Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Задний VS передний привод, что лучше?
- Buster
- Ім'я:Игорь
- Стать:чоловік
- Номер:9333
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Напишите плюсы и минусы машин с задними и передними ведущими колёсами.
Я склонен думать что задний привод, лучше, потому что:
1. Тише работают елементы в мосту чем в поворотных кулаках (гранатах)
2. На старте машину клонет назад и значит динамика лучше
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Re: Задний VS передний привод, что лучше?
Чувак, в інеті слабо пошукати?Buster писав:Напишите плюсы и минусы машин с задними и передними ведущими колёсами.
А по друге, ти хоч би написав для чого саме краще? Зимою наприклад передній привід більш доречніший ніж задній.
-
- Стать:жінка
pikach00
нахєра людям хамити? слабо пошукати... для того і є форум і клуб щоб люди могли спитати... якщо не знаєш що сказати то [цензура] флуд розводити? :evil:
Buster,
ти правий, при старті завантажується задня вісь... тому задній привід ефективніший бо "зад" ведучий. На передньому - букс... шо не єст гуд.
З боку конструкції то - задній привід простіший - задній міст.. піввісь..
З точки зору експлуатації коли щеплення з поверхнею низьке.. то передній привід кращий (для рядового юзера) тим що:
1. передок завантажений - краще щеплення
2. ведучі колеса є керованими... правда якщо вісь зірвало тоді тільки пробувати скидати трошки газ і викручувати колеса в бік протилежний повороту.
Але на задньому можна таке витворяти
нахєра людям хамити? слабо пошукати... для того і є форум і клуб щоб люди могли спитати... якщо не знаєш що сказати то [цензура] флуд розводити? :evil:
Buster,
ти правий, при старті завантажується задня вісь... тому задній привід ефективніший бо "зад" ведучий. На передньому - букс... шо не єст гуд.
З боку конструкції то - задній привід простіший - задній міст.. піввісь..
З точки зору експлуатації коли щеплення з поверхнею низьке.. то передній привід кращий (для рядового юзера) тим що:
1. передок завантажений - краще щеплення
2. ведучі колеса є керованими... правда якщо вісь зірвало тоді тільки пробувати скидати трошки газ і викручувати колеса в бік протилежний повороту.
Але на задньому можна таке витворяти
-
- Контактна інформація:
У кожного приводу є свої плюси і свої мінуси...
Передній:
1+ Набагато краща керованість автомобілем, оскільки поворотні колеса ведучі.
2+ У більшості машин двигун спереду, відповідно перед важчий і щепленн6я передніх коліс з дорогою краще.
1- У технічному плані гірше: якщо двигун поперек то там місця мінімум(під капотом) + полуося з гранатами (які люблять зриватися при вивернутих колесах
), я вже мовчу про повздовжне росположення двигуна
2- При старті маса автомобіля переходить назад, що сильно завантажує зад і розвантажує перед...
Задній:
1+ Як я вже казав: при старті маса автомобіля переходить назад, що сильно завантажує зад і розвантажує перед...
2+ Набагато лекше з технічної точки зору: кардан - полуось
1- Зима......
Взагалі шо ліпше залежить від стилю їзди ї смаку кожної людини а також від того, для чого машина призначена (погодтеся Формула з переднім приводом це нонсенс)
Але 4х4 рулез...
Передній:
2+ У більшості машин двигун спереду, відповідно перед важчий і щепленн6я передніх коліс з дорогою краще.
1- У технічному плані гірше: якщо двигун поперек то там місця мінімум(під капотом) + полуося з гранатами (які люблять зриватися при вивернутих колесах

2- При старті маса автомобіля переходить назад, що сильно завантажує зад і розвантажує перед...
Задній:
1+ Як я вже казав: при старті маса автомобіля переходить назад, що сильно завантажує зад і розвантажує перед...
2+ Набагато лекше з технічної точки зору: кардан - полуось
1- Зима......

Взагалі шо ліпше залежить від стилю їзди ї смаку кожної людини а також від того, для чого машина призначена (погодтеся Формула з переднім приводом це нонсенс)
Але 4х4 рулез...
- and1
- Ім'я:Андрей
- Контактна інформація:
RS писав:А взагалі повний 50/50 по осям THE BEST!!!
потери в трансмиссии после набора скорости ты учел
Востаннє редагувалось Чет, 31 серпня 2006, 15:17 користувачем and1, всього редагувалось 1 раз.
- GORGAN
Туфта.Phobos писав:У кожного приводу є свої плюси і свої мінуси...
Передній:
1. В екстремальному повороті передні ведучі колеса вискочать на зовні повороту. І крути собі рулем скільки хочеш і куда хочеш. Без спеціальних навиків нічо не поможе.
2. В нормальних машин вага перед \ зад - 50 на 50 процентів по осям (або біля того.) Тому в них і зад пригружений нормально і перед, що необхідно для нормального керування.
Задній привід набагато безпечніший і прогнозованіший зимою. Питання тільки в прохідності - то напевно єдина перевага переднього приводу. А так передній привід - інженерія для бідних. :lol:
- Гатор
Незнаю мені здається і здавалось завжди, та не тільки здавалось , а так і було, що зад зимою більш прохідний , з хорошою резиною і на пузі гарно буде повзти не буксуючи...Задній привід набагато безпечніший і прогнозованіший зимою. Питання тільки в прохідності - то напевно єдина перевага переднього приводу. А так передній привід - інженерія для бідних. Laughing
Та й якщо глянути з дорогих марок легкових машин всюди ставлять задній привід. Таке саме і на буси або ще більші види транспорту теж всюди тільки зад ведучий, так що я згідний з цим
передній привід - інженерія для бідних.
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
:) хех, нормальну резину ставити треба тоді і порівнювати!Гатор писав:На задньому і тільки на задньому, на передньому будеш довго дрочитись таке саме як і на задньому в зад, перевірено багатьма на власній шкурі
Ставлять мерс, бмв для яких наприклад швидкість набору до 100км часто важлива, а на передньому приводі скоріше ніж за 5сек до 100км ніяк!Гатор писав:Та й якщо глянути з дорогих марок легкових машин всюди ставлять задній привід. Таке саме і на буси або ще більші види транспорту теж всюди тільки зад ведучий, так що я згідний з цим
На буси... уявляєш завантажений під 3т-5т бус з переднім приводом зимою вгору? :lol:
Люди що ви тут дебати розвели причому кожен більше хвалить той привід на якому їздить :lol:
Задній привід забрали, бо передньопривідні машини дешевші у виробництві(міст, кардан, дешева передня підвіска мак-ферсон і т.д. відпадають), краще керовані зимою в місті, немає середнього тонелю в машині.
Задній привід переважно використовують, коли важливий хороший розгін.
Звичайно є ще різні нюанси в керованості тих і інших машин.
volleyball.lviv.ua/blog/
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Якесь не переконливе твердження, особливо якщо міст гудеBuster писав:1. Тише работают елементы в мосту чем в поворотных кулаках (гранатах)

Нууу в жигуля також задній привід :)Buster писав:2. На старте машину клонет назад и значит динамика лучше
Кажи краще в яку суму хочеш вкластись, тоді і будеш вибирати привід?
volleyball.lviv.ua/blog/
- Stranger
Позволь несогласиться! При старте и передний и задний привод имеют равные шансы уйти в букс. Тут в игру вступают такие вещи как розвесовка авто и опыт водителя.lizun писав: Buster,
Если дать просраться переднему приводу то он непременно уйдёт в букс, так как разгружаеться передняя ось что влияет на сцепление с дорогой (тобишь снижает его). Задний привод также уйдет в букс. Ибо, как ты сказал, загружаеться задняя ось (а при резком старте - перегружаеться) что также пагубно влияет на сцепление с покрытием. Исходя из этого, нельзя говорить какой привод эффективней...

А так, я за 4х4

-
- Стать:жінка
Stranger
несогласиться позволяю
але...
:)
а стосовно ефективності... то все залежить що ти оцінюєш... я припустив що старт зі швидкості 0 км.
несогласиться позволяю
але...
ніхєра неправда. хіба при розподілу ваги 50/50 то спрацює... але ти можеш багато машин назвати які мають таке розподілення??Stranger писав: При старте и передний и задний привод имеют равные шансы уйти в букс. Тут в игру вступают такие вещи как розвесовка авто и опыт водителя.
от тут щось неясно... при навантаженні задньої осі щеплення покращується, а не, як ти пишеш, пагубно впливає на ньогоStranger писав: Задний привод также уйдет в букс. Ибо, как ты сказал, загружаеться задняя ось (а при резком старте - перегружаеться) что также пагубно влияет на сцепление с покрытием
а стосовно ефективності... то все залежить що ти оцінюєш... я припустив що старт зі швидкості 0 км.
- Stranger
Ну, тут можно долго спорить... :) Просто, учитывая то что мотор находиться впереди, то в состоянии покоя розвесовка будет в пользу передка (тоесть передок будет тяжелее). Но не стоит забываться что как только тачан начинает двигаться, то этот параметр тут же меняеться!!!lizun писав:ніхєра неправда. хіба при розподілу ваги 50/50 то спрацює... але ти можеш багато машин назвати які мають таке розподілення??Stranger писав: При старте и передний и задний привод имеют равные шансы уйти в букс. Тут в игру вступают такие вещи как розвесовка авто и опыт водителя.
Тут всё просто. Перегруженые шини также теряют сцепление как и недогруженыеlizun писав:от тут щось неясно... при навантаженні задньої осі щеплення покращується, а не, як ти пишеш, пагубно впливає на ньогоStranger писав: Задний привод также уйдет в букс. Ибо, как ты сказал, загружаеться задняя ось (а при резком старте - перегружаеться) что также пагубно влияет на сцепление с покрытием

Да. Это и имееться ввидуlizun писав: а стосовно ефективності... то все залежить що ти оцінюєш... я припустив що старт зі швидкості 0 км.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей