Проверь соединения на патрубке если они нормальные далее проверь на работоспособность клапана что вставляется в вакум на который крепиться патрубок идущий от коллектора если с ними всё тип топ то может и вакум беситься.Характерные причины выхода из строя вакума это его шипение после того как только заглушишь мотор но не торопись с выводами нуна на посмотреть на него !Jamal_Luka писав:А на рахунок вакууму що скажеш
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нетримають холості!
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 0
З повагою Black.
- Jamal_Luka
- Дякував (ла): 0
- Black
Re: Нетримають холості!
Jamal_Luka, Если сегодня поменяю свою модную сцепу на старую то да.
З повагою Black.
- Jamal_Luka
- Black
Jamal_Luka, чем смогу помогу я ещё не кому не отказывал в помощи 

З повагою Black.
- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
а шо з сцепою від 12?Black писав: Если сегодня поменяю свою модную сцепу на старую то да.
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- Black
не работает так как я хочу нуна совершенствовать :)DNK писав:а шо з сцепою від 12?
З повагою Black.
- Jamal_Luka
Black, Наразі дякую!!!Виявилося що клапан недокінця був закручений і тянув повітря і ще один циліндр непрацює, пережаті клапани, докінця дня попробую підшаманити і відпишу тоді!!!
zubylo.lviv.ua
-
- Ім'я:/
Нє вона би не заглохла :)Jamal_Luka писав:Питання на засипку Тількищо дивився до ел.маг клапана завів машину обороти 250 витянув дріт з клапану машина дальше працює!!!Чи мала вона заглохнути коли витягнув дріт???
Я взагалі був зняв РХХ і заводив без нього

тільки стрьомно

- mikeng
- Ім'я:mikeng
не має гальмівна рідина пропадати, теоретично має стати важча педаль гальм.
А тепер про твою проблем по порядку, в мене було тижні два тому подібне
Радив би
1)подивитись чи працює клапан ХХ, для цього при вкл запаленні знімаєм з нього клему і ставим, якшо цокаєж то працує
2)на заведеному двигуні якшо зняти клему - має заглохнути, навряд чи перевіриш наразі, бо холостих в тебе нема))))
3)викрути клапан ХХ і жиклер ХХ, почисти жиклер спреєм для карбіка, попробуй, мож попустить
4)підсос повітря, розрідження у впцскному колеторі, міряється/перевіряється вакуометром, навряд чи він в тебе є, принаймі переглянь шланг той шо йде від вакуума, той шо тонкий йде з клапанної кришки, і шланг шо йде на коректор запалення, чи не мають тріщин і т.д. Як варіант щоб виключити вакуум, заглуши шланг шо йде до вакуумного підс гальм, якшо обороти хх не з"являться - знач не в вакуумі проблем
5) свічки/СО, викруті свічки і оціни їх стан, мають бути рижі, якшо білі - суміш забідна, якщо чорні - забагата, попробуй регульніти трошки вінтом якості, на півоберта/оберт в одну і другу сторону, якщо обороти збільшаться знач "воно"
В мене проблема була в фігових свічках і забагатій суміші + засраний жиклер хх
Шось багато тексту вийшло....
А тепер про твою проблем по порядку, в мене було тижні два тому подібне
Радив би
1)подивитись чи працює клапан ХХ, для цього при вкл запаленні знімаєм з нього клему і ставим, якшо цокаєж то працує
2)на заведеному двигуні якшо зняти клему - має заглохнути, навряд чи перевіриш наразі, бо холостих в тебе нема))))
3)викрути клапан ХХ і жиклер ХХ, почисти жиклер спреєм для карбіка, попробуй, мож попустить
4)підсос повітря, розрідження у впцскному колеторі, міряється/перевіряється вакуометром, навряд чи він в тебе є, принаймі переглянь шланг той шо йде від вакуума, той шо тонкий йде з клапанної кришки, і шланг шо йде на коректор запалення, чи не мають тріщин і т.д. Як варіант щоб виключити вакуум, заглуши шланг шо йде до вакуумного підс гальм, якшо обороти хх не з"являться - знач не в вакуумі проблем
5) свічки/СО, викруті свічки і оціни їх стан, мають бути рижі, якшо білі - суміш забідна, якщо чорні - забагата, попробуй регульніти трошки вінтом якості, на півоберта/оберт в одну і другу сторону, якщо обороти збільшаться знач "воно"
В мене проблема була в фігових свічках і забагатій суміші + засраний жиклер хх
Шось багато тексту вийшло....
- Jamal_Luka
mikeng, Клапан виявився нормальним просто погано закручений і казали що вінчучуть хапав повітря але він клацав коли клемою доторкався,наданий момент мені якоюсь круцькалкою за карбюратором підняли обороти може то і є той вінт якості, незнаю зараз як працює бо регулюють клапана!!!Тобто через свічки може бути поганий ХХ???
zubylo.lviv.ua
- mikeng
тобі скоріш за все просто підняли оберти ХХ, то гвинт к-сті обертів підкрутили
А взагалі якщо нема часу і бажання самому вивчати конструкцію, просто заїдь до толкового моториста, то не є якесь ппц складне питання
А взагалі якщо нема часу і бажання самому вивчати конструкцію, просто заїдь до толкового моториста, то не є якесь ппц складне питання
- Jamal_Luka
mikeng,Відрегулюю клапана і тоді зроблю як ти кажеш!!Може взагалі після регулювання і нетреба буде щось робити!!! :)
zubylo.lviv.ua
- mikeng
думаю справа не в клапанах, але регульнути їх треба полюбому
- Jamal_Luka
- mikeng
То тож може бути причина впринципі, та взагалі причин дофігіща може бути
Ще згадав таку фігню, може бути проблема що неправильно працює регулятор в трамбльорі, або той шо відцентровий, або той шо вакуумний
Хай майстер підключить стробоскоп, газни і подивись шо з кутом випередження запалення, має збільшуватись при збільш обертів, а коли оберти скинеш на холості, має вернутись в початкове положення, іноді регулятор залипає і в тому вся проблема з холостими.
Ще згадав таку фігню, може бути проблема що неправильно працює регулятор в трамбльорі, або той шо відцентровий, або той шо вакуумний
Хай майстер підключить стробоскоп, газни і подивись шо з кутом випередження запалення, має збільшуватись при збільш обертів, а коли оберти скинеш на холості, має вернутись в початкове положення, іноді регулятор залипає і в тому вся проблема з холостими.
- Jamal_Luka
Походу зроблено!!! Новий клапан закрутили нормально тож він нехапає повітря, покищо нарікань на холості нема, через 1000 км майстер сказав якщо 4 циліндр запрацює то буде все тіп - топ, якщо ні то капіталка головки!!!А всьо почалось з холостих!!!

zubylo.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей