DOK 08 писав:Ziro-cool писав:салон , сам керую червоною 2108, но салон здивував,
сьогодні бачив таке саме авто на базарі на продаж, салон такий самий як тут.
але потім звернув увагу шо то була 9-ка :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
DOK 08 писав:Ziro-cool писав:салон , сам керую червоною 2108, но салон здивував,
Порівнюючи як іде 8 і 9 (в плані кузова) то є дві великі різниці,про 10 я мовчу,там сам завод-виробник рекомендує на нову машину ставити розтяжку на стакани.Недавно іхав на таксі на новій пріорі(2 місяця як купляна) всю дорогу від скрипів і стуків було таке розчаруванняDelfin писав:А хіба стандартна 10-ка сильно їде ?
DOK 08 писав:Недавно іхав на таксі на новій пріорі(2 місяця як купляна) всю дорогу від скрипів і стуків було таке розчарування
Восьмьорочному блоку на основі якого зробили 21124 вже 25 років, а опельовському 5-7.Якби німці розібрали 21124 мотор ,напевно довго сміялисяб(як топ гір ,лотосовці з 5),але іхні мотори задушені євро 4-5Delfin писав:поставити той же ланос 1.6 16 кл то було б цікаво подивитись
Якщо один-то ні ,а якщо два то мови тут нема-такZiro-cool писав:про карби ти не правий, карби є кращими від стокв інжа
неправда. як на мене 08 мотори і все далі на їх базі - досить надійні мотори особливо що стосується блоку циліндрів на відміну от від сучасних пежо вони не жеруть масла 2 літра від заміни до заміни при пробігу 60000 як тут відписував один власник пежоDOK 08 писав:.Якби німці розібрали 21124 мотор ,напевно довго сміялисяб
DOK 08 писав:VeRMyT, Купляєш 8 за 2000дол.ідеш зразу на сварку 300 дол,потім на покраску300-400дол,далі двигун 16кл -1000дол+установка,потім підвіска і тормоза,далі кпп,салон ,колеса,а все це час і нерви- потім думаєш після калькуляціі нафіга це все мені треба(98%покупців)ідеш і купляєш в кредит нове авто,а далі банк начинає тебе потихеньку розводити і- приємного вам сну ночью(мислі вслух)
Плани на майбутнє-зробити з старого рідного блока 083-1.7 і перекинути все це начиння на нього,VeRMyT писав:доречі переоформляв двигун ???? коли і кіко по грошах винесло ???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей