а на рахунок аерографії , то окрема тема.....

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я не в коей мере нехотел никого обижать! На счет капслока не в курсе, сори, просто хотел акцентировать внимание! Наезд был не с моей стороны! Я человек вспыльчивый но справедливый!Myself писав:Camel Trophy, спокійніше, друже. Ти ж маєш сам все зрозуміти... Ти приходиш, ніби за допомогою для свого одноклубника, з ходу ображаєш не останніх на цьому форумі людей, кричиш (до речі, СapsLock у нас взагалі заборонений) і вимагаєш розуміння
Поясни спочатку по людськи, а емоції включай після того, як аргументи не пройшли. Наїзд - не найкращий початок співпраці, но нє?
P.S. А водію звичайно співчуття, не дай бог нікому... В понеділок щось підкину...
Тормоза у нас не самые лучшые но далеко не хреновые! С октавией конечно не сравнить.....cat-yellow писав:ппц... власники їздять і завідомо знають, шо в них машини убійци... тормоза хренові, запаскою в капоті чуть шо голову зносить.... капєц... куда дивиться грін-піс, коли такі тазіки на дорогу випускають?
не в обіду власникам таврольотів, але я шокований... сам в першу чергу стараюсь на всіх своїх машинах привести до ладу тормоза, шоб тормозило якомога ефективніше, а то ну [цензура] ставати 15-20 метрів від 40 км/ч
Тормоза блокируют колеса, с этим порядок! Ты подмай логически, попробуй даже на своей машине!Denja писав:NIK, чесно кажучи я взагалі в ауті. Як так, рідні тормоза не можуть заблокувати всі 4 колеса???Це потенційно несправні машини з заводу просто. Ужос.
Denja, +пiтсот.Denja писав:тільки страшно стало за автопром наш.
Авто, в якого мотор і коробка спереду має розподіл ваги ~70/30. При різкому гальмуванні, баланс зміщується на перед. Можу тільки припустити, що навіть до 90/10. Тоді на задній осі недостатньо навантаження, щоб заблоковане колесо лишило слід гуми на асфальті + бувають різні колеса і різний асфальт.Слідів від задніх коліс теж не було, хоча б одне повинно було блокуватись.
ну скажу вам "любі друзі"Denja писав:От найбільше мене якраз вбиває, шо цього інциденту ви зробили трагедію. В нас багато людей побували в аваріях і т.д. І ніколи це не роздувалося. А тут прям акція по спасінню, ше й всі так яро захищають пострадавшего... Я якраз хочу показати інший бік медалі. І намагаюсь пояснити шо сталося по вині водія і тех. стану машини. Водій зробив найбільшу помилку, збив невинних людей, а винуватицю відпустив. І довести тепер то майже неможливо. В нас були ситуації з клубними машинами, коли Фікус в аварію попав. Ніхто не роздував з того катастрофу. А от дійсно коли воно варто того було, то я привів приклад.
Cheesman, Kritik, невмієте сприймати критику, краще не відписуйтесь. Роздам картки в межах правил і буду правий. Недоросли ше, шоб сприйняти ситуацію тверезо.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей