Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В чому причина неустойчивості машини???
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
В корпус рульової колонки запресовані дві втулки з косою канавкою - відразу за сальником валу сошки. Вони зношуються - тому потрібно трохи закручувати регулювальний гвинт і наближати ролік до червяка. В крайньому положенні гвинта головка валу сошки з роликом впирається у торець втулки і корпус - тому руль тяжко крутиться, а відпустиш болт - люфт руля. Про е мало хто знає, тому замість деталей за 40грн. міняють все рульове.
Не раджу передчасно тішитись - я розганяю свою копійку до кінця спідометра - і ніколи машиною не кидає, а навпаки - притискає до дорог, і йде, як праска.
Не раджу передчасно тішитись - я розганяю свою копійку до кінця спідометра - і ніколи машиною не кидає, а навпаки - притискає до дорог, і йде, як праска.
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 0
Re: В чому причина неустойчивості машини???
Dusi то ж начинал с классики (2103) при исправной ходовой + вся рулевая + всё как пишет книжка 150 км/ч машина на трассе стоит хорошо,у тебя заниженна подвеска + низкий профиль , ошибку нужно искать в узлах управления и ходовой части.Имхо.
P.S.От себя добавлю что легче управление станет при - замене рулевой + шаровые опоры на фирму + маятник сажать не на фторопласт а на шариковые подшипники.
P.S.От себя добавлю что легче управление станет при - замене рулевой + шаровые опоры на фирму + маятник сажать не на фторопласт а на шариковые подшипники.
З повагою Black.
-
- Ім'я:Dusi
- Дякував (ла): 0
Black,маятник давно на підшипниках,шарові і наконечники всі нові,фірми "Кедр",із тих що є усилені для ниви.А профіль у мене не низький,а 175/70 R13 Росава БЦ20 три роки вже їм.Фактично проблема знайшлася,тобто рульова,колеса і сходження по нулях було.Хоча я дуже здивувася коли то побачив
Перекрутив так як має бути.Завтра покатаюся все має бути гуд
P.S.У 2103 те такі лонжерони як у 2101,вони під іншим кутом приварені.А отже і вилки по іншому стоять.В тому вся фішка.
VETERAN,вже зрозумів про що мова йде

P.S.У 2103 те такі лонжерони як у 2101,вони під іншим кутом приварені.А отже і вилки по іншому стоять.В тому вся фішка.
VETERAN,вже зрозумів про що мова йде
-
Як і очікувалось,вже ліпше їде 

- Master General
- Ім'я:Павло
- Контактна інформація:
стоковий ВАЗ 2101 нормально стоїть на дорозі навіть при 140. Просто треба не лівак всякий ставити, а стокові чи спортивні деталі. А солянка сборная з невідомими характеристикаи... призводить до неустойчивості на дорозі. Стоковий ВАЗ це ВАЗ на якому стоїть всьо з заводу, що ви отримуєте куплюючи всякий хлам на базарі....
П.С. у мого батька такий ВАЗ і він реально пре. Навіть Волгарь з базою 2.8 метра і колією 1420 на гумі 205 не стоїть на дорозі так впевнено.
П.С. у мого батька такий ВАЗ і він реально пре. Навіть Волгарь з базою 2.8 метра і колією 1420 на гумі 205 не стоїть на дорозі так впевнено.
-
Я б не сказав що я ставлю лівак
Купляю запчасті в людей яким можна довіряти.

- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Не имею на это инфыDusi писав:шарові і наконечники всі нові,фірми "Кедр",

Вот доведёшь до того как пишет книжка а потом начьнёться самое интерестное :)Dusi писав:Як і очікувалось,вже ліпше їде
З повагою Black.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
сорі за офф : а який типорозмір шарикових підшипників щоб влізли в маятник ? Дорвусь до своєї ходовки , то заодно теж поміняв би ? :)
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
-
Black,ось ссилка на сайт фірми http://www.kedravto.ru/index.php
Я катаюся на цих запчастинах,нарікань не маю.
Liuskywalker,чесно кажучи не знаю розмір підшипників
.Я не запресовував у маятник,а купив готовий у зборі.
Я катаюся на цих запчастинах,нарікань не маю.
Liuskywalker,чесно кажучи не знаю розмір підшипників

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей