та я думаю всі прекрасно розуміють що дорогий сток це нецікаво, так мене скаї скільки живу пруть але в даному випадку віддаю перевагу твоїй джиті томущо уявляю скільки там сил вложено :) чекаєм реваншуAndre писав:брателло - я тебе не знаю, але дякую за справедливу підтримку... до фініша я котився всліпу і дивився крізь заляпану [цензура] маслом лобовуху... Видно ГТ-ха це мій камінь - тягну я його вже 7 років... а вложив я в неї більше ніж той скай коштує, але така от в мене странна любов... і робив я її сам і думаю буду робити і далі.. житття таке...Дмитриус писав:Приїхав може він і чесно , а от виграв....Breaker писав:Дмитриус писав: гетер не машинада ладно вам. Він чесно приїхав і виграв. Афігєнна тачка, визнайте цеPioneer писав:а ГТР точно неочне сказав би , то шо тачка афігєнна - *на вкус и цвет фламастеры разные* , небачу що визнавати ! Ти бачив останній заїзд коли Андре рвав *Афігєнну* тачку з розривом більше 6 корпусів, але потім нажаль щось *пемкнуло* , і Андре їхав на фініш накатом , і тільки завдяки цьому гетер обїхав його на пів морди на фініші !!! якби Андре їхав без поломок , все було б по іншому , це факт ! тому не вважаю цю перемогу чесною , впевнений вони ще зустрінуться . Завдяки неприємним технічним моментам в Андре гетер отримав перше місце . Наступна гонка розставить все на свої місця...
А то шо Скай буде наказаний - обіцяю.