Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Volkswagen Golf IIІ vs "Ланос" 1.4
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
хєрня то всьо.
Sad, but true.
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Re: Volkswagen Golf IIІ vs "Ланос" 1.4
+100BOXER писав:хєрня то всьо.
Треба дивитися стан конкретно взятої машину!
- hrdrive
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
ланос це є по-суті кадет 80 років розробки. все правильно. Я не розумію чому на Логана не дивитеся?BOXER писав:хєрня то всьо.

INTE®©ULLE®™
Серйозний аргумент..... головне підтверджений фактажом.BOXER писав:хєрня то всьо.
Звичайно що стан машин головний. Мова йде про середньостатистичну оцінку
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Контактна інформація:
kym, про шо ти пишеш? як можна рівняти Г2 до нової машини. та в тому гольфі вже просиджені сідухи, прокурений салон, купа корозії (бо 20років) яка закрита косметично, зачухана пластмаса в салоні, а стан оптики (вікна, фари), а втома металу? крім того про який ресурс можна писати якщо 99% гольфів вже мають пробіг більший як пів-лімона? стан машини звісно ключовий але вік то дуууже важлива річ. те саме стосується і гольфа 3.
тому я б рекомендував в даній ситуації брати ланос (правда їх не особливо люблю) але 1.5
тому я б рекомендував в даній ситуації брати ланос (правда їх не особливо люблю) але 1.5
Impossible is Nothing
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
а ти іздив і на такому ланосі, і на такому гольфі, що говориш що старий гольф форева? а якщо ти претендуєш на середньостатистичну оцінку, тоді на скількох ланосах і гольфах ти їздив? чи може просто то всьо на уровні "пацани гавярят"?kym писав:Серйозний аргумент..... головне підтверджений фактажом.BOXER писав:хєрня то всьо.
Звичайно що стан машин головний. Мова йде про середньостатистичну оцінку

Мені ж самому чомусь здається, що середньостатистичний гольф тих років буде укатаний, а вот аналогічний приведеному в темі ланос буде набагато живіший...

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
то хіба так важливо скільки протяне мотор ? для середньостатистичного автолюбителя. дальнобойщиків тут мало. взявши 2-3 річного ланоса з пробігом скажімо 40-50 000 (головне добре дивитися щоб не взяти таксі), ще років 6-7 можна кататись відносно спокійно. а взявши гольфа з пробігом поза 200 000 - ризику більше. так як мотор то нетільки поршньова і т.п. може поломатися маслонасос, распредвали зломатися (на скірокко був такий випадок зовсім нещодавно у знайомого), розбитися посадочне місце під шпонку на колінвалі (на фольцклубу є такий випадок на корадо) , якісь сальніки потекти і багато інших сюрпризів (особливо враховуючи що у нас мало хто ставить оригінальні якісні запчастини на таку стару машину бо це дорого і невигідно). про всякі дрібниці типу чистки форсунок, заміни натяжних роліків, гідрокомпенсаторів, датчиків типу розходоміру і т.п. мова навіть не йде.kym писав:Двигун на гольфі спокійно катає 500 000 км і більше (якщо правильно експлуатувати). Ланоси після 200 000 тис навіть капіталити не хочуть.
- Romko
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
+1 за Ланос..
vovka, ти ще забув згадати про людей які в основному їздять на таких Гольфах і роками капот не відкривають,
- "а нашо?, тож німець -він не ламається

vovka, ти ще забув згадати про людей які в основному їздять на таких Гольфах і роками капот не відкривають,

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
плюс мульйон! ото залатиє славаRomko писав:vovka, ти ще забув згадати про людей які в основному їздять на таких Гольфах і роками капот не відкривають, - "а нашо?, тож німець -він не ламається

ПиСи: у мене було три старі машини приблизно таких років і я на власній шкурі по 2-х з них можу сказати, що означає доліковувати машину за старим власником і лікувати ,коли вона в тебе вже самого сипеться... І тільки досвід тих двох машин привів мене до того, що коли я купував третю беушну, то я вже дуже добре знав що і до чого і брав в добрих знайомих реально доглянутий і невбитий варіант, на який я практично нічого позапланового не витратив в плані обслуговування.
Але навіть такий доглянутий варіант несе в собі небезпеку, що з самої причини його старості якийсь там тросік перетреться чи ще щось станеться і це все одно буде неприємно

- Buts
Oleh Nemchinov,
краще шось з двигуном 1,5
http://auto.ria.ua/auto_daewoo_2929353.html
а 100 тисяч не показник.
краще шось з двигуном 1,5
http://auto.ria.ua/auto_daewoo_2929353.html
а 100 тисяч не показник.
- BOXER
kym писав:Серйозний аргумент..... головне підтверджений фактажом.
ось основні аргументи, яких достатньо.
а той брєд, шо ти порозписував так це напевно від того, шо і сам на 20-річному кориті їздиш. не в обіду, але вже дістали ті порівняння "в 5 разів старших, але вищих класом" автомобілів проти "майже нових, але простіших". ти дав свою пораду автору, а я (і ше з 10 людей) свою пораду.BOXER писав:13 років різниці і 200 000 пробігу
в сім"ї раніше завжди були машини старші 8-10 років. опель, фольц, фіат. так завжди шось вилазило, бо то СТАРА машина.
це ти звідки взяв?hrdrive писав:ланос це є по-суті кадет 80 років розробки
а шо правильно?hrdrive писав:все правильно.
а шо на нього дивитись? той же ланос (якого я не дуже то і люблюhrdrive писав:Я не розумію чому на Логана не дивитеся?

T5-R, vovka, Felix, Romko, Buts, +100500

Sad, but true.
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
а чо так всі бояться таксі?ним ж людей возять, а не дрова в лісі тягають, розумію, що ніхто особливо не шкодує таких машин, але це залежить від конкретного водія, є таксисти, які бережуть машини, а є власники, які тиснуть гроші і вбивають свою машину.vovka писав:головне добре дивитися щоб не взяти таксі
П.С. ланос не далеко втік від гольфа, чи навпаки, треба дивитись на стан двох конкретних машин, і вибирати ту, в якої стан\ціна найкращі.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
тому що пробіги там огого. і тому що мотори рідко коли прогріваються добре. ну і якщо машина казьонна тобто не особисто водія то їх особо нешанують (є знайомий в кур'єрській службі - реально я б нікому нерадив такі машини брати після них :) ). ще залежить яке таксі і яка експуатація. може бути що коли є виклик то відразу на холодну газ до бляхи і пішов. тоякщо замовлень мало. а якщо замовлень дофіга, то зазвичай пробіги моторів більші до капіталки чим в звичайних машин бо мотор постійно працює в нормальному тепловому режимі.igorok писав: чо так всі бояться таксі?
читав от щойно гарантійну книжку на свою фієсту. там є обмеження по гарантії якщо машина використовується як таксі. неспроста ж.
- BOXER
опа, коли встиг?vovka писав:на свою фієсту.

на інші марки теж такvovka писав:там є обмеження по гарантії якщо машина використовується як таксі. неспроста ж.

Sad, but true.
- hrdrive
- Контактна інформація:
почитав відповідну літературуBOXER писав:це ти звідки взяв?

Тобі напевне такий логан таксішний попався

INTE®©ULLE®™
- sergey
- Контактна інформація:
Впринципі і Гольф і Диво
я б не брав, Диво так точно.Вот в сусіда по стоянці
є гольф.Тої зими там порогів вобще небуло
Зараз зробив, чи надовго?
А так машина норм. хоча я їх не часто бачу на дорогах.

є гольф.Тої зими там порогів вобще небуло

Карти дверей Логана фуhrdrive писав:Тобі напевне такий логан таксішний попавсяв сусіда є такий, за 4.5 к 2004 рік салон тихенький, звичайно що дешевий салон, але і ціна автомобіля відповідно адекватна.

А так машина норм. хоча я їх не часто бачу на дорогах.
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Так і є. Нексія була майже повною копією "кадета" (особливо перші некси 93-96 років). Просто, як то часто робиться, корейці викупили старі потужності заводу "Опель" і продовжували випускати цю марку. Потім, трохи видозмінили.BOXER писав:це ти звідки взяв?
Але вже "Ланос", всюди афішувався як "перша власна розробка "Деу". Хоч, фактично, виявився той самий "кадет" зі зміненим кузовом і деякими незначними переробками двигуна. Тобто, процентів 70-80 з/ч "кадета" (крім кузовщини) підходять на ланоси

- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Контактна інформація:
Speedo, ше такого не чув що ланос копія кадета. і до нексії далеко не всі з.ч. підходять від опеля
Impossible is Nothing
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
В САТа купив?vovka писав:на свою фієсту
- tiko
Я вважаю що краще взяти тестю 2109. Сам мав таку,хороша машина.
akelth
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей