Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Сталася біда, Славутаклуб просить допомоги!!
rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Сталася біда, Славутаклуб просить допомоги!!

Повідомлення rybkaandrew » Нед, 28 березня 2010, 11:40

прочитавше вищесказане, зробив свій висновок: була в мене славута , зараз їздить Mick , то там гальма були на вищому рівні і нічого там не глючило з рівномірним гальмуванням чи тому подібним , однак судити водія за цивілку чи за проблеми так би мовити із гальмами не потрібно, тому що тут чітко виражена прозьба допомогти людині і на мою думку не важно чи він мав ту цивілку чи ні і так далі, він ж не навмисно наїхав на хлопця чи не так??????? зараз ви пишете шо він помилився однак як кажуть "ніхто без помилок не живе" і кожному властиво помилятися , тому давайте будемо благорозумні і допоможемо людині вийти з положення!!!!
а на рахунок аерографії , то окрема тема..... ;) думаю в даній ситуації вона ролі не зіграла

TOTAL_55
Ім'я:Рома
Номер:9966
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:

Повідомлення TOTAL_55 » Нед, 28 березня 2010, 12:08

rybkaandrew, +1000

Camel Trophy

Повідомлення Camel Trophy » Нед, 28 березня 2010, 12:27

Myself писав:Camel Trophy, спокійніше, друже. Ти ж маєш сам все зрозуміти... Ти приходиш, ніби за допомогою для свого одноклубника, з ходу ображаєш не останніх на цьому форумі людей, кричиш (до речі, СapsLock у нас взагалі заборонений 8) ) і вимагаєш розуміння :sing Поясни спочатку по людськи, а емоції включай після того, як аргументи не пройшли. Наїзд - не найкращий початок співпраці, но нє? :D

P.S. А водію звичайно співчуття, не дай бог нікому... В понеділок щось підкину...
Я не в коей мере нехотел никого обижать! На счет капслока не в курсе, сори, просто хотел акцентировать внимание! Наезд был не с моей стороны! Я человек вспыльчивый но справедливый!

зы- спасибо за помощь!

cat-yellow писав:ппц... власники їздять і завідомо знають, шо в них машини убійци... тормоза хренові, запаскою в капоті чуть шо голову зносить.... капєц... куда дивиться грін-піс, коли такі тазіки на дорогу випускають?

не в обіду власникам таврольотів, але я шокований... сам в першу чергу стараюсь на всіх своїх машинах привести до ладу тормоза, шоб тормозило якомога ефективніше, а то ну [цензура] ставати 15-20 метрів від 40 км/ч
Тормоза у нас не самые лучшые но далеко не хреновые! С октавией конечно не сравнить.....
Что значит машины убийцы? Вы считаете что вазовская класика, москвичи, ака лучше в плане безопасности или тормозов? Увы нет!
Да будет вам известно запаска под капотом не только в славуте! Явный пример- старенькие субарики, они тоже убийцы?
На счет снесенной головы -это была недоработка крепления капота трехдверной таврии! На славуте данный дифект устранен! Авто сертифицировано и продаётся официально! О каком гринписе идет речь!

Denja писав:NIK, чесно кажучи я взагалі в ауті. Як так, рідні тормоза не можуть заблокувати всі 4 колеса??? :shock Це потенційно несправні машини з заводу просто. Ужос.
Тормоза блокируют колеса, с этим порядок! Ты подмай логически, попробуй даже на своей машине!
Разгонись до 40 кмч
представь перед собой мнимое припятствие(первая реакция бьеш по тормозу колеса блокируются, ты начинаеш уходить от припятствия выкручивая руль! а машина даже с выкрутеным рулем сунет прямо на заблокированых колесах, ты производиш ратковременное ослабление нажатия педали тормоза колеса начинают крутиться и машина идет вправо по законам физики в этот момент центр тяжести смещается влево машину начинает кренить на левый борт, правая сторона разгружается, когда машина приняла нужный вектор для ухода от столкновения ты снова блокируеш колеса в надежде на то что быстрее остановишся, поитогу накрененное авто начинает идти на юз в следствии того что авто накренено на левую сторону на нее болше нагрузка а левая сторона начинает разгружатьсяправая сторона не всостоянии заблокировать колеса когда на нее идет практически вся нагрузка, а левая разгруженая элементарно блокируется вот вам и тормозной след слева )
В автомобиле славута нет С ЗАВОДА НЕТ переднего стабилизатора поперечной устойчивости, за счет чего и получился крен!
Для примера-у меня славка без стаба,у кента со стабом- затяжной поворои на 90 градусов- друг проходит его на скорости 90 а я на семидесяти усераюсь и начинаю оттормаживаться!

зы деня невзападло, прочитай еще раз и смоделируй в уме то что я написал! Неужели я вам наваливаю!

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Нед, 28 березня 2010, 13:06

Camel Trophy, Зроби послугу собі і свому клубу. НЕ ПОСТИ ТУТ. Суть нашого форуму тюніг. Тут люди займаються модернізацією авто, торм. системами в тому числі. Твої пізнання в техніці аварійного водіння і в нормальній роботі томозів настільки примітивні, шо не хочеться навіть продовжувати дискусію. Слідів від задніх коліс теж не було, хоча б одне повинно було блокуватись. Краще б не викладали сюда фото, тільки страшно стало за автопром наш.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

БОБА
Ім'я:Володя
Контактна інформація:

Повідомлення БОБА » Нед, 28 березня 2010, 13:10

Denja писав:тільки страшно стало за автопром наш.
Denja, +пiтсот.
ЖИЗНЬ це є вєщь яку вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...

Sheff

Повідомлення Sheff » Нед, 28 березня 2010, 14:23

Camel Trophy,
Не сприймай слова Denja, близько до серця. Людина не розуміє як розподіляється вага авто, хоча вважає навпаки.
Слідів від задніх коліс теж не було, хоча б одне повинно було блокуватись.
Авто, в якого мотор і коробка спереду має розподіл ваги ~70/30. При різкому гальмуванні, баланс зміщується на перед. Можу тільки припустити, що навіть до 90/10. Тоді на задній осі недостатньо навантаження, щоб заблоковане колесо лишило слід гуми на асфальті + бувають різні колеса і різний асфальт.
Потім враховуємо ще той фактор, що правильна торозна система налаштована таким чином, щоб НЕ передавати однакове тормозне зусилля на передню і задню вісь. Оскільки в такому випадку задні колеса блокувались би набагато швидше (через розподіл навантаження) ніж передні і ми б отримували ефект "ручніка". Який результат це дає при тормозінні НЕ по прямій, нам всім відомо.

І загалом. Навики водіння зазвичай і навики водіння в екстренній ситуації різні речі. Для того спеціально придумали курси контраварійного водіння. Коли ти попадаєш в ситуацію котрої зовсім не очікуєш, все відбувається настільки швидко, що надіятись можна тільки на рефлекси. Сам 2 рази попадав в напередбачувані ситуації і діяв не так, як передбачав діяти у такій ситуації. Банально розгубився. Але рефлекси не підвели, хоча якби необхідні дії були відпрацьовані, навіть би не замітив, що щось пішло не так.

Denja
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Нед, 28 березня 2010, 14:27

Sheff, Чуєш прохвесор. Дай Бог шоб більшість розуміла хоча б на мому рівні. Ше раз павторюса про специфіку форуму. Йди кудась в інше місце людей вчи.

Denja
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Нед, 28 березня 2010, 14:30

Sheff, Хрочеш парі на 100 баксів, повторю подібну ситуацію і в мене торм шлях в корні буде відрізнятися? Але давай конкретно. Згоден - їдем на тижні і повторяєм все як автор пише, ні - просто не заглядай в цю тему.

rybkaandrew
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Нед, 28 березня 2010, 15:06

Denja, а може хватить спорити і обговорювати проблему тормозів????? "детский сад" інакше не скажеш.... або стри ту тему або пишіть собі в ПП. ІМХО.

Cheesman

Повідомлення Cheesman » Нед, 28 березня 2010, 17:19

Denja, якого приколу ти тут демагогію про гальма розводиш? тут тема про то??? якщо нема чого нормально по суті сказати, крум того що ти вже наговорив, то краще не відписуйся, а ніж розбрань влаштовувати! :(
Тема про те, що людині треба помогти, а якщо нехочеш, то мовчи в тряпочку і люди які дійсно розуміють ситуацію, людяні дюди, які навіть маю мало грошей, проте можуть хоть якось допомогти нехай помагають, це вже не в твоїй крмпетенції, щоб їх вчити шо робити. Тут багато мудрих, які можуть розказати як працюють гальма в авто і думаю багато таких, які твої знання перевершать, тому не треба показувати тут свій розум. Не дай Бог тобі в таку ситуацію попасти, але тоді ти б зрозумів суть цієї теми....

Коротше, ВЕЛИКА подяка, тим х то відгукнувся і допоміг людині, і тим хто ще допоможе.

А ті хто нехоче допомогти просто прохання тут не писати... :|

Kritik
Ім'я:Саша
Номер:KR
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 79 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Kritik » Нед, 28 березня 2010, 17:32

Denja, чо ти пристав до тормозів? думаєш ніхто не їздив на Таврії і не знає які там тармоза? чи ти думаєш ВАЗ ходову на Таврію ставлять бо ВАЗ крутіший і наявність запчастин від ВАЗа на ТАврії піднімає її престиж?
Водій не гонщег, і спокійна врівноважена людина.
і які б в тебе не були тормоза, чи ЗДТ і брембо і т.д... за пару секунд ти б не встиг зреагувати і відтормозитися....
такшо давай не будемо робити на чиїсь біді самопіар і показувати який в мене крутий ТАЗ і як він круто тормозить.... на кожного крутого найдеться ше крутіший... і цим ти нчо не докажеш...

а про Назара давай краще не згадувати. там була зовсім інша ситуація... ЗОВСІМ інша... відповідно і відношення було інше.... ну і закінчилося все зовсім по іншому, як це не печально :(

Бажаю нікому не попадати в такі ситуації, і дякую всім за допомогу Славутоводу. :)

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Нед, 28 березня 2010, 17:39

Модери, та почистіть вже тут тему, ато суті тут вже не видно
Машина не жінка , помилок не пробачає

Babak
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення Babak » Нед, 28 березня 2010, 17:42

Jarevych,
Блекджек і все таке!)

Denja
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Нед, 28 березня 2010, 18:34

От найбільше мене якраз вбиває, шо цього інциденту ви зробили трагедію. В нас багато людей побували в аваріях і т.д. І ніколи це не роздувалося. А тут прям акція по спасінню, ше й всі так яро захищають пострадавшего... Я якраз хочу показати інший бік медалі. І намагаюсь пояснити шо сталося по вині водія і тех. стану машини. Водій зробив найбільшу помилку, збив невинних людей, а винуватицю відпустив. І довести тепер то майже неможливо. В нас були ситуації з клубними машинами, коли Фікус в аварію попав. Ніхто не роздував з того катастрофу. А от дійсно коли воно варто того було, то я привів приклад.
Cheesman, Kritik, невмієте сприймати критику, краще не відписуйтесь. Роздам картки в межах правил і буду правий. Недоросли ше, шоб сприйняти ситуацію тверезо.

rybkaandrew
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Нед, 28 березня 2010, 18:40

Denja писав:От найбільше мене якраз вбиває, шо цього інциденту ви зробили трагедію. В нас багато людей побували в аваріях і т.д. І ніколи це не роздувалося. А тут прям акція по спасінню, ше й всі так яро захищають пострадавшего... Я якраз хочу показати інший бік медалі. І намагаюсь пояснити шо сталося по вині водія і тех. стану машини. Водій зробив найбільшу помилку, збив невинних людей, а винуватицю відпустив. І довести тепер то майже неможливо. В нас були ситуації з клубними машинами, коли Фікус в аварію попав. Ніхто не роздував з того катастрофу. А от дійсно коли воно варто того було, то я привів приклад.
Cheesman, Kritik, невмієте сприймати критику, краще не відписуйтесь. Роздам картки в межах правил і буду правий. Недоросли ше, шоб сприйняти ситуацію тверезо.
ну скажу вам "любі друзі" :happy шо тут є досить доля правди. моя думка така: стерти то всьо і лишити просто тему шоб люди могли б переказувати гроші і на тому поставити крапку. ІМХО

Cheesman

Повідомлення Cheesman » Нед, 28 березня 2010, 21:31

Хлопаки, давайте не будем наїжджати один на одного, бо добром це не закінчиться..... ;)

Я просто одне хочу сказати, незнаю як там хто в які ситуації попадав, значить мали гроші на це, якщо нічого не піднімали, але цю людину я розумію, бо я сам немаю грошей взагалі, на такі ситуації, в цього тіпочка теж нема, тому й створили такі теми на різних форумах, щоб допомогти людині.

Denja тому давай без образ, просто дай нормально темі розвиватися, хто захоче той допоможе.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей