Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
Vexler
Ім'я:Віктор
Стать:чоловік
Номер:металевий
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення Vexler » Нед, 03 жовтня 2010, 11:08

Nazik89, а для мене на дорогах всі рівні...проїжав на зелене миготливе коперніка-словацького в сторону центру,а чудік на гранд вітарі їде нагло і починає мені сигналити типу куди я лізу))) я ж їхав помаленьку бо всі знають яка там дорога і дуже змучений..... я йому ненавязчіво показав лівою рукою міжнорадний знак послання в далекі краї :D той чмошнік вроді їхав до стефаника, а тут давай за мною на коперніка, сигналить рипить, зрівнявся зі мною - я йому пояснив що він не правий, бо їхав на миготливе....карочє чудік остив і погнав собі....зауважуюю на Сузукі Грнад Вітарах дуже багато наглив уродів їздить-підрізають,сигналять без причини- так і хочеться вийти і зарядити пару раз.... :angry

Щодо таксисів -то окрема тема, не всі, але більшість так і хочуть щоб їм вїхали або в дверку або в зад....Маршрутки - аналогічно...

Коротше кажучи- треба козлів ставити на місце, пофіг яка в нього машина...правила для всіх однакові...
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор

fen
Ім'я:Роман
Подякували: 0

Повідомлення fen » Нед, 03 жовтня 2010, 11:22

Vexler писав:роїжав на зелене миготливе коперніка-словацького в сторону центру,а чудік на гранд вітарі їде нагло і починає мені сигналити типу куди я лізу))) я ж їхав помаленьку бо всі знають яка там дорога і дуже змучений.....
якшо ти там повз 10 км/год , то нічо дивного шо він тобі сигналив, бо коли йому зелене загорілось ти певно тільки до середини перехрестя доповз :D

Vexler
Ім'я:Віктор
Номер:металевий
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Нед, 03 жовтня 2010, 11:31

fen, та я десь до середини вже доїхав....але по ПДР він має зачекати, а не сигналити і робити кіпіш з нічого
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор

fen
Ім'я:Роман

Повідомлення fen » Нед, 03 жовтня 2010, 11:37

Vexler, та по пдр так, а чисто по людськи то ти не правий :p

Dima
Ім'я:Dima
Дякував (ла): 0

Повідомлення Dima » Нед, 03 жовтня 2010, 11:38

вчора іду з дітьми по проспекту , перехрестя дорошенка-свободи біля віденьської кави. По Дорошенка їде х5 на зелена, а на червоне маршрутка 65 в сторону оперного, и якщоб х5 їхав повільніше то булаб біда і пішиходи постраждали. Я на місці водія х5 (розібрався), він постояв і поїхав, напевно настрій нехтів псувати. ;)
менти козли

Nazik89
Ім'я:Назарій

Повідомлення Nazik89 » Нед, 03 жовтня 2010, 15:19

Vexler,всі би мали бути рівними на дорогах, але є особливо обдаровані які їдуть з гаслом " дави маленьких і молодих" от і казуси виходять.
А взагалі найкраще спокійно відреагувати таких і просто їхати далі...бо нервами ніц недокажиш :happy :beer

Nazik89

Повідомлення Nazik89 » Нед, 03 жовтня 2010, 15:22

доречі...сорі за офф топ, але хто знає з якої сторони дозволено паркуватись при односторонньому русі...просто за це в центрі багато штрафують ось цікаво стало чи люди знають, бо під універом всі на зупинці паркуються красавчікі))))

Святослав
Ім'я:Святік
Контактна інформація:

Повідомлення Святослав » Нед, 03 жовтня 2010, 15:32

Nazik89 писав: з якої сторони дозволено паркуватись при односторонньому русі...
можна і з лівої, якщо нема забороняючого знаку.

Nazik89

Повідомлення Nazik89 » Нед, 03 жовтня 2010, 17:05

Святослав, погоджуюсь))) :beer
ті зарази тоже, в ПДР написали про це аж в кінці одного з пунктів))))
кого не спитаю, всі кажуть шо тільки з правої %)

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Нед, 03 жовтня 2010, 20:43

господи, треба собі напевно правила нагадати бо вже забула геть :oops
мене страшенно дратує коли мені сигналять тоді, коли можуть об"їхати. коли я їду повільно, то стараюсь прийняти крайнє праве положення і пропустити всіх хто не хоче за мною плентатись. але коли я їду швидко то мене теж дратує що хтось їде або рівно по центру дороги або зліва і то так повзе що аж шляки трафляють через таких черепах. от тільки що їхала біля винниківського базару переді мною їхала дачія таксі, ну нє шоб взяти вправо, то він їхав на такій швидкості, що якщо вже обійти справа, то не впишусь бо там машини, якщо зліва, то треба виїхати на трамвайну колію зустрічного руху, підвернулась нагода його об"їхати і так вийшло шо я його трошки підрізала але ж блін нафіга то так їхати як обкаканий?! ну треба ж якось рахуватись з іншими водіями! а мені вчора міняли карбюратор і при недолугій їзді машина глохне, завтра буду резулювати а через того ше би в аварію попала :(
zubylo.lviv.ua

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Нед, 03 жовтня 2010, 23:22

Sally писав:Myself, у мене туфельки зроду не було і ніяких там у чи шось таке, мені би було стидно з таким їздити
Може і дарма. :D Особисто я, коли бачу "Туфельку", "70", "У" чи "Дитину" - у будь-якій ситуації - стараюсь таки пропустити, не сигналю, в разі чого.
Саме головне, що я такий не один!
Їжджу на Ланцері - машина, як машина, середнього класу. Не старенький Жигуль, не Лексус. Все на дорогах нормально.
Колись, кілька разів, довелось їздити на службовій Фабії. З "Дамою" та "У". :happy Фабія має постійну власницю, тому, на кілька днів не бачив сенсу це все відривати.
Крім позитиву - нічого більше!
Тільки включиш поворот, щоб по смугах перелаштуватись - одна з двох машин - блимне фарами, що пропускає. І т.п. :roll

Sally

Повідомлення Sally » Нед, 03 жовтня 2010, 23:28

моя сусідка починала з москвича, потім октавія і періодично паджеро спорт, так от на паджеро її пропускали навіть ті хто не мав пропускати :D а на москвичі повний ігнор :sing різниця відчутна. правда все без тих туфельок. нащо їх взагалі чіпляти я не розумію?! для мене то рівносильно що наклейка "пропустіть мене бо я дурепа". особливо не розумію нащо вони на переді машини :shock :happy
zubylo.lviv.ua

jon
Ім'я:Іван
Номер:8411
Контактна інформація:

Повідомлення jon » Нед, 03 жовтня 2010, 23:29

Найкраще "У" на даху пускають всі і втікають всі. Одне задоволення їздити навтіь на жизі :D 8)
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 04 жовтня 2010, 00:18

Sally писав:моя сусідка починала з москвича, потім октавія і періодично паджеро спорт, так от на паджеро її пропускали навіть ті хто не мав пропускати :D а на москвичі повний ігнор :sing різниця відчутна. правда все без тих туфельок. нащо їх взагалі чіпляти я не розумію?! для мене то рівносильно що наклейка "пропустіть мене бо я дурепа". особливо не розумію нащо вони на переді машини :shock :happy
Я ж кажу - це насамперед, від людини залежить, яка на цю туфельку дивиться чи чіпляє. :)
Про жіночу психологію, сказати не можу - темний ліс завжди. :D
А водії-чоловіки, якщо невиховані і з комплексами неповноцінності, то і справді можуть потрактувати це, як "дурепа". Якщо ж нормальні, то можуть тимчасово, навіть за кермом - джентльменами робитись. :p
До речі, стосовно кобіт-водіїв, туфельок, та Паджеро і К, від себе можу сказати, що є дуже багато дуреп власне без всяких У та туфельок на дорогих машинах, які ведуть себе... навіть гірше від дуреп.
В одній руці - обов'язково телефон, інша, з помадою, на кермі. Їздять по зустрічних, повертають без всіляких сигналів, або з протилежними сигналами туди, і коли їм потрібно, не звертаючи уваги на ситуацію довкола. Навіть з азами Правил не знайомі. От там і без У та туфельок зрозуміло - дурепа!
Я вже навіть рейтинг авто знаю на яких найбільше таких дуреп їздить. Порш Каєн - тої найдешевшої комплектації.
Одна амеба живе чи працює десь на Новому Львові. Старша жіночка. Авто - такого цегляного кольору. Очевидно, впевнена, що правила проїзду перехресть полягають у принципі - у кого крутіша машина. Знайомий розповідав - він живе неподалік. Там пів району, будучи на головній - пригальмовує, дивиться чи вона не їде. А я цю одноклітинну кілька разів бачив, то припаркована, а за нею - корок, то правий поворот з лівої смуги робила.
Ще одно таке саме - нещодавно по Стрийській вниз корок об'їжджала. І, звісно, хтось їй висунувся - завадив. Так та ідіотка прямо на зустрічній смузі, перегородивши дорогу всім і зупинилась. Ні вперед, ні назад! Причому, що місце було - і вниз ще їхати чи навіть назад здати. А воно - не розуміє... Хоча, не вірю, думаю, просто показувала, що їй пофіг.
Ох... Треба спеціальну тему створювати про жінок-водіїв. :D

ЗІ. Аби не склалось думки, що я недолюблюю кобіт за кермом - мушу сказати, що маю багато знайомих, які шикарно їздять, Правила знають, та й багатьох мужиків, у багатьох питаннях (етики, Правил, акуратності, швидкості) вставлять. Це власниці: Мітсу, Ніссану, Рав4, Ниви, Амулета, Мерса, Форду, навіть в Києві знайома є, яка свій старезний Бобік сама ремонтувати намагається!).

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 04 жовтня 2010, 00:23

Igor_Lviv писав:ЗІ. Аби не склалось думки, що я недолюблюю кобіт за кермом - мушу сказати, що маю багато знайомих, які шикарно їздять, Правила знають, та й багатьох мужиків, у багатьох питаннях (етики, Правил, акуратності, швидкості) вставлять. Це власниці: Мітсу, Ніссану, Рав4, Ниви, Амулета, Мерса, Форду, навіть в Києві знайома є, яка свій старезний Бобік сама ремонтувати намагається!).
ЗІ. А в Кременчуку така моя знайома (Форд Транзит) не те, що водій чудовий, а й все ДАІ області в кулаці тримає!
(Це з Ради Автомолістів, всі, більш-менш в курсі).

A1

Повідомлення A1 » Пон, 04 жовтня 2010, 07:13

Igor_Lviv писав: є дуже багато дуреп власне без всяких У та туфельок на дорогих машинах, які ведуть себе... навіть гірше від дуреп.В одній руці - обов'язково телефон, інша, з помадою, на кермі. Їздять по зустрічних, повертають без всіляких сигналів, або з протилежними сигналами туди, і коли їм потрібно, не звертаючи уваги на ситуацію довкола. Навіть з азами Правил не знайомі. От там і без У та туфельок зрозуміло - дурепа!
просто золоті слова, особливо про телефон і проїзд складних перехресть навіть не дивлячись на дорожню ситуацію, ібо тачка крута

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 04 жовтня 2010, 09:01

A1 писав:просто золоті слова, особливо про телефон і проїзд складних перехресть навіть не дивлячись на дорожню ситуацію, ібо тачка крута
тому я кажу, що автомат - це зло! неправильно, коли машина думає замість тебе :D

я не згідна на тему жінки на дорозі! давайте краще чоловіки на дорозі! чому є якісь там туфельки і нема наклейок які позначають чоловіків?! :D дайош чоловікам чоловічу наклейку! :D
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 04 жовтня 2010, 09:05

Igor_Lviv писав:Якщо ж нормальні, то можуть тимчасово, навіть за кермом - джентльменами робитись.
а в чому це джентельменство проявляється? на початку свого водіння я їхала якось біля управління міліції, там завжди стоїть даі, то була в мене чужа машина і я з незвички ніяк не могла нормально той руль крутити і газувати, бо летіла вона як ненормальна, то мєнти собаки стояли тикали в мене пальцями і ржали :( отакі от джентельмени :cry
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 04 жовтня 2010, 09:52

Sally писав: тому я кажу, що автомат - це зло! неправильно, коли машина думає замість тебе :D
Машина не думає ні за кого. Якщо хочеться страждати і ще більше контролювати машину, то може взагалі вартує повернутися до коробок без синхронізаторів? Ну так шоб уже зовсім бути тру-МКППшником? :D

Sally писав: я не згідна на тему жінки на дорозі! давайте краще чоловіки на дорозі! чому є якісь там туфельки і нема наклейок які позначають чоловіків?! :D дайош чоловікам чоловічу наклейку! :D
Хм, по-моєму в педере немає ні слова про туфельку. Це власний вибір жінки, показати всім, що вона інфузорія, чи просто їздити. А чоловіки з вавкою в голові теж мають свої прибамбаси - бризговики спарцо, сині пісялки і так далі.

Sally писав:
Igor_Lviv писав:Якщо ж нормальні, то можуть тимчасово, навіть за кермом - джентльменами робитись.
а в чому це джентельменство проявляється? на початку свого водіння я їхала якось біля управління міліції, там завжди стоїть даі, то була в мене чужа машина і я з незвички ніяк не могла нормально той руль крутити і газувати, бо летіла вона як ненормальна, то мєнти собаки стояли тикали в мене пальцями і ржали :( отакі от джентельмени :cry
Якісь дивні висновки. Може, просто не вартувало їздити на чужій машині по місту, якщо це навіть збоку виглядало смішно? Тобі не було страшно, що ти в машині, яку слабо контролюєш поїхала в місто, а потім дивуєшся, чому чоловіки ставляться до жінок в машинах як до мавп з гранатою?

Жінка - є жінка, і нічого з цим не зробиш. Жінки і в спорті виступають окремо. І в тих видах, де головне фізична сила, і в інтелектуальних типу шахмат. Чому? Може вийти на марш протесту і через це? Тільки це нічого не дасть, бо жіноча збірна світу все одно програє навіть львівським вівцям. Отже тут, очевидно, є якась специфіка, а не просто ігнорування жінки.

На дорозі, звісно, не потрібно якихось супер-навичок, щоб просто злитися з потоком машин. І багато жінок так роблять. Але надто значний відсоток таких, що просто ігнорують елементарні правила безпеки (от хоча б ти, коли їхала так, що мєнти ржали), повикладають плюшевих монстрів на торпеду, обклеяться туфельками і при цьому розмовляючи по телефону розсікають по місту. Ну і потім дивуються, що до жінок-водіїв скептично ставляться. Ви ж самі формуєте цей стереотип. А потім спроби побороти його на форумі виглядають кумедно. Може краще просто їздити? Нормально їздити.

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 04 жовтня 2010, 10:02

Thug писав:Тобі не було страшно, що ти в машині, яку слабо контролюєш поїхала в місто,
мені було страшенно страшно, але тоді я ще була молода, татів друг випив і вони заставили мене везти його додому. %) вирішили мене повчити %) це був вийнятковий раз коли я мало того що в чужій машині та ще й по місту. Далі довчалась вже за містом, на автодромі, а в центр поїхала аж тоді, коли добре відчувала і свою машину, і габарити і була впевнена, що виїду обов"язково і не створю нікому проблем! ;)
щодо автоматів, то декому вони протипоказані.... :sing а по мобільних розмовляє половина ВСІХ водіїв! ще й умудряються смски писати!
zubylo.lviv.ua

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей