Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Закрито
Team West Drag Battle
Pioneer
Ім'я:Тарас
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Team West Drag Battle

Повідомлення Pioneer » Нед, 19 вересня 2010, 23:23

Andre писав:
Дмитриус писав:
Breaker писав:
Дмитриус писав: гетер не машина
Pioneer писав:а ГТР точно неоч
да ладно вам. Він чесно приїхав і виграв. Афігєнна тачка, визнайте це
Приїхав може він і чесно , а от виграв.... :sing не сказав би , то шо тачка афігєнна - *на вкус и цвет фламастеры разные* , небачу що визнавати ! Ти бачив останній заїзд коли Андре рвав *Афігєнну* тачку з розривом більше 6 корпусів, але потім нажаль щось *пемкнуло* , і Андре їхав на фініш накатом , і тільки завдяки цьому гетер обїхав його на пів морди на фініші !!! якби Андре їхав без поломок , все було б по іншому , це факт ! тому не вважаю цю перемогу чесною , впевнений вони ще зустрінуться . Завдяки неприємним технічним моментам в Андре гетер отримав перше місце . Наступна гонка розставить все на свої місця...
брателло - я тебе не знаю, але дякую за справедливу підтримку... до фініша я котився всліпу і дивився крізь заляпану [цензура] маслом лобовуху... Видно ГТ-ха це мій камінь - тягну я його вже 7 років... а вложив я в неї більше ніж той скай коштує, але така от в мене странна любов... і робив я її сам і думаю буду робити і далі.. житття таке...

А то шо Скай буде наказаний - обіцяю.
та я думаю всі прекрасно розуміють що дорогий сток це нецікаво, так мене скаї скільки живу пруть але в даному випадку віддаю перевагу твоїй джиті томущо уявляю скільки там сил вложено :) чекаєм реваншу :beer

axel

Повідомлення axel » Пон, 20 вересня 2010, 00:01

постараємось щоб вишнева Е30 наступного разу поїхала краще.
bmw-club.lviv.ua

TIGER-NIGER

Повідомлення TIGER-NIGER » Пон, 20 вересня 2010, 00:01

всім оргазманяторам дякую!!!!! получив море задоволення!!!! підбір учасників просто зірковий!!!

вітаю всіх перемоців!!! особливо Fox (2101) і Alan за реальну боротьбу бампер в бампер......

вітаю Ждана!!!! накінецьто поїхав нормально і зірвав свій перший привід!!! короч, вітаю з ПЕРЕМОГОЮ!!!

"-"
нема мусорників!
мені тако не хватило їди два рази))))
і перегляньте плей ліст, хоч я знаю що музика підбиралась спонтанно)))

p.s. хлопці з Damage CLub, чого ваш хлопць не в дуже тверезому стані пристають до оргів!! тримайте їх!! він реально на людей кидається!!!! :D :D

GT
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення GT » Пон, 20 вересня 2010, 00:30

ПАЦАНИ!
По-перше - субарістам доказано, що їм ще є над чим попотіти! ;) Адже, згадаємо собі старі часи, коли Андре ще змагався на "субарівському" рівні. Також були невдачі, поломки, але тепер субарікам і близько біля ДжеТехи не стати! ЦЕ ФАКТ!!! Цю важку дорогу вже, як не як - пройдено. І з цим його та його Ластівочку можна сміливо привітати!!! :cheers Планка піднялася... І то піднялася так кардинально, що ніхто і неміг би подумати, що ДжеТеха, яка вже по віку скоро закінчить ВНЗ з червоним дипломом і поступить в аспірантуру по автотюнінгу та турбоінжинірінгу та яка пройшла не аби яку життєву школу (Хіросіму і Нагасакі та інші важкі часи ;) ) виступить проти новоспеченого ГТР"а, в якого зразу від народження був "куплений" диплом... ГТР - машина побудована за допомогою новітніх технологій. Особисто для мене це рівень Ламбо, чи Феррарі (але трошки рідніше, бо як не як - японське ;) ). Веду до того, що "мазгів" багато не потрібно, щоб на коробці автомат - "нацикатись" правильно натискати педаль. За плечима Андре - ОГОГО :shock який досвід в сфері автоспорту та тюнінгу! І цей досвід здобутий не аби якими титанічними зусиллями! Всі знають, що в драгу - "в кого більше бабла - той переміг!". Якщо б Їхало 2 Ская, за рулем одного з яких би був Андре... Результат яким би був, я думаю ви догадуєтеся 8)
Проїхав би Гетер з Андре стріт - сказав би: "Та ну вас н*х, Андре йо*нутий!!!" Скажу щиро: "В житті я не зустрічав, і впевнений що і не зустріну, більш майстернішого гонщика, ніж Андре! Ще коли мені було 7 років я вперше почув від свого брата про те, як Дзиндра "круто" їздить! 8) І, через кілька років, я в тому особисто переконався, і переконуюся по цей день! 8) Майстерність їзди - на висоті!!! Просто вражає!
Але, як Домінік Торетто казав: "Перемога є перемога!". Чомусь дійсно, як час показав - "Львів" не долюблює ДжеТеху. :|
Але зараз всі сили будуть спрямовані на вирішення цієї дивної закономірності!
Хоча, щиро радив би Андрійчику зробити машинку та маючи колосальну майстерність управління та відчуття автомобіля - переходити на "кільце" і не садити здоров"я Ластівці - драгом. Просто тут тебе, Андре, і "її" - не цінують так, як мали б. І ніхто не бачить цієї майстерності. Але ті, з ким ти прокатаєшся - до кінця життя не забудуть цього моменту. Тому "кільце" ваша стихія! 8) ІМХО...

Велика подяка оргам за гонки!!! МОЛОДЦІ! ТІМ ВЕСТ - ТАК ТРИМАТИ!!!
П.С В Черлянах в п"ятницю мені стидно було бути :oops
Востаннє редагувалось Пон, 20 вересня 2010, 00:35 користувачем GT, всього редагувалось 3 разів.

majestic
Номер:КМ
Контактна інформація:

Повідомлення majestic » Пон, 20 вересня 2010, 00:32

Велике ДЯКС за ГонкИ!!! Супер!! Так тримати!!!

Type-R ки кароч неполадки Хз чого вона на фІніші більше 140 неїхала ..практично він пре 160-170 ?

про сфого фольца вопше мовчу))) ахах :sing :D
Old volkswagens don't die. They just get lower!

Yes, it's a VW car. No, you can't drive it!

TARAS1
Ім'я:BLACKWOLF

Повідомлення TARAS1 » Пон, 20 вересня 2010, 00:34

majestic, як для твого фольца то тоже не погано їде :sing
Если движешься в том направлении, в котором растет твой страх,значит,ты на правильном пути.

majestic
Номер:КМ
Контактна інформація:

Повідомлення majestic » Пон, 20 вересня 2010, 00:36

TARAS1, Дякую :beer
він б їхав швидче якби я каталізатор до гонок викинув.. :sad
Old volkswagens don't die. They just get lower!

Yes, it's a VW car. No, you can't drive it!

taras_Rudno
Контактна інформація:

Повідомлення taras_Rudno » Пон, 20 вересня 2010, 01:53

West Garage виисловлює подяку team west за офігенну підготовку організацію і пдтримку у всьому дійстві!!!!!!! було шикарно!!!!! все на належному рівні!!!так тримати!!!!!!! ви МОЛОДЦІ!!!! fikus -ти the best!!!!!дякую тобі за рекламу тююнінгіста... тепер контакт розривається!!всі тьоли наші!!!!...Буде приємно співпрацювати в майбутньому із team westom.....
andre: шкода шо все так сталося... то якась непонятка.... треба наказати того сведра!!!! по любасу!!!! West Garage вболівав за тебе!!!!!
Вкладення
x_17e60641.jpg
Shkirynets_TEAM

Flesh09
Ім'я:Сєрий
Контактна інформація:

Повідомлення Flesh09 » Пон, 20 вересня 2010, 07:30

всьо пройшло круто, було цікаво втикати на змагання, і не нудьгував як у Франику :D
малодца!!!!!!!!!! :thumbup :thumbup :thumbup

Tunik
Ім'я:Вова
Номер:58
Контактна інформація:

Повідомлення Tunik » Пон, 20 вересня 2010, 08:41

Кароч паци всьо було офігенно 8) фікус-маладец :beer організація на рівні,покатухи з телеметрією вдались на славу :sing
Team West вам величезний респект від
West Garage!!! :beer :beer :beer
дуже шкода Анде і його мотору :cry :cry :cry і шо так і не наказав того лапуха з франика,але я думав він поняв коли його гтр об"їжали на 7 корпусів :D :D :D і васьмбора Сані трималася на рівні з ним...
заїзди Сані взагалі бомбові,тобі величезний респект!!!
Фокс333 дуже порадував!!! ;)
Особисто я чекаю ше одні покатухи в тому сезоні :) :sing
jdm" as [цензура]!!!

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Пон, 20 вересня 2010, 08:54

GT писав:Ще коли мені було 7 років
GT писав:Вік: 21
Andre писав:Вік: 28
Може я шось не так розумію, але виходить шо коли Андре було 14 років то ти почув
GT писав:від свого брата про те, як Дзиндра "круто" їздить!
taras_Rudno писав: тепер контакт розривається!!
:D :D :D
INTE®©ULLE®™

Tunik
Контактна інформація:

Повідомлення Tunik » Пон, 20 вересня 2010, 09:03

hrdrive писав:taras_Rudno написав: тепер контакт розривається!!
то не правда :shout :shout :shout
jdm" as [цензура]!!!

Black
Ім'я:Дмитро
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Black » Пон, 20 вересня 2010, 09:19

пару моих фото.
Стоянка
Вкладення
1.jpg
2.jpg
Всем известный истребитель.
4-зубиловоды.jpg
Стайка зубиловодов.
11Саня.jpg
Отдыхаем
12Ждан.jpg
Только тут нормально его сфоткал
Красиво.jpg
То ж хочу такие двери :)
З повагою Black.

Black
Ім'я:Дмитро
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Black » Пон, 20 вересня 2010, 09:26

Трасса
Вкладення
3Саня.jpg
Поехали
5Вовка.jpg
Газ в пол
6Дизель.jpg
не отвлекаемся
7дизель.jpg
Дизель на бензине
8Ждан.jpg
Ждан сорри морду не поймал в кадр
9Андре.jpg
поехали
10Андре.jpg
немного присели
З повагою Black.

JuBi

Повідомлення JuBi » Пон, 20 вересня 2010, 09:47

по-перше, чому наїжати на GTR? "Жабка душить?" Має людина гарну машину...шо Вам то мішає? Вважаєте, що боротьба нечесна, то умови ставте відповідні!
По-друге, ведучі противні! Цілий драг переговорюватися між своєю "львівською компашкою" в мікрофон... "Вічна проблєма" драгу: Хто бухав, Як бухав, і як буде після БУХАВ їздити...
Я так розумію, драг - це гонка, змагання машин!!
То можна було зосередити увагу саме на них...Якусь мінімальну характеристику давати...оголошувати машини належним чином! Бо коментарі " з ким ганявся ведучий", "хто з його коробкою їздить", "з яким бодуном водій", а розмова про бандерівців (це взагалі перебор!) - харило! (по-іншому не скажеш!)
Деякі машини-учасники були ТУПО проігноровані!!!!!!
Оглядової площадки някої - "прим"ята" трава впродовж 20 м?!
Ні смітинка! Добре, хоч біля лісу було..Вирішили не запарюватися на біотуалетами.))))
І, останнє, як же прокоментуєте правило "кожен учасник має право брати участь у двох класах,у свому + анлім(+50 грн)"
????

GT
Контактна інформація:

Повідомлення GT » Пон, 20 вересня 2010, 09:54

hrdrive писав:GT написав:Ще коли мені було 7 років GT написав:Вік: 21 Andre написав:Вік: 28 Може я шось не так розумію, але виходить шо коли Андре було 14 років то ти почув GT написав:від свого брата про те, як Дзиндра "круто" їздить!
Так, hrdrive, все вірно! Вони були однокласниками ;)

Tunik
Контактна інформація:

Повідомлення Tunik » Пон, 20 вересня 2010, 09:56

JuBi,розслабся :beer це покатухи з телемтрією :D і народ треба веселити,а не чемпіонат світу з драгу!!!люди люблять шоу...
жаба не давить,наоборот горді за західну україну,народ має гроші :D
обідно за деякі машини які можуть показувати набагато кращі результати ніж гтр... :|
і шо гтр?
по прямій він їде!цікаво шо буде в калуші ???:D :D :D ми вже бачили його власника на інфініті :sing :ninja :D :D :D
JuBi писав:"кожен учасник має право брати участь у двох класах,у свому + анлім(+50 грн)"
а шо такого не було чи шо???Алан,Ждан...якшо не помиляюсь :sing
jdm" as [цензура]!!!

Fikus
Ім'я:Паштєтанама
Контактна інформація:

Повідомлення Fikus » Пон, 20 вересня 2010, 10:04

Орги проснулись....з нереального будуна,сушняк вже потушений Горянкою....
всім дякуємо з теплі слова,ми старались і вистрадали той драг,ви не уявляєте як тяжко проводити такі змагання,але ми провели і я думаю провели на рівні.
дякую всім хто до нас приїхв пацанам з Франківська і Наталі,гостю з Тернополя ну і нашим Львівським Рейсерам :D результати я постараюсь викинути пізніше коли роздуплюся,бо там роботи з протоколами багато.
по гонці:1.6 Андрюха і Андрюха ви нереальні ваша борьба порадувала думаю не тільки мене а і всіх глядачів
2.0 Ждан,без варіантів,ну конєшно Кіляс з Якузи клубу на стоковій мазді 3 взяти третє місце причому з стабільним часом 15.8 -15.9 респект
3.0 Мєля Мєля Мєля Мєля Кадєт іздівався просто над всіма
анлім Ви парні всі красавци......
Андрея вже розгадав сєкрєт твоїх невдач у Львові то всьо зависні взляди,но тачка в тебе пхне прекрасно,був радий бачити тебе,а на рахунок гтр-а він з заводу їде так,і їде швидко,але за шо тут респектувати хіба за то шо відвалив сотку зєлєні,як на мене той чувак так і буде на ньому в стоці їздити...
ше раз всім дякую було дуже класно to be continue....
F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport

GT
Контактна інформація:

Повідомлення GT » Пон, 20 вересня 2010, 10:16

hrdrive писав:GT написав:Ще коли мені було 7 років GT написав:Вік: 21 Andre написав:Вік: 28 Може я шось не так розумію, але виходить шо коли Андре було 14 років то ти почув GT написав:від свого брата про те, як Дзиндра "круто" їздить!
Ну, +/- (блін, може, 8..9... Коротше, був ше малим :) Але суть тут, Андрюха, в іншому!) А так, як вони були однокласниками, і з одного району, то логічно, що я таке чув ;) Просто, хто має можливість і бажання, той вчиться їздити ще з юності. ;)
Коротше, хто знає Андре більше, ніж 10 років - ті мене ПРЕКРАСНО зрозуміють 8).

Orest

Повідомлення Orest » Пон, 20 вересня 2010, 10:18

GT, в тебе плакатів Андрія настіні в кімнаті часом не має? :D

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей