Зупинитись треба, але є нюансиNick_ писав:Але факт залишається фактом - будемо зупинятись...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Зупинитись треба, але є нюансиNick_ писав:Але факт залишається фактом - будемо зупинятись...
Все вірно!Myself писав:Я його нібито переконав, скарга сьогодні пішла. Але питання залишилось: це я такий кровожера, чи так має бути? Цікаво знати ваші думки…
Не знаю, як суд, а я в ту душероздираючу історію не повірив.РОМАН1111 писав:23 числа їхав по проспекту Шевченка ,шо сь стало мені зле,доїхав до Саксаганського 8 зупинився бо не змозі був далі керувати.... І тут гоблін нарісувався... я пояснив ш так і так ,він навіть не слухав ,записав прізвище номер нагрудний,брат знімав на відео на телефон все це,той урод запхав руку через вікно вирвав телефон з рук,нас було троє вийшли з машини то він мало не всрався [цензура],друг каже ти шо гопняк)0який ти даїшник (побілів,пожовтів )я його десь годину тримав думаю нічого я тобі не дам і ніколи не давав,хотів свідків вписати протокол з рук вирвав каже нічого писати не будеш!Написав позовну заяву!як думаєте вартує іти в суд,хоч не добюсь нічого просто платити не хочу тим [цензура]...мНа мене складений пратол і постанова у протоколі,не підписувався написав незгідний,а він постанову намалював ч1 ст 122 не виконав вимогу знаку зупинка заборонена.
немають права зупиняти, якщо не було порушено правил дорожнього руху, якшо порушено то вони зобов"язані про це повідомити і тільки тоді просити посвідчення водія, за любу дрібничку зупиняти немають права.. провірка документів може проводитись тільки на стаціонарних постах..Nick_ писав:Але факт залишається фактом - будемо зупинятись...![]()
+500. Те саме відчув, як читав...Igor_Lviv писав:Не знаю, як суд, а я в ту душероздираючу історію не повірив.
І тут же - чудо зцілення:РОМАН1111 писав:шо сь стало мені зле,доїхав до Саксаганського 8 зупинився бо не змозі був далі керувати
РОМАН1111 писав:нас було троє вийшли з машини то він мало не всрався
І це при тому, що щойно не міг автівкою керувати, бо було зле... В 20 роківРОМАН1111 писав: його десь годину тримав
РОМАН1111 писав:23 числа їхав по проспекту Шевченка ,шо сь стало мені зле,доїхав до Саксаганського 8 зупинився бо не змозі був далі керувати.... І тут гоблін нарісувався... я пояснив ш так і так ,він навіть не слухав ,записав прізвище номер нагрудний,брат знімав на відео на телефон все це,той урод запхав руку через вікно вирвав телефон з рук,нас було троє вийшли з машини то він мало не всрався [цензура],друг каже ти шо гопняк)0який ти даїшник (побілів,пожовтів )я його десь годину тримав думаю нічого я тобі не дам і ніколи не давав,хотів свідків вписати протокол з рук вирвав каже нічого писати не будеш!Написав позовну заяву!як думаєте вартує іти в суд,хоч не добюсь нічого просто платити не хочу тим [цензура]...мНа мене складений пратол і постанова у протоколі,не підписувався написав незгідний,а він постанову намалював ч1 ст 122 не виконав вимогу знаку зупинка заборонена.
Суд не буде мати іншого вибору як повірити Роману.Igor_Lviv писав:Не знаю, як суд, а я в ту душероздираючу історію не повірив.
Завжди пишу і прошу - не потрібно своїми голослівними ствердженнями вводити читачів в оману!justvis писав:А ДАІ навіть не буде заперечувати (поки в жодній з маси справ, які є в судах ніхто з ДАІ не приходив із запереченнями і доказами протилежного).
Суддя не ідіот, тому діє відповідно до вимог КАСУ і задовільняє позов водія у випадку відсутності доведених заперечень відповідча.Igor_Lviv писав:Невже ви думаєте, що в суді сидять ідіоти?
Упс... Тобто, таки ходять юристи ДАІ? Чи всетаки не ходять?justvis писав:Суддя не ідіот, тому діє відповідно до вимог КАСУ і задовільняє позов водія у випадку відсутності доведених заперечень відповідча.
Якщо в даі два юриста, а в м. Львові 6 районних судів в кожному з яких в тиждень є мінімум 20 справ проти даі, то юристам треба цілодобово вивчати матеріали шукати докази для заперечень і навчитись розмножуватись щоб перебувати в один час в різних місцях.
Я не веду офіційної статистика, а говорю про ту реальність яка є на даний момент, і відповідаю за свої слова.
Nick_ писав:Ну-Ну! Давай-давай - потім розкажеш як ти не зупинявся... І тебе доганяли кулі ПМ або АКМ. Всі тут умні, а коли до діла щось не дуже... Читай книжки.
де я тут писав шо нетреба зупинятись ????? вроді є різниця між тим шо немають права зупиняти, і не зупинятися .!!!TOXA писав:немають права зупиняти, якщо не було порушено правил дорожнього руху, якшо порушено то вони зобов"язані про це повідомити і тільки тоді просити посвідчення водія, за любу дрібничку зупиняти немають права.. провірка документів може проводитись тільки на стаціонарних постах..
правда вот коли в них рейд був і стояли вони з беркутами то думаю ніхто би немав бажання їм про це говорити .. )))
ну дуже вже банальна.. і смислу немає в даному випадку, якшо уважно почитати ПДР то там якраз і написано, де і як мають право зупиняти працівники ДАІ водіїв ...Nick_ писав:Читай книжки
1. справ маса, якщо комусь пощастило зустріти у своїй справі двох юристів ДАІ, то це просто везіння, враховуючи кількість справ, судів і юристів. не розумію "хм.."Igor_Lviv писав:Упс... Тобто, таки ходять юристи ДАІ? Чи всетаки не ходять?justvis писав:Суддя не ідіот, тому діє відповідно до вимог КАСУ і задовільняє позов водія у випадку відсутності доведених заперечень відповідча.
Якщо в даі два юриста, а в м. Львові 6 районних судів в кожному з яких в тиждень є мінімум 20 справ проти даі, то юристам треба цілодобово вивчати матеріали шукати докази для заперечень і навчитись розмножуватись щоб перебувати в один час в різних місцях.
Я не веду офіційної статистика, а говорю про ту реальність яка є на даний момент, і відповідаю за свої слова.![]()
По допису бачу, вибач за прямоту, студента - юриста. Гола теорія, яка до практики не має жодного відношення.![]()
Якщо цікавить практика - почитай тут на форумі і у нас у Мітсубіші Клубі про реальний перебіг слухань. Правда, кілька останніх справ (всі виграні, зокрема, остання - 24.02), я навіть не описую. Надто багато з'явилось "я порушив, але платити не хочу" (типу нашого Романа, якому раптово стало зле на пр.Шевченка (без образ)).
Так от, рішення по справі залежить від дуже багатьох факторів. Причому, докази, юристи, хабарі - не займають перше місце.
Відповідь неправильна, сідай, два!justvis писав: щоб там не порушив платити не потрібно
шо ти плетеш??? Якого слабака? Тут смисл розумі. Розумні люди знають закон і можуть на нього опиратись.Myself писав:"Я порушив, але платити не хочу, хай мені доведуть, що я неправий" - ІМХО, позиція слабака, без образ: нормальний чоловік сам відповідає за свої вчинки; ненормальний - ховається за зачіпками в законодавстві.
Розумні люди з честю а) ПДР не порушують; б) в стані відповісти за свої вчинки. Ну і звичайно ж знають закони.Breaker писав:шо ти плетеш??? Якого слабака? Тут смисл розумі. Розумні люди знають закон і можуть на нього опиратись.
1. Я не "плету", а висловлюю свою думку. Якщо в тебе вона інакша - це не привід так висловлюватись щодо мене.Breaker писав:шо ти плетеш??? Якого слабака? Тут смисл розумі. Розумні люди знають закон і можуть на нього опиратись
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей