та там і так по машині видно шо то Вовка !kym писав:на фоні свого номера як я просив так і не сфотографував
П.С.продовжуйте дискусію!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та там і так по машині видно шо то Вовка !kym писав:на фоні свого номера як я просив так і не сфотографував
програма діагностики показує зразу коефіцієнт лямбда, а не напругу на ДК і нема потреби переводити напругу в коефіцієнт. Я вже писав що інформація про вихлоп іде в коефіцієнті надлишку повітря а не в AFRах. Вольти переводяться в коефіцієнт по алгоритму відомому тільки автовиробнику...я теж про це писав. Єдине що потрібно часом додатково зробити йе прогнати ДК через осцилограф щоб встановити час реакції.Denja писав:Ше раз. Мета 14.7 на ХХ. Відкриваєм програму діагностики - показ напруга датчика О2 в вольтах. ЯК ПО ЦЬОМУ ПАРАМЕТРУ ВИЗНАЧИТИ КОЕФ.?
Але не видно що Вовка прибор в руках тримає...Denzzzil писав:та там і так по машині видно шо то Вовка !
Denja писав:kym, я навів конкретно з проги діагностики дані які мав би видавати ДК. Воно там тільки в вольтах і ніяких коеф нема. Якшо навіть і видає таке прога для ваг групи чи ше хз, то крок квантування там настільки крупний на штатній, що точної настройки суміші всеодно зробити не вдасться. Дай скрін з діагностики при виводі коеф.
Якби ти мав справу з нестандартним залізом, то б зрозумів чому тут такі реакції в людей.
Значить ти користуєшся непрофесійними програмами. Кожна марка авто має свої перевірені програми - замінники офіційних. Про офіційні не говорим бо вони дорогі і добре захищені від злому. Для прикладу для VW VAS 5051 має добрий замінник VAG COM. Крім VAG COMа є ще ВАГ ТУЛ, Скан мастер і купа інших. які не роблять і 20% того що робить VAG COM. Давай марку свого авто і я може підскажу як тобі краще проводити діагностику і відповідно регуліровку.Denja писав:kym, я навів конкретно з проги діагностики дані які мав би видавати ДК. Воно там тільки в вольтах і ніяких коеф нема. Якшо навіть і видає таке прога для ваг групи чи ше хз, то крок квантування там настільки крупний на штатній, що точної настройки суміші всеодно зробити не вдасться. Дай скрін з діагностики при виводі коеф.
Якби ти мав справу з нестандартним залізом, то б зрозумів чому тут такі реакції в людей.
швидкість90,а на спусках я дійсно глушивDenzzzil писав:Fikus, то ти з якою швидкістю їхав ? ти шо глушив на спусках, а на підйомах тебе пасажири пхали?нє реально як так?
от де джерело економії не так радіус як ширина!shnaps писав:колеса 195_55_15
такі колеса не можуть 2-3 літри до розходу додавати ІМХОshnaps писав:Правда колеса стоят 195_55_15.
ніц вони не впливають на розхід .... в Юрка на 17 менший на багато ...shnaps писав:Правда колеса стоят 195_55_15.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей