Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заправки, паливо...
- haker-ok
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
заправляюсь на ОККО, деколи ВОГ, ЛУКОЙЛ, дуже ріко ГФС, ШЕЛ бензин там не поганий, а на двох останніх найкращий з того переліку... ніколи не заправляюсь на ОРЕЛ, УкрТАТНафта, Львів-Петроль по разу заправився на кожній з тих трьох більше не хочу бензин там хоч і найдешевший але Г повне
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
Re: Заправки, паливо...
OKurylyshyn, карбюратор 2000 р.
кашляє мені машина через карбюратор, то я на то взагалі не звертаю уваги, я дивлюсь по потужності, в мене є "тестове місце"
на об"їздній дорозі підйом від чишок до винник, якщо на 5 передачі витягує на сотні значить гуд, а не тягне значить не гуд
ну і взагалі по ривку відчутно, якщо ривок в машині є то нормальне паливо залила, якщо нема то ненормальне. От раніше на 100 грн виїжджала 200 км, а тепер на 180 вже можу і стати... то все на окко тут в винниках заправлялась. але майстер каже мол ти тут не заправляйся бо тут погане паливо а заправляйся біля дріждзаводу, бо там типу хороше, бо якось вони там комусь залили погане і той хтось дав дірєхтору тягла за перепрошення і тепер там завжди хороше
але більше за 170-180 км за 100 грн воно все одно не витягує хоч і набагато дешевше ніж на окко. а на самому окко як коли колись нормальне залиють і відчуваєш шо вав машина так класно їде, а коли якесь таке ну зовсім... на гфс деколи заправляю на залізничній то різниця з окко ніякої...
пс: я паливо не мішаю, заливаю на 100 грн і виїжджаю поки не світиться повністю хіба вже ну дуже погане щось залила.
кашляє мені машина через карбюратор, то я на то взагалі не звертаю уваги, я дивлюсь по потужності, в мене є "тестове місце"

пс: я паливо не мішаю, заливаю на 100 грн і виїжджаю поки не світиться повністю хіба вже ну дуже погане щось залила.
zubylo.lviv.ua
- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
Sally
Я маю певне відношення до нафтопродуктів і до заправок ОККО.
Можу запевнити що весь 95 бензин на ОККО імпортний, а біля дріждж-заводу х/з, як коли, а може і завжди вітчизняний (Кременчуцький нафтопереробний), оскільки в них власник один.
Я маю певне відношення до нафтопродуктів і до заправок ОККО.
Можу запевнити що весь 95 бензин на ОККО імпортний, а біля дріждж-заводу х/з, як коли, а може і завжди вітчизняний (Кременчуцький нафтопереробний), оскільки в них власник один.
- Sally
OKurylyshyn, ну не знаю, колись мені більше подобалось окко, тепер таке як і всюди, єдине що добре, то те, що в інших областях приблизно знаєш, що тобі налиють в бак, бо на незнайомих заправках взагалі страшно заправляти. наскільки воно імпортне то це машині пофіг, їй головне щоб нормальне було...
до речі на окко справді обслуговування капєц.. так довго рухаються, так довго думають, що можна вже 10 машин за час одної заправити. а ще як черга
дуже якісь повільні. ще й при мені чоловікові якомусь хамили, хоч як на мене той чоловік нормально назвав колонку, а той шось не розчув і хамить йому типу "ти шо не можеш нормально сказати чи відрізнити номера колонок" 

до речі на окко справді обслуговування капєц.. так довго рухаються, так довго думають, що можна вже 10 машин за час одної заправити. а ще як черга

zubylo.lviv.ua
- haker-ok
- Контактна інформація:
це точно,Sally писав:на самому окко як коли колись нормальне залиють і відчуваєш шо вав машина так класно їде, а коли якесь таке ну зовсім
100%Sally писав:колись мені більше подобалось окко, тепер таке як і всюди, єдине що добре, то те, що в інших областях приблизно знаєш, що тобі налиють в бак
хамства на ОККО не замічав жодного разу, але попадав на інше - включають на меншу суму ніж платиш... вчора дав 100грн а включили на 99,84 - 16коп недолили вроді фігня, але якшо прикинути скільки машин заправляється в день то заробляє оператор не менше 50грн за зміну
П.С. то не тільки на ОККО, а й на інших заправках, просто сума менша 1-2 коп.
- haker-ok
- Контактна інформація:
то шо бензин імортний теж чув, але як пояснити таке: я заправляюсь виключно 95-ою (і беру постійно на заправці ОККО, що у м.Жовква) а машина їде по різному :) видно 1 з 3,OKurylyshyn писав:Можу запевнити що весь 95 бензин на ОККО імпортний,
1)безнин не завжи імпортний
2) його якість не завжди провірять (імпортний не завжи якісний)
3)вже в нас його каламбурять
- Sally
вони тобі на баку 3-4 літрі не долиють так що ти навіть і знати не будеш, так що 16 копійок то ше порівняно дурницяhaker-ok писав: включають на меншу суму ніж платиш...

zubylo.lviv.ua
- veg
- Ім'я:Вова
cat-yellow, по дорозі на київ заправлявся нат АНП, казали заправщики що в них газ від газовика!
- OKurylyshyn
Но ОККО газ також нормальний. Буває інколи трошки гірший по якості, але це від заводу-виробника залежить (таке буває коли великий дефіцит газу в країні), і це буває дуже рідко.
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
я даю завжди. Приїжаю на заправку, - "всі" заправляють самі, як тільки підїду під колонку, заправчик вже стоїтьSally писав:я тому ніколи не даю чайових

P.S. 90% заправляюся на одній заправці :)
- Sally
Pier, ну в них на заправках так є шо жінкам вони в першу чергу заливають і навіть якщо до чоловіків не виходять то до жінок виходять хіба справді нема кому. але в мене все одно не відкриваються вікна кнопкою, так шо мені шоб заплатити заправщику треба відщіпнутись, вийти з машини, заплатити гроші, то я вже і всередину зайду в такому випадку, за одно і чукулядку собі куплю
за що чайові?! тим більше вони включені в ціну бензину
та ще й намахують! от якби я була завжди впевнена, що вони мені хороший бензин залили, що залили стільки за скільки я заплатила, ще й вікна помили, тоді так, а так не бачу для себе мотивації їм платити, вони ітак водіїв за лохів мають
а тут в винниках на окко вони ще й такі гальма що треба не чайові а копен-дупен дати, щоб вони трохи рухали мештами, бо буває спішиш, а вони шось собі рахують, щось собі думають... 

zubylo.lviv.ua
- Omega
Sally, я скільки читаю і офігіваю,які ти нісенітниці пишеш.Чайові коли люди дають-то дають заправщику а не оператору.Я вважаю що ніхто не збідніє коли дасть чайові заправщику,1-2 грн не такі великі гроші.
- Sally
Omega, а то я напевно не знаю кому дають чайові. може ти офігіваєш просто тому шо ти такий офігівший?
чайові дають коли взагалі не виходять з машини. я вважаю, що послуга у нас надається недостаньо якісно, щоб ще й чайові давати! вони там не за чайові стоять, а за зарплату + той недолитий бензин тобі у бак, за який ТИ заплатив вже! чайові даються за якісно надані послуги, наприклад за смачний чай і привітність і уважність офіціанта, а не за розведену каву в брудній чашці, яку тобі без особливого натхнення приносять після того, як ти вже хвилину стоїш і чекаєш, коли вже до тебе нарешті підійдуть. це звичайно добра воля кожного чайові. може комусь подобається - наздоров"я. якби я платила не виходячи з машини, теж гривню дала б, але мені доводиться виходити в будь-якому випадку або показувати в салоні чудеса акробатики, воно мені треба? чайові не заслужені у 99% випадків!

zubylo.lviv.ua
- Omega
Sally, тобі ще треба повчитися культури вислухати чиюсь думку а не писати всякий брєд,і думати що ти сама розумна.Ходи в нормальні заклади і не будуть тобі приносити розбадяжену каву,але тема не про це,а про бензин.Такі особи як ти ніколи не дадуть чайові.Чому???Тому що ти самозакохана,а такі люди в більшості жадні до грошей
- Sally
Omega, я не про каву, я тобі паралель навела, щоб ти зрозумів, що ти даєш чайові, тобто гроші-подяку, за послугу, яка надана неякісно і де тебе ще й обрахували! справа не 1-2 гривнях! я не збіднію і якщо я 100 грн їм дам, справа не в сумі, а в самому факті, що дякувати грішми нема за що, а навпаки ще треба перевірити, скільки л тобі не налили, бо 4-16 копійок на лічильнику то тільки вершина айзберга, вони так підкручують, що лічильник показує зовсім не той об"єм, який реально залитий, і вони добре знають, скільки скрутити, щоб їх не зловили. ти ж не думаєш, що вони живуть на одну зарплату і твої жалюгідні чайові?! це їм хіба так.. приємність на пиво.
zubylo.lviv.ua
- Buts
Sally, ціни ростуть. Раніше на 100 грн було більше літрів, зараз менше.
Dark Wind, збацай мені таку картку
.
Dark Wind, збацай мені таку картку

- Sally
Buts, та от власне шо то не через ціну, ціна вже десь рік приблизно стабільна +- пару копійок не рахується. буває шо таки виїжджаю ті 200 км, а буває шо ледве дотягую. при чому на окко і біля дріжджового заправляю на 100 грн і виїжджаю однакову кількість км, але ціна там різна.
zubylo.lviv.ua
- OKurylyshyn
Sally,
Ти собі уяви роботу цього пістолетчика. Працюють зміну, тобто добу, цілу добу дихають бензином (що не є корисним), зарплати в них малі (буває що прибиральниця має більшу ставку), а якщо це зима і на вулиці -25, та ще й всілякі уроди приїжджають, заправляються на 50 грн, зате пантів розкидають так що недонесеш.
От і недай йому після такого.
А от я чайові даю не за те що з машини не виходжу, а за те що він пістолет вставить, а потім витягне. Я навіть бак сам відкриваю, бо він в мене на ключі.
Ти собі уяви роботу цього пістолетчика. Працюють зміну, тобто добу, цілу добу дихають бензином (що не є корисним), зарплати в них малі (буває що прибиральниця має більшу ставку), а якщо це зима і на вулиці -25, та ще й всілякі уроди приїжджають, заправляються на 50 грн, зате пантів розкидають так що недонесеш.
От і недай йому після такого.
А от я чайові даю не за те що з машини не виходжу, а за те що він пістолет вставить, а потім витягне. Я навіть бак сам відкриваю, бо він в мене на ключі.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість