100% тим більше що на АЗЛК з\ч гавно.vovka писав:то він напевно так ремонтує

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
100% тим більше що на АЗЛК з\ч гавно.vovka писав:то він напевно так ремонтує
Це чиста правдаalexrovno писав:На москвичовські мотори нормальних запчастин зараз немає, завод давно закрили, а все що на базарі продають - підвальні майстри роблять
Ремонтував сім разів на хвальоних сто та провірених роками чоловіків.vovka писав:то він напевно так ремонтує
ти впевнений що це через якість запчастин а не через зборку ?Серий писав:В мене тільки три рази шпильки на шатунах розривало, ломало та гнуло колінчатий, прогорали поршні.
+1vovka писав:я просто не можу уявити які мають бути неякісні поршні чи колінвал щоб його поломало чи поршня попрогорали та ще й на москвичу
Я з величезним задоволенням поставивби, ось тільки проблема в докахChaosracing писав:Поставь другой двиг...дешевле же будет Х30ХЕ - самое оно. Естественно, вместе с коробкой. Хавает меньше, чем раздуроченный 1.8, ну а едет соответственно поярче! Коробку на него F20...долго тебя будут догонять )) Можешь 20ХЕ или Х25ХЕ, если хош поэкономнее..
vovka писав:а як це проявлялися ці поломки ? зібрав мотор і відразу були проблеми чи їздив і вони через деякий час вилізли ?де точили блок, шліфували/балансували коліно і яка була степінь сжатія ? я просто не можу уявити які мають бути неякісні поршні чи колінвал щоб його поломало чи поршня попрогорали та ще й на москвичу, ти ж не крутив його в 7000-8000 оборотів.. харківські поршня за 100 грн пачка (орієнтовно) достатньо надійні. є ще в харкові фірма трт - тоже робить різні поршня впевнений що і на москвич зроблять, якість покруче всяких вазівських і деяких російських "тюнінгованих".
Здрасте!!! Х25ХЕ и Х30ХУ стоят вдоль, дорогой! Двигателя с омеги.ZTVR писав:Chaosracing, ну ти написав, ти бачив як в москаля стоїть мотор??http://www.icar.net.ua/autophotobazar/p ... 884573.jpg поздовж а ті що ти пропонував поперек стоять! похожі мотори як москаля стояли на пасатах старих і ауді 80!вот тут є перелік моторів які ставилися, пока самий нормальний то реновський http://ru.wikipedia.org/wiki/Москвич-2141
Какие доки? Перестань! У нас пол Киева на тазах и тавриях ездит на неродных движках. Номер сейчас не регестрируют ведь. Тем более, что москаль 2141 выпускался с разными движками! Остановят, скажешь, что была серия из 200 машин именно с такими двигателямиСерий писав:Я з величезним задоволенням поставивби, ось тільки проблема в доках
DBF писав:Це просто не фарт з мотором! Поставити мотор інший не пробував??DBF писав:А хто це все тобі збирав коли воно ломалось??
Дякую, я дуже сподіваюсь на неї :)Chaosracing писав:Желаю удачи )
Серий писав:Останнього разу сам.Решту разів в рекомендованих мені дядіньок та сто.
ДаFobos писав:чи навпаки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей