В це я не вірю і такого не писав.AndrewK писав:Звичайно, якщо ти віриш, що пердак дасть +20к.с. - "блажен, кто верует".

А в це вірю, бо перевірено на практиці. :)AndrewK писав:Звісно, якщо стоїть нормально спроектований випуск аж від колектора
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В це я не вірю і такого не писав.AndrewK писав:Звичайно, якщо ти віриш, що пердак дасть +20к.с. - "блажен, кто верует".
А в це вірю, бо перевірено на практиці. :)AndrewK писав:Звісно, якщо стоїть нормально спроектований випуск аж від колектора
Звісно, що не писав :).badi.stryj писав:В це я не вірю і такого не писав.
твоя думка про автора не має відношення до даної теми. Реально, стаття підкреслює скільки в тюнінгу є своїх мінусів (незважаючи на їх плюси). Тут ніхто нікого не закликає знімати обвіси, ставити 13-ки діски і викидати спойлера.badi.stryj писав:Особисто в мене склалося враження, що автор статті просто начитався дешевих псевдо-авто журналів, склав все в купу, і вирішив заробити на своїй статті пару копійок.
яб трожки інакше написав, все вищенаписано стосується рагуль тюнінг, типу лєві спойлера дешеві банки ітд. + людей завжди тисне жаба і з тим нічого незробиш цеж Українська натураCAT писав:Кароче, то всьо шо той чувак написав стосується того хто нічого не смислить в тюнінгу і не розуміє шо в всьому є і негативні сторони...
і приказку "хочеш спорт - забудь комфорт" ніхто не відміняв, хоча я б шеодну написав "хочеш спорт - забудь про довговічність"
логічно шо будь яке форсування двигуна без суттєвої заміни деталей самого двигуна, а роботою тільки над впускною і випускною системами, зменшує його ресурс... але це все відносні речі...
шодо стайлінгу і обвісів то я не думаю шо більшість це робить заради отримання кращої аеродинаміки чи ше якогось ефекту, все робиться заради зовнішнього вигляду....
кароче як на мене то тема розрахована на лопухів якихось...
Наведу приклад: той самий ВАГівський 2,0 115к.с., на якому я катаюся. Вроді з одної сторони і не фонтан, а зробити так, щоб поїхала сильно краще переважно не виходить. На скільки я володію інформацією - наявна лише одна (поки що до кінця нормально не провірена) прошивка, яка вроді дає +20кс і +20-30Нм. Але просили за неї 350баксів, так що...Denja писав:AndrewK, на рахунок чіпу ти сильно помиляєшся. І справа не тільки в кількості обіцяних к.с., а в оптимізації програми під наші умови експлуатації і всяких різних дрібниць. Само собою говориться про норм відкатані програми і відповідно грамотних людей тої сфери.
А інформація часом не 1 квітня поступила?AndrewK писав:На скільки я володію інформацією - наявна лише одна (поки що до кінця нормально не провірена) прошивка, яка вроді дає +20кс і +20-30Нм
Я ж казав не про приріст міфічних к.с., а про зміну еластичності двигуна. Помучай Мастергріда, мож поможе з тим по акціїAndrewK писав:яка вроді дає +20кс і +20-30Нм. Але просили за неї 350баксів, так що...
AndrewK писав:прошивка, яка вроді дає +20кс і +20-30Нм. Але просили за неї 350баксів, так що...
Поділись інформацією, а ще краще, попробуй на своїй машині і поділись враженнями.AndrewK писав:На скільки я володію інформацією
якшо точніше вона мое додати не більше 10-12 кс. А на 2.0 FSI--15 кс не більшеAndrewK писав:На скільки я володію інформацією - наявна лише одна (поки що до кінця нормально не провірена) прошивка, яка вроді дає +20кс і +20-30Нм. Але просили за неї 350баксів, так що...
куда вже еластичнішеDenja писав:Я ж казав не про приріст міфічних к.с., а про зміну еластичності двигуна.
ага, щасbadi.stryj писав:краще, попробуй на своїй машині і поділись враженнями.
Наоборот.Fobos писав:після прошивки передачі довші стали
ти ціни на ті разпрєдвали бачив? можна за ті гроші собі мотор взяти , і такий о ого гоAndrewK писав:Як на мене - найкращий метод змінити розкладку по оборотах: заміна разпредвала на інший профіль кулачків
Ніхто халявного щастя не обіцяєApokalipsis писав:ти ціни на ті разпрєдвали бачив? можна за ті гроші собі мотор взяти , і такий о ого гоAndrewK писав:Як на мене - найкращий метод змінити розкладку по оборотах: заміна разпредвала на інший профіль кулачків
Петро писав:Fobos написав:
після прошивки передачі довші стали
Наоборот.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість