Щодо таксисів -то окрема тема, не всі, але більшість так і хочуть щоб їм вїхали або в дверку або в зад....Маршрутки - аналогічно...
Коротше кажучи- треба козлів ставити на місце, пофіг яка в нього машина...правила для всіх однакові...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якшо ти там повз 10 км/год , то нічо дивного шо він тобі сигналив, бо коли йому зелене загорілось ти певно тільки до середини перехрестя доповзVexler писав:роїжав на зелене миготливе коперніка-словацького в сторону центру,а чудік на гранд вітарі їде нагло і починає мені сигналити типу куди я лізу))) я ж їхав помаленьку бо всі знають яка там дорога і дуже змучений.....
можна і з лівої, якщо нема забороняючого знаку.Nazik89 писав: з якої сторони дозволено паркуватись при односторонньому русі...
Може і дарма.Sally писав:Myself, у мене туфельки зроду не було і ніяких там у чи шось таке, мені би було стидно з таким їздити
Я ж кажу - це насамперед, від людини залежить, яка на цю туфельку дивиться чи чіпляє. :)Sally писав:моя сусідка починала з москвича, потім октавія і періодично паджеро спорт, так от на паджеро її пропускали навіть ті хто не мав пропускатиа на москвичі повний ігнор
різниця відчутна. правда все без тих туфельок. нащо їх взагалі чіпляти я не розумію?! для мене то рівносильно що наклейка "пропустіть мене бо я дурепа". особливо не розумію нащо вони на переді машини
![]()
ЗІ. А в Кременчуку така моя знайома (Форд Транзит) не те, що водій чудовий, а й все ДАІ області в кулаці тримає!Igor_Lviv писав:ЗІ. Аби не склалось думки, що я недолюблюю кобіт за кермом - мушу сказати, що маю багато знайомих, які шикарно їздять, Правила знають, та й багатьох мужиків, у багатьох питаннях (етики, Правил, акуратності, швидкості) вставлять. Це власниці: Мітсу, Ніссану, Рав4, Ниви, Амулета, Мерса, Форду, навіть в Києві знайома є, яка свій старезний Бобік сама ремонтувати намагається!).
просто золоті слова, особливо про телефон і проїзд складних перехресть навіть не дивлячись на дорожню ситуацію, ібо тачка крутаIgor_Lviv писав: є дуже багато дуреп власне без всяких У та туфельок на дорогих машинах, які ведуть себе... навіть гірше від дуреп.В одній руці - обов'язково телефон, інша, з помадою, на кермі. Їздять по зустрічних, повертають без всіляких сигналів, або з протилежними сигналами туди, і коли їм потрібно, не звертаючи уваги на ситуацію довкола. Навіть з азами Правил не знайомі. От там і без У та туфельок зрозуміло - дурепа!
тому я кажу, що автомат - це зло! неправильно, коли машина думає замість тебеA1 писав:просто золоті слова, особливо про телефон і проїзд складних перехресть навіть не дивлячись на дорожню ситуацію, ібо тачка крута
а в чому це джентельменство проявляється? на початку свого водіння я їхала якось біля управління міліції, там завжди стоїть даі, то була в мене чужа машина і я з незвички ніяк не могла нормально той руль крутити і газувати, бо летіла вона як ненормальна, то мєнти собаки стояли тикали в мене пальцями і ржалиIgor_Lviv писав:Якщо ж нормальні, то можуть тимчасово, навіть за кермом - джентльменами робитись.
Машина не думає ні за кого. Якщо хочеться страждати і ще більше контролювати машину, то може взагалі вартує повернутися до коробок без синхронізаторів? Ну так шоб уже зовсім бути тру-МКППшником?Sally писав: тому я кажу, що автомат - це зло! неправильно, коли машина думає замість тебе![]()
Хм, по-моєму в педере немає ні слова про туфельку. Це власний вибір жінки, показати всім, що вона інфузорія, чи просто їздити. А чоловіки з вавкою в голові теж мають свої прибамбаси - бризговики спарцо, сині пісялки і так далі.Sally писав: я не згідна на тему жінки на дорозі! давайте краще чоловіки на дорозі! чому є якісь там туфельки і нема наклейок які позначають чоловіків?!дайош чоловікам чоловічу наклейку!
Якісь дивні висновки. Може, просто не вартувало їздити на чужій машині по місту, якщо це навіть збоку виглядало смішно? Тобі не було страшно, що ти в машині, яку слабо контролюєш поїхала в місто, а потім дивуєшся, чому чоловіки ставляться до жінок в машинах як до мавп з гранатою?Sally писав:а в чому це джентельменство проявляється? на початку свого водіння я їхала якось біля управління міліції, там завжди стоїть даі, то була в мене чужа машина і я з незвички ніяк не могла нормально той руль крутити і газувати, бо летіла вона як ненормальна, то мєнти собаки стояли тикали в мене пальцями і ржалиIgor_Lviv писав:Якщо ж нормальні, то можуть тимчасово, навіть за кермом - джентльменами робитись.отакі от джентельмени
мені було страшенно страшно, але тоді я ще була молода, татів друг випив і вони заставили мене везти його додому.Thug писав:Тобі не було страшно, що ти в машині, яку слабо контролюєш поїхала в місто,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей