або може ви його не по технології ставили?
в SDV подібний прикол ставив фебі вал
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Феби в основном перепаковвывает товар будьте осторожныRED_Spider писав:подібний прикол ставив фебі вал
ти вроді ставив вал на свій такий же мотор. можеш написати технологію ?RED_Spider писав:або може ви його не по технології ставили?
ага ставив бошка такажvovka писав:ти вроді ставив вал на свій такий же мотор. можеш написати технологію ?RED_Spider писав:або може ви його не по технології ставили?
Все так і робилось, затягувались рокера динамометричним ключем на 3кгсм2 по черзі, провертали вал і втоплювали гідрики, смащували перед тим шийки. кулачки і основу гідрокомпенсаторів графітною змазкою, при першому запуску дали попрацювати двигуну 20хв на обертах вище 2000об/хв, жодних сторонніх і металевих звуків не спостерігалось.RED_Spider писав:Предупреждение При установке рычага клапана провернуть распределительный вал в положение, при котором соответствующий гидравлический толкатель прилегает к базовой окружности кулачка, то есть находится в нижнем положении. Только в этом положении обеспечивается правильная установка рычага.
http://www.pumaracing.co.uk/CVH.htmTo compound the matter, Ford didn't use the best available material for the camshafts. "Chill cast" camshafts last several times longer than the induction hardened material used in the CVH.
так є випадкиvovka писав:http://www.pumaracing.co.uk/CVH.htmTo compound the matter, Ford didn't use the best available material for the camshafts. "Chill cast" camshafts last several times longer than the induction hardened material used in the CVH.
типу я так поняв навіть стокові заводські вали зроблені не з найкращого матеріалу.
на ваз є вали проспорт. я тоже чув що бувають випадки коли дуже скоро злизуються кулачки (щось таке було в ротора помоєму, треба запитати). але я тих валів собі не брав, брав провірені, і з ними проблем небуло.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей