по-друге, не писати, що він ідіот, бо це відразу ж відштовхує, а написати, щось типу "ти так став, що на твоєму місці могло би стати ще 3 машини". Ти шо Дейла Карнегі не читав? :D :D :D :happy Як можна призивати людей до культури, при цьому самому безкультурно обзиваючи їх?! ;)
Ні, я не про те питав, як можна було б, як треба було б і т.п. Я питав:
Igor_Lviv писав:А як ти позитивно рекламуєш культуру паркування?
Можна дослухатись порад, пропозицій, критики від людей, які займаються чимось таким, що й ти. У людей є відповідний досвід, є практичні поради чи зауваження, виходячи саме з цього досвіду.
Бо до зауважень чи пропозицій дилетантів - людей, які нічого не роблять - ніхто дослухатись не буде у жодній галузі.
Тому я й прошу - поділись своїм власним досвідом "позитивної реклами культури паркування".
Не все прислушиваются и не отвечают на просьбы! Ехали с товарищем двумя машинами и решили заехать в магазин... При подъезде увидели, что какой то х.... поставил машину на 3 места... А парковка маленькая... Я подъехал и попросил его перепарковаться, на что он сказал, что ему так удобно стоять. Мы его зажали с двух сторон и пошли гулять по магазину... Единственный минус, что товарищу пришлось на тротуар заехать. Не красиво, но ситуация требовала... Чувак простоял, пока мы не нагулялись... :D

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 02 листопада 2010, 11:16

Igor_Lviv, ні, я не займаюсь рекламою взагалі! можу займатись хіба що рекламою бережного ставлення до природи, маю для цього натхнення і можливості :happy а як хто паркується мене мало хвилює, мої нерви мені надто дорогі, щоб перейматись такими дурницями :D але те, що я не займаюсь паркуванням, не означає, що я набита дура і нічого не можу оцінити здорово, і те, що хтось клеїть ті наклеки також не означає, що він супермудрий, аж мудрішого за нього нікого нема :D :D :D Я такий же учасник руху, як і інші водії, і всі водії мають однакове право на свою думку незалежно від того, клеять вони наклейки чи ні, бо це все частина автомобільного життя ;) так можна і вицарапати на машині шо мовляв "ти дурак дивись де став" і казати іншим: "ну раз ви взагалі нічого не робите, то закрийтесь і мовчіть,а я тут роблю і я правий" :D
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 02 листопада 2010, 11:18

Вредный, оце нормально! раз він не розуміє нормальних слів, то провчили його, АЛЕ провчили КРАСИВО! :happy Зображення А наклейки втіхаря то якось дріб"язково підло :happy
zubylo.lviv.ua

Вредный

Повідомлення Вредный » Вів, 02 листопада 2010, 11:21

Sally писав:Вредный, оце нормально! раз він не розуміє нормальних слів, то провчили його, АЛЕ провчили КРАСИВО! :happy Зображення А наклейки втіхаря то якось дріб"язково підло :happy
Ничего подлого в этом нет! Они легко снимаются мокрой тряпкой... Невозможно всех засранцев зажать машинами! И если он припаркован не правильно. ещё и ты встанешь, то может вообще колапс наступить... А наклейка, это самый гуманный способ!

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 02 листопада 2010, 11:24

Sally писав:а як хто паркується мене мало хвилює
Тююю... Так з цього слід було починати!
То що ти робиш у цій темі? :shock

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 02 листопада 2010, 11:25

Вредный, якщо наклейка якісна ;) в чому ти не можеш бути впевнений ;)
ІМХО спосіб дурнуватий, дріб"язковий і абсолютно нетолерантний до інших водіїв! це як клеймо, яке ставлять всім підряд незалежно від обставин! Та й взагалі - не подобається як інші їздять - вперед в ряди ДАІ! А ось це називається гарним російським словом ребячество.
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 02 листопада 2010, 11:25

Igor_Lviv, ще спитай, що я роблю на цьому форумі :D
zubylo.lviv.ua

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 02 листопада 2010, 11:35

Sally писав:Igor_Lviv, ще спитай, що я роблю на цьому форумі :D
Це я вже знаю. :happy

Вредный

Повідомлення Вредный » Вів, 02 листопада 2010, 12:00

Sally писав:Вредный, якщо наклейка якісна ;) в чому ти не можеш бути впевнений ;)
ІМХО спосіб дурнуватий, дріб"язковий і абсолютно нетолерантний до інших водіїв! це як клеймо, яке ставлять всім підряд незалежно від обставин! Та й взагалі - не подобається як інші їздять - вперед в ряди ДАІ! А ось це називається гарним російським словом ребячество.
Наклейка делается такая, что бы её действительно можно было снять... Помучавшись...)))))))))) И если вы считаете это ребячеством. пускай так и будет, но я точно знаю, что данный метод помогает! :angel

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 02 листопада 2010, 12:19

Вредный писав:И если вы считаете это ребячеством
Ви - тут слід писати з великої букви, бо звертання лише до однієї особи, в даному випадку - Саллі.
Що до "ви" - множини. Так стверджувати не потрібно, оскільки абсолютна більшість людей поділяють цю думку.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей