Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
santosxxx
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 1 раз
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення santosxxx » П'ят, 01 жовтня 2010, 20:49

Sally писав:крутими водіями уявляюсь себе люди незалежно від статевої приналежності
:shock ну нафік... я (і всі мої друзі, знайомі) так навчені... -бачучи жінку (дівчину) за кермом завжди уступлю дорогу...

Bober 2114
Ім'я:Тарс
Подякували: 0

Повідомлення Bober 2114 » П'ят, 01 жовтня 2010, 20:49

При виконанні маневру він має переконатися, що нікому з оточуючих не заваджає. Його ніхто не зобов'язаний пропускати чи чекати
Мене колись так маршрутчик підрізав, я обігнав, зупинився і іду до ньго а ВОНО п"є каву і каже я тобі показав, що я буду перестроюватись, тому вчи правила. За, що успішно получив по писку і одночасно, отримав, орієнтири нового напрямку руху, в сторону ...

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » П'ят, 01 жовтня 2010, 22:28

santosxxx писав:ну нафік... я (і всі мої друзі, знайомі) так навчені... -бачучи жінку (дівчину) за кермом завжди уступлю дорогу...
ліпше б ви по правилах їздили! бо ось так от інколи є що стоїш пропускаєш бо мусиш пропустити, а хтось на головній стане і стоїть і непонятно чого стоїть ні то заглох, ні то не бачить знаків, ні то просто щось там собі думає про грушки на вербі, і головне не покаже шо пропускає, і ти стоїш і думаєш чи то він так пропускає, чи то він такий приторможений і зараз як поїду то мало того що аварія буде то я ще й винна буду в результаті, бо один так може пропустити, а інший реально може бути гальмом і таких гальм якраз серед чоловіків багато! тому ЇЗДИТИ ТРЕБА ЗА ПРАВИЛАМИ!!! а не за первинними статевими ознаками :D
zubylo.lviv.ua

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » П'ят, 01 жовтня 2010, 23:07

Sally писав:але як жінка водій я вам можу точно сказати, що чоловіки з жінками на дорозі не рахуються!
що це означає? навмисно порушує правила, бо це жінка? чи не проявляє манер джентельмена і не пропускає там, де жінка не може розрулитись сама?
Sad, but true.

Sally

Повідомлення Sally » П'ят, 01 жовтня 2010, 23:35

BOXER писав:навмисно порушує правила, бо це жінка
zubylo.lviv.ua

BOXER

Повідомлення BOXER » П'ят, 01 жовтня 2010, 23:36

Sally, :D :D самій не смішно?
нема шо робити, нариватись на штраф/взятку/ДТП. соррі, ми хоч вас, жінок, любимо, але на такі безглузді жертви не готові йти :D
Sad, but true.

jon
Ім'я:Іван
Номер:8411
Контактна інформація:

Повідомлення jon » П'ят, 01 жовтня 2010, 23:36

Sally писав:тому ЇЗДИТИ ТРЕБА ЗА ПРАВИЛАМИ!!!
не пиравилами а "головою" треба їздити.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают

Sally

Повідомлення Sally » П'ят, 01 жовтня 2010, 23:45

ну от наприклад сантосххх пропускає всіх жінок. питається НАФІГА?! один пропускає, інший не пропускає, ЯК ЇЗДИТИ? нащо оце якесь дурацьке пропускання-непропускання?! тільки створення аварійної ситуації зайвий раз! як я маю пропускати то я стою і пропускаю. як бачу що МОЖУ вклинитись то вклинююсь в потік не гірше за інших водіїв, мені не треба для цього давати окрему дорогу, тим більше що чоловіки водії мають якусь таку дурнувату звичку плентатись шнурочком в лівому ряді і створювати кілометрову пробку там, де того цілком можна уникнути, так ніби бояться зайвий раз маневр зробити, якщо є можливість об"їхати такий шнурок то я нею скористаюсь і без якихось надуманих аляджентельменських тілорухів з боку інших водіїв. а потім після такої кострубатої їзди чоловіки розсуждають, що жінок на дорозі треба обовязково пропускати як якісь вибачте барани. :ninja :angel
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » П'ят, 01 жовтня 2010, 23:47

BOXER писав:нема шо робити, нариватись на штраф/взятку/ДТП. соррі
ой та я тебе прошу прямо там буде дуже штраф! як швидкість перевищити чи припаркуватись десь де не можна чи ще щось таке то штрафу ніхто не боїться а тут раптом штраф! якраз про штраф в той менент ніхто і не думає!
я ж не кажу що всі такі і що ти такий! а от один тут сам такий зголосився :D :D :D
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » П'ят, 01 жовтня 2010, 23:55

LADA писав:Не буду говорити про ваші звички
я так кажу бо дороги у нас переважно чоловічі! жінок мало і так воно є! і рідко коли саме жінка є винуватицею пробки, тягучки чи ще якогось пардон запору на дорозі! переважно то чоловіки їдуть як на завтра, бо то вони переважно і є водії. це я кажу як людина яка їздить швидко і динамічно, бо машина мені не дозволяє плентатись на 1-2 передачі надто довго! і можу точно сказати, що чоловіки їздять нічуть не краще за жінок і ще й якісь дурацькі правила собі попридумували по пропусканнях чи ще чомусь такому!
zubylo.lviv.ua

BOXER

Повідомлення BOXER » П'ят, 01 жовтня 2010, 23:57

jon, ну я типу це мав на увазі :sing :happy
Sad, but true.

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 02 жовтня 2010, 00:04

у мене на жаль фото машини нема, хіба мене біля машини але ж то я фотографувалась а не машина :happy :roll у мене біла девятка зі старомодним багажником (я на ньому будматеріали вожу :D ) і вся в цяточках як після вітрянки))) і трохи потовчена тільки не подумайте що то я її так :D як побачите припарковану то сильно не смійтесь, в ній руль так туго крутиться, що я не маю сили його добре викрутити коли паркуюсь :angel 8) а от фафакати не треба, я то фафакання неадекватно сприймаю, можу і нагрубити, буде неприємно :angel :D
zubylo.lviv.ua

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Суб, 02 жовтня 2010, 00:07

BOXER, Заминай клуб знайомств! Шо за офтопи?
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Суб, 02 жовтня 2010, 12:54

Курча чуть якесь чудило на 9тці мене не протаранило. Від*їзжав від під*їзду, і є там у нас одностороння дорога ввгору направо, так то чудо зверху їхало, добре що повільно я їхав... %) [цензура], знаки їй бачите пофігу.

fen
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення fen » Суб, 02 жовтня 2010, 15:18

pikach00 писав:Курча чуть якесь чудило на 9тці мене не протаранило. Від*їзжав від під*їзду, і є там у нас одностороння дорога ввгору направо, так то чудо зверху їхало, добре що повільно я їхав... %) [цензура], знаки їй бачите пофігу.
часом не біла девятка?

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Суб, 02 жовтня 2010, 15:43

Sally, моя тобі порада: затонуй вікна і здери туфельку з заднього скла, що не було видно, що жінка за кермом, і стане тобі легше... Ну і ще - без образ: зав"язуй з комплексами, ніхто з жінок за кермом баранів не робить і особливих преференцій на дорозі не створює. Це тільки ви так думаєте :D Насправді ж в житті інакше ;)
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 02 жовтня 2010, 15:58

Згадала я одного м@д@к@ на дорозі!! 22 вересня їхала я по Стрийській там де вже 3 смуги, їхала не більше 60 по правій смузі так як то був ше день коли я була без техогляду :angel , їхав переді мною якийсь... і на багажнику зверху шось там віз. їхав десь так 60-70 як і я. і тут раптом з того банажника піднімається лист шиферу і падає в 10 м від моєї машини і розбивається :shock я по гальмах якось там його об"їхала (добре шо в той момент було "вікно в лівому ряді), ще ззаду машина взагалі по моєму не поняла що сталось, то диво було, що то все на мене не впало і я тоді тримала досить значну дистанцію від нього :angry була би я чоловіком то душу би з нього вибила чесне слово! ну і як таких [цензура] можна на дорогу пускати?! :angry
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 02 жовтня 2010, 16:09

Myself, у мене туфельки зроду не було і ніяких там у чи шось таке, мені би було стидно з таким їздити :D але маю одну наклейку що дитина в машині щоби не сигналили коли я їду повільно, бо зі своїм малим їжджу акуратно, а буває вожу і кілька чужих дітей в машині то тоді я справді їду ну дуже акуратно і повільно, бо в машині повний дурдом %) вікна тонувати я не буду, мені майстри покрутять пальцем біля віска, бо в мене прогривший низ і зламані сідушки, а я їм буду про вікна говорити?! :happy а щодо упередженості, то я ж не кажу про всіх! і тим більше ні про кого конкретно 8)
zubylo.lviv.ua

A1

Повідомлення A1 » Суб, 02 жовтня 2010, 16:35

чим менше вам протягом дня сигналять і чим більше блимають аварійкою - тим краще ви їздите

Nazik89
Ім'я:Назарій

Повідомлення Nazik89 » Суб, 02 жовтня 2010, 16:48

Вчора також мудак попався. Їхав через якесь село по головні та ше з гірки вантажений, передімною вискакує Педжерік, просто перед носом, ну і... звичайно з моєї сторони багато благословень. Я йогму посигналив, а цей сухарь зупиняється вилазить(пальци вєєрам) і вже лізе міситись і починає трусити домене типу "...ти чого сигналиш я був на головній подивись там знак"...я пояснив шо там знаку такого нема...щастя шо зімною були старші і кримінальний авторитет трохи попустився і поїхав.
одним словом сигналити таким машинам непотрібно...тільки зайвий раз переконуєшся що чим дорожча машина тим більше можна!!!

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей