Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Mitsubishi galant 2.0i
- Romko
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
Pier, якшо не скаче то зонд -в мусор :) ...
шось дуже сумніваюсь що у тебе там 2 зонда, дай код мотора? - в мого друга 4G63 91р. GLSI- ECI-Multi, так там зонд одноконтактний - навіть без підігріву :) - ставили універсальний NGK- 350грн..
шось дуже сумніваюсь що у тебе там 2 зонда, дай код мотора? - в мого друга 4G63 91р. GLSI- ECI-Multi, так там зонд одноконтактний - навіть без підігріву :) - ставили універсальний NGK- 350грн..
- Romko
Re: Mitsubishi galant 2.0i
kym, +1 і мотор має бути прогрітий хоча б до 70 гр.. - тоді сигнал починає мінятись, в режимі прогріву - може бути постійно багата суміш - стала величина напруги 

- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 0
kym, Romko, я відключав лямбду, і міряв на контакті з компа. там також нічого не міняється. Як варіант може бути поганий "дріт", або просто комп нічого не давати на лямбду?
Ще одне таке питання, той підігрів, він постйно гріє, чи тільки на холодному моторі?
Виявилося, один зонд. мотор також 4G63 (вроді) тільки 88 р.Romko писав:шось дуже сумніваюсь що у тебе там 2 зонда, дай код мотора? - в мого друга 4G63 91р.
в мене також одноконтактний, але рядод з дротов, що йдк на зонд, висить ще фішка на 2 дроти. Як варіант колись був з підігрівом, а потім поставити звичайний зонд.Romko писав:там зонд одноконтактний - навіть без підігріву :) - ставили універсальний NGK- 350грн.
Ще одне таке питання, той підігрів, він постйно гріє, чи тільки на холодному моторі?
- Romko
і шо ти так хотів побачити :) - тестер на сигнальний дріт потрібно накидати, паралельно - коли дріт зєднаний з компом...Pier писав: я відключав лямбду, і міряв на контакті з компа. там також нічого не міняється. Як варіант може бути поганий "дріт", або просто комп нічого не давати на лямбду?
- почитай в неті про зондиЩе одне таке питання, той підігрів, він постйно гріє, чи тільки на холодному моторі?

Лямбду треба міряти в підключеному стані. при відключеній лямбді ти міряєш тільки опорну напругу яка подається з контролера на лямбду і яка не міняється так має бути.Pier писав:я відключав лямбду, і міряв на контакті з компа. там також нічого не міняється. Як варіант може бути поганий "дріт", або просто комп нічого не давати на лямбду?
- Pier
Romko, kym, Дякую
тепер питання "на засипку", де у львові можна купити лямбда зонд? Читав, що навіть він ВАЗ ставлять.

тепер питання "на засипку", де у львові можна купити лямбда зонд? Читав, що навіть він ВАЗ ставлять.
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Pier, Перфецького, Зелена, Богданівка... Шукай універсальний, рідний стане дорого... Мій коштував $165, універсальний - 350-450 грн... Ага, і лямбди в тебе цілком може бути дві... Одна в колекторі, одна в каталізаторі вже після гофри. Заміна одної за умови, що друга "дохла" нічого не дасть...
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Pier
І так, звіт.
Поміняв лябмда зонд. Купляв на зеленій, універсальний, італійський 300 грн. Також там є бош на жигуля, всі одинакові, але ціна коливаєтсья в межах 280-350 грн.
Оскільки ключа для відручуваня зонда немав, поїхав на серсів, щоб там відкрутили. Та відкрутили, разом з різьбою. І метчика в них не було що прогнати те що залишилося. Сервісу незачот. Отож пішов сам купив метчик, програв, закрутив, підключив. по прибору - працює, подивимся що скаже комп.
Пісумок:
300 грн - зонд.
65 грн - два метчика
25 грн - ключ
+ 4 вечора по 1-2 години.
Поміняв лябмда зонд. Купляв на зеленій, універсальний, італійський 300 грн. Також там є бош на жигуля, всі одинакові, але ціна коливаєтсья в межах 280-350 грн.
Оскільки ключа для відручуваня зонда немав, поїхав на серсів, щоб там відкрутили. Та відкрутили, разом з різьбою. І метчика в них не було що прогнати те що залишилося. Сервісу незачот. Отож пішов сам купив метчик, програв, закрутив, підключив. по прибору - працює, подивимся що скаже комп.
Пісумок:
300 грн - зонд.
65 грн - два метчика
25 грн - ключ
+ 4 вечора по 1-2 години.
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Pier Хотілося би глянути фотки. 

- qamaster
- Ім'я:Степан
- Дякував (ла): 0
уточни який сервіс, щоб інші на ті самі граблі не встали :)Pier писав:Оскільки ключа для відручуваня зонда немав, поїхав на серсів, щоб там відкрутили. Та відкрутили, разом з різьбою. І метчика в них не було що прогнати те що залишилося. Сервісу незачот.
- Pier
Фотки "Зявилися" в першому пості.qamaster писав:Pier Хотілося би глянути фотки.![]()
на зеленій, навпроти базару. Сервіс може і "нормальний", хз як би воно відкрутилося на іншому сервісі, але те що в них немає такого популярного метчика - як на мене, то великий мінус.qamaster писав:уточни який сервіс,
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість