Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Заправки, паливо...

Де ви заправляєтесь?

OKKO
87
25%
WOG
64
19%
Lukoil
22
6%
Shell
31
9%
Socar
38
11%
Укрнафта
78
23%
Інші
24
7%

Всього голосів: 344

haker-ok
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Заправки, паливо...

Повідомлення haker-ok » Сер, 20 жовтня 2010, 09:52

заправляюсь на ОККО, деколи ВОГ, ЛУКОЙЛ, дуже ріко ГФС, ШЕЛ бензин там не поганий, а на двох останніх найкращий з того переліку... ніколи не заправляюсь на ОРЕЛ, УкрТАТНафта, Львів-Петроль по разу заправився на кожній з тих трьох більше не хочу бензин там хоч і найдешевший але Г повне

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Сер, 20 жовтня 2010, 09:58

OKurylyshyn, карбюратор 2000 р.
кашляє мені машина через карбюратор, то я на то взагалі не звертаю уваги, я дивлюсь по потужності, в мене є "тестове місце" :D на об"їздній дорозі підйом від чишок до винник, якщо на 5 передачі витягує на сотні значить гуд, а не тягне значить не гуд :D ну і взагалі по ривку відчутно, якщо ривок в машині є то нормальне паливо залила, якщо нема то ненормальне. От раніше на 100 грн виїжджала 200 км, а тепер на 180 вже можу і стати... то все на окко тут в винниках заправлялась. але майстер каже мол ти тут не заправляйся бо тут погане паливо а заправляйся біля дріждзаводу, бо там типу хороше, бо якось вони там комусь залили погане і той хтось дав дірєхтору тягла за перепрошення і тепер там завжди хороше :D але більше за 170-180 км за 100 грн воно все одно не витягує хоч і набагато дешевше ніж на окко. а на самому окко як коли колись нормальне залиють і відчуваєш шо вав машина так класно їде, а коли якесь таке ну зовсім... на гфс деколи заправляю на залізничній то різниця з окко ніякої...
пс: я паливо не мішаю, заливаю на 100 грн і виїжджаю поки не світиться повністю хіба вже ну дуже погане щось залила.
zubylo.lviv.ua

OKurylyshyn
Ім'я:Олег

Повідомлення OKurylyshyn » Сер, 20 жовтня 2010, 10:05

Sally
Я маю певне відношення до нафтопродуктів і до заправок ОККО.
Можу запевнити що весь 95 бензин на ОККО імпортний, а біля дріждж-заводу х/з, як коли, а може і завжди вітчизняний (Кременчуцький нафтопереробний), оскільки в них власник один.

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 20 жовтня 2010, 10:17

OKurylyshyn, ну не знаю, колись мені більше подобалось окко, тепер таке як і всюди, єдине що добре, то те, що в інших областях приблизно знаєш, що тобі налиють в бак, бо на незнайомих заправках взагалі страшно заправляти. наскільки воно імпортне то це машині пофіг, їй головне щоб нормальне було... :|
до речі на окко справді обслуговування капєц.. так довго рухаються, так довго думають, що можна вже 10 машин за час одної заправити. а ще як черга %) дуже якісь повільні. ще й при мені чоловікові якомусь хамили, хоч як на мене той чоловік нормально назвав колонку, а той шось не розчув і хамить йому типу "ти шо не можеш нормально сказати чи відрізнити номера колонок" :shock
zubylo.lviv.ua

haker-ok
Контактна інформація:

Повідомлення haker-ok » Сер, 20 жовтня 2010, 10:27

Sally писав:на самому окко як коли колись нормальне залиють і відчуваєш шо вав машина так класно їде, а коли якесь таке ну зовсім
це точно,
Sally писав:колись мені більше подобалось окко, тепер таке як і всюди, єдине що добре, то те, що в інших областях приблизно знаєш, що тобі налиють в бак
100%
хамства на ОККО не замічав жодного разу, але попадав на інше - включають на меншу суму ніж платиш... вчора дав 100грн а включили на 99,84 - 16коп недолили вроді фігня, але якшо прикинути скільки машин заправляється в день то заробляє оператор не менше 50грн за зміну

П.С. то не тільки на ОККО, а й на інших заправках, просто сума менша 1-2 коп.

haker-ok
Контактна інформація:

Повідомлення haker-ok » Сер, 20 жовтня 2010, 10:33

OKurylyshyn писав:Можу запевнити що весь 95 бензин на ОККО імпортний,
то шо бензин імортний теж чув, але як пояснити таке: я заправляюсь виключно 95-ою (і беру постійно на заправці ОККО, що у м.Жовква) а машина їде по різному :) видно 1 з 3,
1)безнин не завжи імпортний
2) його якість не завжди провірять (імпортний не завжи якісний)
3)вже в нас його каламбурять

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 20 жовтня 2010, 10:49

haker-ok писав: включають на меншу суму ніж платиш...
вони тобі на баку 3-4 літрі не долиють так що ти навіть і знати не будеш, так що 16 копійок то ше порівняно дурниця :| я тому ніколи не даю чайових :D
zubylo.lviv.ua

Omega

Повідомлення Omega » Сер, 20 жовтня 2010, 12:19

veg
Ім'я:Вова

Повідомлення veg » Сер, 20 жовтня 2010, 13:28

cat-yellow, по дорозі на київ заправлявся нат АНП, казали заправщики що в них газ від газовика!

OKurylyshyn

Повідомлення OKurylyshyn » Сер, 20 жовтня 2010, 15:13

Но ОККО газ також нормальний. Буває інколи трошки гірший по якості, але це від заводу-виробника залежить (таке буває коли великий дефіцит газу в країні), і це буває дуже рідко.

Pier
Дякував (ла): 5 рази

Повідомлення Pier » Сер, 20 жовтня 2010, 15:25

Sally писав:я тому ніколи не даю чайових :D
я даю завжди. Приїжаю на заправку, - "всі" заправляють самі, як тільки підїду під колонку, заправчик вже стоїть :D

P.S. 90% заправляюся на одній заправці :)

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 20 жовтня 2010, 15:34

Pier, ну в них на заправках так є шо жінкам вони в першу чергу заливають і навіть якщо до чоловіків не виходять то до жінок виходять хіба справді нема кому. але в мене все одно не відкриваються вікна кнопкою, так шо мені шоб заплатити заправщику треба відщіпнутись, вийти з машини, заплатити гроші, то я вже і всередину зайду в такому випадку, за одно і чукулядку собі куплю :D за що чайові?! тим більше вони включені в ціну бензину :D та ще й намахують! от якби я була завжди впевнена, що вони мені хороший бензин залили, що залили стільки за скільки я заплатила, ще й вікна помили, тоді так, а так не бачу для себе мотивації їм платити, вони ітак водіїв за лохів мають :D а тут в винниках на окко вони ще й такі гальма що треба не чайові а копен-дупен дати, щоб вони трохи рухали мештами, бо буває спішиш, а вони шось собі рахують, щось собі думають... :(
zubylo.lviv.ua

Omega

Повідомлення Omega » Сер, 20 жовтня 2010, 15:38

Sally, я скільки читаю і офігіваю,які ти нісенітниці пишеш.Чайові коли люди дають-то дають заправщику а не оператору.Я вважаю що ніхто не збідніє коли дасть чайові заправщику,1-2 грн не такі великі гроші.

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 20 жовтня 2010, 15:55

Omega, а то я напевно не знаю кому дають чайові. може ти офігіваєш просто тому шо ти такий офігівший? :D чайові дають коли взагалі не виходять з машини. я вважаю, що послуга у нас надається недостаньо якісно, щоб ще й чайові давати! вони там не за чайові стоять, а за зарплату + той недолитий бензин тобі у бак, за який ТИ заплатив вже! чайові даються за якісно надані послуги, наприклад за смачний чай і привітність і уважність офіціанта, а не за розведену каву в брудній чашці, яку тобі без особливого натхнення приносять після того, як ти вже хвилину стоїш і чекаєш, коли вже до тебе нарешті підійдуть. це звичайно добра воля кожного чайові. може комусь подобається - наздоров"я. якби я платила не виходячи з машини, теж гривню дала б, але мені доводиться виходити в будь-якому випадку або показувати в салоні чудеса акробатики, воно мені треба? чайові не заслужені у 99% випадків!
zubylo.lviv.ua

Omega

Повідомлення Omega » Сер, 20 жовтня 2010, 16:00

Sally, тобі ще треба повчитися культури вислухати чиюсь думку а не писати всякий брєд,і думати що ти сама розумна.Ходи в нормальні заклади і не будуть тобі приносити розбадяжену каву,але тема не про це,а про бензин.Такі особи як ти ніколи не дадуть чайові.Чому???Тому що ти самозакохана,а такі люди в більшості жадні до грошей

Dark Wind
Тюнінг клуб
Ім'я:Тарас
Номер:не модний
Контактна інформація:

Повідомлення Dark Wind » Сер, 20 жовтня 2010, 16:14

Шеф поробив окко карточки, тепер -20 коп на літрі :)
Путін [цензура].

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 20 жовтня 2010, 16:17

Omega, я не про каву, я тобі паралель навела, щоб ти зрозумів, що ти даєш чайові, тобто гроші-подяку, за послугу, яка надана неякісно і де тебе ще й обрахували! справа не 1-2 гривнях! я не збіднію і якщо я 100 грн їм дам, справа не в сумі, а в самому факті, що дякувати грішми нема за що, а навпаки ще треба перевірити, скільки л тобі не налили, бо 4-16 копійок на лічильнику то тільки вершина айзберга, вони так підкручують, що лічильник показує зовсім не той об"єм, який реально залитий, і вони добре знають, скільки скрутити, щоб їх не зловили. ти ж не думаєш, що вони живуть на одну зарплату і твої жалюгідні чайові?! це їм хіба так.. приємність на пиво.
zubylo.lviv.ua

Buts

Повідомлення Buts » Сер, 20 жовтня 2010, 16:24

Sally, ціни ростуть. Раніше на 100 грн було більше літрів, зараз менше.

Dark Wind, збацай мені таку картку :beer .

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 20 жовтня 2010, 16:29

Buts, та от власне шо то не через ціну, ціна вже десь рік приблизно стабільна +- пару копійок не рахується. буває шо таки виїжджаю ті 200 км, а буває шо ледве дотягую. при чому на окко і біля дріжджового заправляю на 100 грн і виїжджаю однакову кількість км, але ціна там різна.
zubylo.lviv.ua

OKurylyshyn

Повідомлення OKurylyshyn » Сер, 20 жовтня 2010, 16:41

Sally,
Ти собі уяви роботу цього пістолетчика. Працюють зміну, тобто добу, цілу добу дихають бензином (що не є корисним), зарплати в них малі (буває що прибиральниця має більшу ставку), а якщо це зима і на вулиці -25, та ще й всілякі уроди приїжджають, заправляються на 50 грн, зате пантів розкидають так що недонесеш.
От і недай йому після такого.
А от я чайові даю не за те що з машини не виходжу, а за те що він пістолет вставить, а потім витягне. Я навіть бак сам відкриваю, бо він в мене на ключі.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей