тут багато хто мав такі машини, але одиниці хто порадять купити дів"ятку за 6500tiko писав:Я вважаю що краще взяти тестю 2109. Сам мав таку,хороша машина.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тут багато хто мав такі машини, але одиниці хто порадять купити дів"ятку за 6500tiko писав:Я вважаю що краще взяти тестю 2109. Сам мав таку,хороша машина.
ага.igorok писав:В САТа купив?
та от на днях провернули сдєлку.BOXER писав:опа, коли встиг?
Ти так думаєш що достатньо і ще дехто бо тільки крутиш баранку, а я часом під капот заглядаю і в різних машин. Щоб комусь щось радити треба самому трохи щось знати. А виходити з принципу що новіше обовязково краще, це примітивно. Зайди на любе СТО І побачиш що 5ти річних в ремонті в два рази більше ніж 15 річних... є така цікава статистика.... добав сюди вартість обслуговування... в пятирічних тисячі... в 15 річних сотні гривень. І тільки дурень не рахує свої гроші.BOXER писав:ось основні аргументи, яких достатньо.
нє, та салон не дуже скрипів, маю на увазі, шо пластмаса просто жахливаhrdrive писав:Тобі напевне такий логан таксішний попався в сусіда є такий, за 4.5 к 2004 рік салон тихенький,
Speedo писав:Нексія була майже повною копією "кадета" (особливо перші некси 93-96 років).
нехай, мені якось все рівно))Speedo писав:Хоч, фактично, виявився той самий "кадет" зі зміненим кузовом і деякими незначними переробками двигуна.
kym писав:Зайди на любе СТО І побачиш що 5ти річних в ремонті в два рази більше ніж 15 річних... є така цікава статистика...
ібо не кожен майстер хоче крутити 15-ти річні машини, бо там можна засісти огого.....і не кожен власник такого лаха має касу шоб на нормальному сервісі робитись, тому робляться по гаражах, ось чому їх і не видно по СТОkym писав:Зайди на любе СТО І побачиш що 5ти річних в ремонті в два рази більше ніж 15 річних... є така цікава статистика.... добав сюди вартість обслуговування... в пятирічних тисячі... в 15 річних сотні гривень. І тільки дурень не рахує свої гроші.
Нормогодини то одинакові, але вартість комплектуючих і з/ч відрізняються в рази... а власник рахує загальні гроші йому до лампочки внутрішні справи сервіса.fen писав:на рахунок останньої фрази не згідний шо така різниця в ціні, сам кручу гайки, в нас оцінюється обєм виконаних робіт, а не так типу то старе берем 100 грн, а то нове берем 300...то брєд
ти хочеш сказати шо до ланоса в рази дорожчі запчастини ніж до г2?kym писав:Нормогодини то одинакові, але вартість комплектуючих і з/ч відрізняються в рази... а власник рахує загальні гроші йому до лампочки внутрішні справи сервіса.
в зубилі також труби єButs писав: Ланос по безпеці краще 09. В ланоса в дверках труба,
жжош«ANDRON» писав:а також в мене в комплектації є ще біто-весло
Ну то будеш знати. Почитай у вікіпедії, там більше про то написаноT5-R писав:Speedo, ше такого не чув що ланос копія кадета. і до нексії далеко не всі з.ч. підходять від опеля
Ліпше ЕС-100 ... там взагалі немає капота і всюди їде і все пхає.....T5-R писав:треба брати Е30 бо вона не псується ніколи, там навіть капот не відкривається
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей