Если внимательно посмотреть, то можно увидеть, что все стоят припаркованные к бордюру!!! А этот "Олень" всегда так останавливается! Один раз так стал, что со ступенек нельзя было спуститься! Как говорится, умный в гору не пойдёт...)))))))))))КІО писав:Вредный писав:А вот как водила от правящей партии жжот...)))))))))))))
А ніколи не думали, що перед тим як сфоткати там інша була ситуація з парковкою і що ніхто з форумчан не ставив свій автомобіль криво!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я паркуюсь, як ІДІОТ.
- Sally
- Ім'я:Оля
- Стать:чоловік
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.
Вредный, і що помогло оленю? :)
Igor_Lviv, масовість то добре взалежності що масове
в Європі також неідеально паркуються, люди різні є всюди, хіба що в нас більше права купуються-їздити не купуються. Але, як я вже казала, в даному випадку реклама культури паркування повинна бути позитивною, а не негативною :)
Igor_Lviv, масовість то добре взалежності що масове

zubylo.lviv.ua
Сейчас пока ресурс не работает... Не знаю по какой причине НО: когда будет один ресурс, куда мона зайти и посмотреть на не правильную парковку, человек адекватный, когда будет парковаться в следующий раз подумает, будет ли он смотреться так же смешно! Плюс к этому, когда встречаешь в потоке машин авто с наклейкой, подымается настроение...))))))) А вАдила, когда её увидит, будет долго думать, сколько он с ней ездил... Опять же, в следующий раз будет внимательнее!Sally писав:Вредный, і що помогло оленю? :)
Igor_Lviv, масовість то добре взалежності що масовев Європі також неідеально паркуються, люди різні є всюди, хіба що в нас більше права купуються-їздити не купуються. Але, як я вже казала, в даному випадку реклама культури паркування повинна бути позитивною, а не негативною :)
Проверено!
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Супер!Sally писав:Але, як я вже казала, в даному випадку реклама культури паркування повинна бути позитивною, а не негативною :)
А як ти позитивно рекламуєш культуру паркування?
Запропонуй і нам!
- Sally
Вредный, ага, на наступний раз уважненько засіче, що за ... тойво.. наклеїв йому наклейку і відтойво так, що бажання клеїти відпаде назавжди 

zubylo.lviv.ua
- Sally
Igor_Lviv, та я вже казала! по-перше, обійтись без клею! краще вже он наплювати
по-друге, не писати, що він ідіот, бо це відразу ж відштовхує, а написати, щось типу "ти так став, що на твоєму місці могло би стати ще 3 машини". Ти шо Дейла Карнегі не читав?
Як можна призивати людей до культури, при цьому самому безкультурно обзиваючи їх?! 

zubylo.lviv.ua
Если клеить на реально не правильно припаркованых и быстро бегать, то всэ будэ файно!))))))))))Sally писав:Вредный, ага, на наступний раз уважненько засіче, що за ... тойво.. наклеїв йому наклейку і відтойво так, що бажання клеїти відпаде назавжди
Посмотри это: http://www.youtube.com/watch?v=haiVwRnnHwU
- Sally
ну от я і кажу, що клеїть і пісяє кипяткомВредный писав:и быстро бегать

zubylo.lviv.ua
- Igor_Lviv
Ні, я не про те питав, як можна було б, як треба було б і т.п. Я питав:Sally писав:Igor_Lviv, та я вже казала! по-перше, обійтись без клею! краще вже он наплюватипо-друге, не писати, що він ідіот, бо це відразу ж відштовхує, а написати, щось типу "ти так став, що на твоєму місці могло би стати ще 3 машини". Ти шо Дейла Карнегі не читав?
![]()
![]()
![]()
Як можна призивати людей до культури, при цьому самому безкультурно обзиваючи їх?!
Можна дослухатись порад, пропозицій, критики від людей, які займаються чимось таким, що й ти. У людей є відповідний досвід, є практичні поради чи зауваження, виходячи саме з цього досвіду.Igor_Lviv писав:А як ти позитивно рекламуєш культуру паркування?
Бо до зауважень чи пропозицій дилетантів - людей, які нічого не роблять - ніхто дослухатись не буде у жодній галузі.
Тому я й прошу - поділись своїм власним досвідом "позитивної реклами культури паркування".
Не все прислушиваются и не отвечают на просьбы! Ехали с товарищем двумя машинами и решили заехать в магазин... При подъезде увидели, что какой то х.... поставил машину на 3 места... А парковка маленькая... Я подъехал и попросил его перепарковаться, на что он сказал, что ему так удобно стоять. Мы его зажали с двух сторон и пошли гулять по магазину... Единственный минус, что товарищу пришлось на тротуар заехать. Не красиво, но ситуация требовала... Чувак простоял, пока мы не нагулялись...Igor_Lviv писав:Ні, я не про те питав, як можна було б, як треба було б і т.п. Я питав:Sally писав:Igor_Lviv, та я вже казала! по-перше, обійтись без клею! краще вже он наплюватипо-друге, не писати, що він ідіот, бо це відразу ж відштовхує, а написати, щось типу "ти так став, що на твоєму місці могло би стати ще 3 машини". Ти шо Дейла Карнегі не читав?
![]()
![]()
![]()
Можна дослухатись порад, пропозицій, критики від людей, які займаються чимось таким, що й ти. У людей є відповідний досвід, є практичні поради чи зауваження, виходячи саме з цього досвіду.Igor_Lviv писав:А як ти позитивно рекламуєш культуру паркування?
Бо до зауважень чи пропозицій дилетантів - людей, які нічого не роблять - ніхто дослухатись не буде у жодній галузі.
Тому я й прошу - поділись своїм власним досвідом "позитивної реклами культури паркування".

- Sally
Igor_Lviv, ні, я не займаюсь рекламою взагалі! можу займатись хіба що рекламою бережного ставлення до природи, маю для цього натхнення і можливості
а як хто паркується мене мало хвилює, мої нерви мені надто дорогі, щоб перейматись такими дурницями
але те, що я не займаюсь паркуванням, не означає, що я набита дура і нічого не можу оцінити здорово, і те, що хтось клеїть ті наклеки також не означає, що він супермудрий, аж мудрішого за нього нікого нема
Я такий же учасник руху, як і інші водії, і всі водії мають однакове право на свою думку незалежно від того, клеять вони наклейки чи ні, бо це все частина автомобільного життя
так можна і вицарапати на машині шо мовляв "ти дурак дивись де став" і казати іншим: "ну раз ви взагалі нічого не робите, то закрийтесь і мовчіть,а я тут роблю і я правий" 

zubylo.lviv.ua
- Sally
Вредный, оце нормально! раз він не розуміє нормальних слів, то провчили його, АЛЕ провчили КРАСИВО!
А наклейки втіхаря то якось дріб"язково підло 

zubylo.lviv.ua
Ничего подлого в этом нет! Они легко снимаются мокрой тряпкой... Невозможно всех засранцев зажать машинами! И если он припаркован не правильно. ещё и ты встанешь, то может вообще колапс наступить... А наклейка, это самый гуманный способ!Sally писав:Вредный, оце нормально! раз він не розуміє нормальних слів, то провчили його, АЛЕ провчили КРАСИВО!![]()
А наклейки втіхаря то якось дріб"язково підло
- Igor_Lviv
Тююю... Так з цього слід було починати!Sally писав:а як хто паркується мене мало хвилює
То що ти робиш у цій темі?

- Sally
Вредный, якщо наклейка якісна
в чому ти не можеш бути впевнений
ІМХО спосіб дурнуватий, дріб"язковий і абсолютно нетолерантний до інших водіїв! це як клеймо, яке ставлять всім підряд незалежно від обставин! Та й взагалі - не подобається як інші їздять - вперед в ряди ДАІ! А ось це називається гарним російським словом ребячество.

ІМХО спосіб дурнуватий, дріб"язковий і абсолютно нетолерантний до інших водіїв! це як клеймо, яке ставлять всім підряд незалежно від обставин! Та й взагалі - не подобається як інші їздять - вперед в ряди ДАІ! А ось це називається гарним російським словом ребячество.
zubylo.lviv.ua
- Igor_Lviv
Це я вже знаю.Sally писав:Igor_Lviv, ще спитай, що я роблю на цьому форумі

Наклейка делается такая, что бы её действительно можно было снять... Помучавшись...)))))))))) И если вы считаете это ребячеством. пускай так и будет, но я точно знаю, что данный метод помогает!Sally писав:Вредный, якщо наклейка якіснав чому ти не можеш бути впевнений
![]()

- Igor_Lviv
Ви - тут слід писати з великої букви, бо звертання лише до однієї особи, в даному випадку - Саллі.Вредный писав:И если вы считаете это ребячеством
Що до "ви" - множини. Так стверджувати не потрібно, оскільки абсолютна більшість людей поділяють цю думку.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей