а ше таке одне питання ти часто таду їздиш?....
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Говорив до всіх по українськи і мене розуміли і я їх, тільки угорці якось складно трохи. З італійцями по англійськи.Lyubomyr писав:Ти крім Італії спілкувався по-українськи?нормально розуміли?Багато сніжних доріг було?
Ну ти просто провтикав взяти білет. Дивно як тебе випустили :)Yelik писав:Я так колись проїхав пункт пропуску не заплативши(шлюз був відкритий чомусь, от і проскочив), а на виїзді питають за той білет
питаю який білет? нічого незнаю. Пропустили.
Такjurabike писав:поїздка того вартувала?
Про розхід і бензин ще напишу. Машина взагалі себе повела на всі 5+, колію зі снігу брав на ура, всіх обганяв всю дорогу по колії, коли їхав назад, бо був впевнений вже!akdi писав:як машина себе поводила?....................які ціни на паливо? 6.7 класно............прям як на скутері!!!!
Ну так ся стало, що сам :) 1.8 мотор. Про розхід і швидкості буде далі.hrdrive писав:. А чому ти сам їхав ?
Дивлюся на їхні дороги -аж сльози на очі навертаються
В тебе мотор 2.0?
Класний розхід вписав, а яка середня шв. вийшла? І скільки максисум валив? Я так зрозумів шо по італійський атобанах найшвидше.
гг.. я сам був шоці, як той чувак проїхав, та проїхав він.vovka писав:ти уважно подивись на 3 зверху фото
там екземпляр з теми рагульський тюнінг планує проїхати кордон , а ти за тоновані вікна переживаєш
То було вперше на машині закордон. А так був раніше пішоходом в 2004 році у Франції, Англії...akdi писав:а ше таке одне питання ти часто таду їздиш?....
Боaxel писав:А чому ти відразу не їхав через Чоп на Угорщину?
LEgEnDA писав:axel, тому що віза польська якщо не помиляюсь
Сам переконався про "чисту" Європу. Часто дуже смішно коли наш народ починає говорити "а от в Європі.."weber писав:Дуже "чисте" місто Неаполь, реально смітник:
Ну наф такий дорогий відпочинок... Літаком мабуть дешевше вийдеweber писав:Сумарно за бензин і автобани Львів-Неаполь-Львів можна вкластись в 450 євро
pikach00, на даний момент за літак в два боки в Неаполь зі Львова, Аеросвіт, треба вивалити 740 баксів (525 євро).pikach00 писав:Ну наф такий дорогий відпочинок... Літаком мабуть дешевше вийде
А в чому?weber писав: Ну і поїздка не в цьому полягала
думаю прикольніше було б їхати вдвох, і не спішити через ті візи і вінгети.pikach00 писав:Ну наф такий дорогий відпочинок...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей