Sally писав:крутими водіями уявляюсь себе люди незалежно від статевої приналежності

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Sally писав:крутими водіями уявляюсь себе люди незалежно від статевої приналежності
Мене колись так маршрутчик підрізав, я обігнав, зупинився і іду до ньго а ВОНО п"є каву і каже я тобі показав, що я буду перестроюватись, тому вчи правила. За, що успішно получив по писку і одночасно, отримав, орієнтири нового напрямку руху, в сторону ...При виконанні маневру він має переконатися, що нікому з оточуючих не заваджає. Його ніхто не зобов'язаний пропускати чи чекати
ліпше б ви по правилах їздили! бо ось так от інколи є що стоїш пропускаєш бо мусиш пропустити, а хтось на головній стане і стоїть і непонятно чого стоїть ні то заглох, ні то не бачить знаків, ні то просто щось там собі думає про грушки на вербі, і головне не покаже шо пропускає, і ти стоїш і думаєш чи то він так пропускає, чи то він такий приторможений і зараз як поїду то мало того що аварія буде то я ще й винна буду в результаті, бо один так може пропустити, а інший реально може бути гальмом і таких гальм якраз серед чоловіків багато! тому ЇЗДИТИ ТРЕБА ЗА ПРАВИЛАМИ!!! а не за первинними статевими ознакамиsantosxxx писав:ну нафік... я (і всі мої друзі, знайомі) так навчені... -бачучи жінку (дівчину) за кермом завжди уступлю дорогу...
що це означає? навмисно порушує правила, бо це жінка? чи не проявляє манер джентельмена і не пропускає там, де жінка не може розрулитись сама?Sally писав:але як жінка водій я вам можу точно сказати, що чоловіки з жінками на дорозі не рахуються!
не пиравилами а "головою" треба їздити.Sally писав:тому ЇЗДИТИ ТРЕБА ЗА ПРАВИЛАМИ!!!
ой та я тебе прошу прямо там буде дуже штраф! як швидкість перевищити чи припаркуватись десь де не можна чи ще щось таке то штрафу ніхто не боїться а тут раптом штраф! якраз про штраф в той менент ніхто і не думає!BOXER писав:нема шо робити, нариватись на штраф/взятку/ДТП. соррі
я так кажу бо дороги у нас переважно чоловічі! жінок мало і так воно є! і рідко коли саме жінка є винуватицею пробки, тягучки чи ще якогось пардон запору на дорозі! переважно то чоловіки їдуть як на завтра, бо то вони переважно і є водії. це я кажу як людина яка їздить швидко і динамічно, бо машина мені не дозволяє плентатись на 1-2 передачі надто довго! і можу точно сказати, що чоловіки їздять нічуть не краще за жінок і ще й якісь дурацькі правила собі попридумували по пропусканнях чи ще чомусь такому!LADA писав:Не буду говорити про ваші звички
часом не біла девятка?pikach00 писав:Курча чуть якесь чудило на 9тці мене не протаранило. Від*їзжав від під*їзду, і є там у нас одностороння дорога ввгору направо, так то чудо зверху їхало, добре що повільно я їхав...[цензура], знаки їй бачите пофігу.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей