Konsperant писав:теж читав шо пропускати потрібно від 3х пішоходів, якшо 2 або один то це по бажанню...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Konsperant писав:теж читав шо пропускати потрібно від 3х пішоходів, якшо 2 або один то це по бажанню...
ну ладно на курсах сказали)))))Just be писав:а де ти таке читав
То само собою. Якщо він веде себе нормально - я завжди розходжуся нормально (звісно якщо я неправий).T5-R писав:тому тре дивитись по конкретному випадку і відношенню його до Вас
Так то воно так, але з тим підвищення штрафів, вони всі взагалі озвіріли і нормальних там не лишилося! Ну майже... Чіпляються за любу фуйню!!!T5-R писав:цим йому нагадити навіть, якщо він правий, тому тре дивитись по конкретному випадку і відношенню його до Вас.
Шо є то є! Мене раз зупинив я його з вікна питаю: На якій підставі Ви мене зупинили? Він шось буркнув, я не зрозумів і перепитую, тоді він він зирк на лобовуху а там тріщина і каже: У Вас тріщина на лобовому шклі ось і законна підстава Вас зупинити!Speedo писав:старається "розвести на бабло" всіма правдами і неправдами
Fobos писав:це тіпа, щоб перейти дорогу, то треба скружити на трьох?
На підставі "Закону України про міліцію" та "Правил дорожнього руху" - читай. На другий раз так не кажи бо заберуть доки і підеш вчитись за не знання...T5-R писав:Мене раз зупинив я його з вікна питаю: На якій підставі Ви мене зупинили? Він шось буркнув, я не зрозумів і перепитую
Прошу мені тут зазаначити конкретну ст ЗУ про Міліцію де вказано, що інспектор має право мене зупинити без поважних причин, тобто "для перевірки документів"Nick_ писав:На підставі "Закону України про міліцію" та "Правил дорожнього руху" - читай. На другий раз так не кажи бо заберуть доки і підеш вчитись за не знання
Нема, що там читати!? Ссилка крива.Antares писав:сам почитав на дозвіллі
T5-R писав:Прошу мені тут зазаначити конкретну ст ЗУ про Міліцію де вказано, що інспектор має право мене зупинити без поважних причин, тобто "для перевірки документів"Nick_ писав:На підставі "Закону України про міліцію" та "Правил дорожнього руху" - читай. На другий раз так не кажи бо заберуть доки і підеш вчитись за не знання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей