Хочу почати розповідь з того що Tuning Club теперішній це не той який був колись морально і особово (я - колишній член старого).
Історію почну вже з моменту аварії 3 роки тому(думаю всі знають). З того моменту рух Драгу був призупинений і чомусь ніхто не хотів братися за це діло, в тому числі і колишні організатори (з певних обєктивних причин)... На скільки я знаю з колишніх хлопців майже ніхто зараз не залишився...
В той момент зібрались кілька людей і в тому числі я, KeKS, Ykol, Serg, Maks, Strokow та інші + частина старого Tuning Club (засновники) і вирішили відродити гонки, але офіційно (в той час це було найраціональніше). Для тих хто не в курсі - для цього потрібун насампере дозвіл з Федерації Автоспорту України, Міської Ради та багато інших нюансів. Виходячи з тих нюансі нам прийшлося вкласти чималі гроші і звернутися до ГАКу в чому і була фатальна помилка.
Домовленість з ГАКом була одна, ана ділі все сталось інакше. Але суть не в цьому, а в тому що гонки проводились і почав відроджуватись весь рух і були люди які дійсно багато зробили для цього. Як ви зараз знаєте ГАК вже нічого не проводить і попрошу людей які "чули дзвін ,а незнають де він" не писати дурниць і зараз не ставати героями.., а краще б оцінили зроблене...
W.R.C - це люди які якраз і почали це відродження
А теперішній Tuning Club почав переймати гонки і не треба казати що робили паралельно бо після аварії чомусь ніхто рот і не відкривав, а вже на тлі того що гонки знов почались(ГАК) почали проводити і ви і чомусь почався конкретний парафін ГАКу - "браво" і "низький вам уклін" перці!!!
Молодці, що зараз організовуєте Драг, але для чого когось парафінити - не W.R.C. почав спор
Fly писав:
Нарахунок критики Сосунок, ти САМ шось пробував зробити? Окрім того шо замутив ГАК коли етап драгрейсінгу проводили? Ні ? то чо ти сюда приліз?
Нарахунок всіх інших наших гонок.... не подобається? чого ж приїжаєте і участь берете? А?
Нарахунок драгу: ви шось своє робили? То не мели язиком
За слова "Сосунок" можна поговорити і не ясно хто в цій справі сосунок (пиши про то що знаєш), а на рахунок (П.С.
Для команди ВРС - якшо такі сміливі і маєте притензії то може визначитесь для себе хто ви? А то ви такі на форумі сміливі шо аж страшно А в реалі такі милі дітлахи які чемно подають руку і посміхаються) - в реалії ти мене знєш і за свої слова я можу відповісти і вже відповідав не будьте героями чи №1 непотрібно цого нікому

На вашому місці на Квесті я промовчав би так не гарно, треба було б зайняти перше місце і як хтось сказав гра для задоволення а не на корову - соромно, а якщо вам треба фонаріки я сам вам куплю і кубок подарую в мене аж два :gai: