Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Про ГАК і W.R.C і про теперішній Tuning Club
Pasha
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Про ГАК і W.R.C і про теперішній Tuning Club

Повідомлення Pasha » Вів, 10 жовтня 2006, 19:19

(стаття не стосується конкретних людей чи загалом Tuning Club)
Хочу почати розповідь з того що Tuning Club теперішній це не той який був колись морально і особово (я - колишній член старого).
Історію почну вже з моменту аварії 3 роки тому(думаю всі знають). З того моменту рух Драгу був призупинений і чомусь ніхто не хотів братися за це діло, в тому числі і колишні організатори (з певних обєктивних причин)... На скільки я знаю з колишніх хлопців майже ніхто зараз не залишився...
В той момент зібрались кілька людей і в тому числі я, KeKS, Ykol, Serg, Maks, Strokow та інші + частина старого Tuning Club (засновники) і вирішили відродити гонки, але офіційно (в той час це було найраціональніше). Для тих хто не в курсі - для цього потрібун насампере дозвіл з Федерації Автоспорту України, Міської Ради та багато інших нюансів. Виходячи з тих нюансі нам прийшлося вкласти чималі гроші і звернутися до ГАКу в чому і була фатальна помилка.
Домовленість з ГАКом була одна, ана ділі все сталось інакше. Але суть не в цьому, а в тому що гонки проводились і почав відроджуватись весь рух і були люди які дійсно багато зробили для цього. Як ви зараз знаєте ГАК вже нічого не проводить і попрошу людей які "чули дзвін ,а незнають де він" не писати дурниць і зараз не ставати героями.., а краще б оцінили зроблене...
W.R.C - це люди які якраз і почали це відродження
А теперішній Tuning Club почав переймати гонки і не треба казати що робили паралельно бо після аварії чомусь ніхто рот і не відкривав, а вже на тлі того що гонки знов почались(ГАК) почали проводити і ви і чомусь почався конкретний парафін ГАКу - "браво" і "низький вам уклін" перці!!!
Молодці, що зараз організовуєте Драг, але для чого когось парафінити - не W.R.C. почав спор

Fly писав:
Нарахунок критики Сосунок, ти САМ шось пробував зробити? Окрім того шо замутив ГАК коли етап драгрейсінгу проводили? Ні ? то чо ти сюда приліз?

Нарахунок всіх інших наших гонок.... не подобається? чого ж приїжаєте і участь берете? А?

Нарахунок драгу: ви шось своє робили? То не мели язиком

За слова "Сосунок" можна поговорити і не ясно хто в цій справі сосунок (пиши про то що знаєш), а на рахунок (П.С.
Для команди ВРС - якшо такі сміливі і маєте притензії то може визначитесь для себе хто ви? А то ви такі на форумі сміливі шо аж страшно А в реалі такі милі дітлахи які чемно подають руку і посміхаються
) - в реалії ти мене знєш і за свої слова я можу відповісти і вже відповідав не будьте героями чи №1 непотрібно цого нікому :D

На вашому місці на Квесті я промовчав би так не гарно, треба було б зайняти перше місце і як хтось сказав гра для задоволення а не на корову - соромно, а якщо вам треба фонаріки я сам вам куплю і кубок подарую в мене аж два :gai:

21043 SW
Ім'я:Юрий
Стать:чоловік
Номер:ВС6666АК
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Вів, 10 жовтня 2006, 19:48

Pasha
Паша, частично Я с Тобой согласен, ВРС и ГАК это две большие разницы и Я лично это понимаю. Когда был драг старого ТК было интересно, не вопрос, потом большая авария и все замерло. Все морозились, не хотели брать это дело в руки, Я сказал, что возьмусь. Володя (Чарджер) решил помочь ВРС (был лично сведетелем этого разговора) и повел процес востановления Драга через ГАК. Да это ошибка, но драг со стороны ТК тоже проходил (правда кисло), Я вел беседу со всеми из старой гвардии, и все дружно сказали, Тебе надо - берись, так было открытие сезона 2005. И по скольку людей было мало, то все активные люди форума присоеденились в НОВЫЙ ТК, тt которые сейчас есть. Эти люди делают не мало, для его продвежения: гонки, акции, празlники, СМИ и т.д. И народу надоело платить деньги за гонки, и по тихоньку стали переливаться на сторону ТК. Финальной точкой было организация ДРАГа для клуба ФОРСАЖ, финал и для меня и для ГАКа: ГАК обосрался (прошу прошения, обкакался), а мне обьявили недоверие, как главному врагу народа, за то что Я помагал и хотел обьеденить людей.
ГАК ушел, Я ушел, ребята работаю по полной :00085: есть некоторые недоработки (Москва не сразу строилась), но это не страшно. И то что Жигули у нас ганяют, не их вина, а особенность нашего региона.
На последнем квесте Я не смог принять участие, и может этому рад теперь, но суть не в этом.
Проблема в том, что гадость пишут на весь клуб. Почему нельзя написать в приват, или на конкретную команду. А тут Кекс пришел и ептель.... Балаган-клуб. Тут много ребят, которые своими руками каждые божый день ляпят себе авто, читают, спрашивают. И клевету наглую писать не хорошо.
Так что Паша, Я тоже занимаю такую позицию как Ты, что все могу сказать в глаза, и это правельно, давай попросим наших друзей, что сами все свое позаберали с форума или модератор все заберет. Прийдите на встречу клуба и закройте все вопосы раз и на всегда.

Pasha

Повідомлення Pasha » Вів, 10 жовтня 2006, 20:02

Пише KeKS:
21043 SW писав:Pasha
Паша, частично Я с Тобой согласен, ВРС и ГАК это две большие разницы и Я лично это понимаю. Когда был драг старого ТК было интересно, не вопрос, потом большая авария и все замерло. Все морозились, не хотели брать это дело в руки, Я сказал, что возьмусь. Володя (Чарджер) решил помочь ВРС (был лично сведетелем этого разговора) и повел процес востановления Драга через ГАК. Да это ошибка, но драг со стороны ТК тоже проходил (правда кисло), Я вел беседу со всеми из старой гвардии, и все дружно сказали, Тебе надо - берись, так было открытие сезона 2005. И по скольку людей было мало, то все активные люди форума присоеденились в НОВЫЙ ТК, тt которые сейчас есть. Эти люди делают не мало, для его продвежения: гонки, акции, празlники, СМИ и т.д. И народу надоело платить деньги за гонки, и по тихоньку стали переливаться на сторону ТК. Финальной точкой было организация ДРАГа для клуба ФОРСАЖ, финал и для меня и для ГАКа: ГАК обосрался (прошу прошения, обкакался), а мне обьявили недоверие, как главному врагу народа, за то что Я помагал и хотел обьеденить людей.
ГАК ушел, Я ушел, ребята работаю по полной :00085: есть некоторые недоработки (Москва не сразу строилась), но это не страшно. И то что Жигули у нас ганяют, не их вина, а особенность нашего региона.
На последнем квесте Я не смог принять участие, и может этому рад теперь, но суть не в этом.
Проблема в том, что гадость пишут на весь клуб. Почему нельзя написать в приват, или на конкретную команду. А тут Кекс пришел и ептель.... Балаган-клуб. Тут много ребят, которые своими руками каждые божый день ляпят себе авто, читают, спрашивают. И клевету наглую писать не хорошо.
Так что Паша, Я тоже занимаю такую позицию как Ты, что все могу сказать в глаза, и это правельно, давай попросим наших друзей, что сами все свое позаберали с форума или модератор все заберет. Прийдите на встречу клуба и закройте все вопосы раз и на всегда.

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Вів, 10 жовтня 2006, 20:06

21043 SW
Підтримую, +1 кароче

Pasha
Особисто проти тебе нічо не маю та і проти ВРС також ..... не мав...
Але якшо тип рочитаєш цю тему (думаю ти і так її читав:) )то поймеш хто почав
viewtopic.php?t=2309

Тому я готовий вибачитись за свої слова але після твоїх "героїв", які походу обгадили не одну команду, а весь клуб. чи мені це так здалось?
Як на мене дивись
1. Обісрана команда яки вимагала від оргів Автоквесту справедливості до всіх команд
2. Обісраний клуб
3. Обісрані всі наші гонки якеі ми робим і в яких ваші люди приймали участь і були задоволенні, а тепер виявляється ці гонки були для них не такі як хотілось і їм хотілось чогось неземного
4. Обісраний і драг і люди які там реально ПАШУТЬ, чи хтось думає шо проволати з мікрофоном 3 години дуже легко?

Короче ітогі

Хочете нормальних відносин то давайте їх побудуєм, я не проти
Але побудуєм після вибачень твоїх герої, можна тут, можна в реалі, як завгодно

21043 SW
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Вів, 10 жовтня 2006, 20:07

Pasha
Так давай организуй народ, пускай все встретятся и обговорят все нюансы, а то виртуально все могут, а реально трудно. Да и весь народ читает и тоже формирует свое мнение 8)
Dynamic Sport Latvia

Pasha

Повідомлення Pasha » Вів, 10 жовтня 2006, 20:16

Пише KeKS:

Перепрошую за певну к-ть матів, але я був злий з вашої поведінки

І від себе - прошу стерти тему "Це українська жаба чи це тюнинг-клуб" і все обговорити на наступному квесті

П.С.
Попрошу ще відновити KeKSa на форумі, можна обійтись жовтою(а от дві жовті...)

21043 SW
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Вів, 10 жовтня 2006, 20:23

Pasha писав:Попрошу ще відновити KeKSa на форумі, можна обійтись жовтою
Попробуем попросить у админа завтра, может только горчичник повесит :wink:
Dynamic Sport Latvia

RS
Ім'я:Сєрий
Контактна інформація:

Повідомлення RS » Вів, 10 жовтня 2006, 21:11

О! Хтось получе клікуху Кот Леопольд :smile: ! Вот так краще!
Кого образив і кому нагрубив в процесі суперечки - ПЕРЕПРОШУЮ :oops: ;) :grin: !!!
.... ребята , давайте жить дружно..Зображення

Dj kvass
Президент клубу
Ім'я:Василь Степанович
Номер:0020
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » Вів, 10 жовтня 2006, 22:13

1.Як то вже надоїло, за якись довбаний автоквест починаєте гнилий рух, яка різниця хто приїхав перший а хто другий..........шо там міліон баксів на кону. Їй богу як діти, тож гра, хош їдь хош найобуй, не хош не їдь,....суть в отриманні задоволенні від гри.
2. Тюнінг клуб це не команда Ф1 чи команда тюнінг клубу, це багато людей які сприймають всьо що сказане в бік тюнінг клубу, в свій бік!!
3.Драг і інші масові гонки на даний момент є в Тюнінг клубі!! і будуть.
Спроби Гак+ВРС накрилися (пока) мідним тазом...хоча можливості були набагато більші.

Висновок. Давайте небудем махати прапором, а говорити по темі, від правильних пропозицій не відмовимось, а перелив з постого в порожнє-трата часу :wink:

Saba
Ім'я:Олег
Номер:BC IA
Подякували: 7 рази

Повідомлення Saba » Вів, 10 жовтня 2006, 22:36

А що за ДТП, якщо не секрет? (можна і в приват)

Dimon
Тюнінг клуб
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Dimon » Вів, 10 жовтня 2006, 22:52

Ну и я скажу, сдерживал себя в ответе на многие маразмы, я плохого ничего никому не говорил, но камней полетело очень много и я их принимаю также в свою сторону, так как говорилось в сторону всего клуба (а я тут уже давненько, с этапа возрождения с помощью Вовы). Не знаю на 100% что случилось на квесте, но речь даже не об этом уже. Предлагаю всем встретится и без "порожняка" обсудить все спорные вопросы по сути. Бо хамить и мерятся пиписьками на форуме мы уже все давно поняли - это просто.

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Вів, 10 жовтня 2006, 23:21

Ребята, может и не совсем по теме, но... Раньше движение драг-рейсинга выглядело намного ефектнее, и жигулей там было куда меньше!!! :evil: А сейчас типа всё красиво, продумано но... но не то!

Saba2106 писав:А що за ДТП, якщо не секрет? (можна і в приват)
Була аварія після якої всі відморозились і злякались на себе брати відповідальність (що по суті не осудливо). В тій аварії брали участь субару і міні купер (пілот ф1 бля) останній розфігарив своєю машинкою (і пантами) дупу субаріку.
(конкретизувати не будем, чиї машини)

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 10 жовтня 2006, 23:26

Fobos писав:и жигулей там было куда меньше!!!
Кстаті будь моя воля - я би всіх нешарящих глядачів вигнав нафіг.. Тільки місце займають і заважають.
Особисто мені драг подобається як процес - і якщо там є тюнені жигулі, мені це в 1000 раз цікавіше чим там буде гора стокових субар чи чогось іншого..
Але нажаль це утопія.. зіваки завжди були є і будуть.
Це так.. мислі вслух.. нідокого конкретно..

Figaro
Ім'я:Tarik
Контактна інформація:

Повідомлення Figaro » Вів, 10 жовтня 2006, 23:35

вовка шо ти маэш на увазы нешарячих глядачыв? це люди яким гонки інтересні і можливо вони хочуть мати машину тюнити її і так далі але немають коштів. вот скажи ти зразу дістав машину і почав ганяти? я думаю не., ти також був колись глядачем і думав так як вони зараз. а вот то шо вони заважають неслухаються оргазіторів це да
TRT

brrrr

Повідомлення brrrr » Вів, 10 жовтня 2006, 23:38

Соррі, може я не в тему, але... Зайшовши у форум ГАК-а бачу там ну дуууже мало повідомлень. І тут пишуть що це ніби солідна організація...
Може хтось пояснить?

Про В.Р.Ц ше не шукав інфи :)

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 10 жовтня 2006, 23:40

Figaro писав:вовка шо ти маэш на увазы нешарячих глядачыв?
Нешарящих я маю на увазі таких які приходять просто покліпати очима - і які побачивши жигуль говорять "а, порожняк" неінтересно.. хоть в тому жигулю і 120 сил.. А їм неінтересно і вникати лінь.. А вот стокові суби їм інтересно.. Вот таких глядачів я мав на увазі. Це моя думка, і я не збираюся комусь її навязувати :D

brrrr

Повідомлення brrrr » Вів, 10 жовтня 2006, 23:41

vovka
Всі надивились Форсаж1,2,3 от і сподіваються подібне побачити ;)

Але нажаль я так розумію у Львові люди які мають гроші цим не цікавляться, і навпаки...

Figaro
Ім'я:Tarik
Контактна інформація:

Повідомлення Figaro » Вів, 10 жовтня 2006, 23:44

в кожного свій смак і своя думка. комусь подобається одне комусь інше. однодумців мало. а якшо би небуло глядачів небуло публіки, небуло оплисків на честь твоєї перемоги, показати машинку іншим і т.д. тобі б сильно ганятись? люди приходять приводять із собою знакомих знакомі переказують це іншим і т.д. одночасно це й маленька реклама
TRT

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 11 жовтня 2006, 00:02

Figaro писав:а якшо би небуло глядачів небуло публіки, небуло оплисків на честь твоєї перемоги, показати машинку іншим і т.д. тобі б сильно ганятись?

Ти не зрозумів.
p.s. До реальних перемог ще купа роботи. Наразі це все трохи несерйозно.

Charger
Контактна інформація:

Повідомлення Charger » Сер, 11 жовтня 2006, 00:05

Всем доброго времени суток,Уважаемые...Читаю все это,и захотелось свое мнение по этому поводу сказать..
Во первых - Такие вещи на форуме не обсуждаются
Во вторых - После драки кулаками не машут
В третих - 3 года назад я не отморозился от аварии на трассе...
И последнее ВАЖНО !!! - Всем и для всех,Уважайте и не забывайте людей,которые основали и начали рэйсинг во Львове,помните и цените тех,кто его продвинул,и держитесь дружной семьей,друзьями сейчас,вы все правильно замутили и теперь не теряйте это...
Востаннє редагувалось Сер, 11 жовтня 2006, 23:11 користувачем Charger, всього редагувалось 2 разів.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей