Це знову повний БРЕД. Октанове число (ОЧ) — умовний показник, що характеризує здатність палива забезпечити бездетонаційну роботу двигунів із примусовим запаленням.kym писав:мого твердження що головне для двигуна це точка кипіння бензини, яка виражається октановим числом і змінити точку кипіння простим змішуванням неможливо
kym писав:мого твердження що головне для двигуна це точка кипіння бензини, яка виражається октановим числом і змінити точку кипіння простим змішуванням неможливо
Кипіння тут до чого?
Хімія - це основа, ти ще скажи що коли Ти добавив цукор у чай, то він не розчинився, а випарувався.
Присадки виконують свою несучу функцію беззаперечно. І добавляють присадки "у великих кастрюлях з мішалкою" (спец.резервуари). І яка там складність. так само присадку яку ти добавив у бак під час руху перемішується.
+1000000000000000000CONFIG писав:Проблема в тому що якщо у вас машина з величезним в яку заливалось невідомо що ітд, під час дії очисних присадок з паливної системи змивається весь бруд який летить і накопичується в самому вузькому місці, тобто форсунки, карб. Але це теоретично, я ще жодного разу не чув щоб в когось забились форсунки від присадок, я не говорю про раритетні машини в яких вже почалась корозія паливної системи. Очевидно такий самий ефект може бути від пульсу чи мустангу..