сорі провтикав, щось думав що інжектор! Тоді відпадає!4ybik писав:Хіба карбюраторні чіпують ?
Але фази газорозподілу мають своє місце і карбюраторних.
На гальма теж зверни увагу, мужики правильно говорять!
Гальма - це безпека, в першу чергу!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
сорі провтикав, щось думав що інжектор! Тоді відпадає!4ybik писав:Хіба карбюраторні чіпують ?
Ага мікрочіпи вставляють в середину для іонузування потоку паливної суміші.Delfin писав:чіпують жикльори
Однозначної суми немає, ну приблизно 1000 ненаших грошей.Delfin писав:ти скажи на яку суму ти розраховуєш а потім питай поради
стокових мені хваталоDenzzzil писав:тільки якщо ти зробиш мотор то не забувай що ще тре це все чимось зупинити і керувати тим треба також...))
рано йому ше до цих карбюраторів і дроселів :)Delfin писав:1.6, Dellorto DHLA 40, 7 ряд, ГП 4.1
А де то саме є, біля МРЕВ ? Я би під"їхав в файну погоду, давно вже збирався подивитись на драг )vovka писав:по неділях ми традиційно збираємся на драговій трасі орієнтовно в 15-16 годині, но в хорошу погоду. можеш підїхати поговорим. може будуть якісь заряжені девятки, заціниш )
Я замітив що тут він до двігла практично не ліз, а все сконцентровано на ГБЦ.rybkaandrew писав:http://team-rs.ru/member.php?id=4
То треба блок розточувати, щоб був 1.6.Delfin писав:поршня зразу 82,8
немає ніякого значення. шатун ходу немає - він має довжину.slim_painter писав:а хід шатуна хіба не має значення?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей