Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Історії з ДАЇвцями...
nonuk
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Історії з ДАЇвцями...

Повідомлення nonuk » Чет, 02 липня 2009, 21:11

цитатати з ПДР бачу тут наводити не доцільно, бо їх всі собі по різному трактують. В дані ситуації підтримую Buts-а , і як на мене чисто полюдські ситуацію пояснив pikach00
pikach00 писав:Ок, в описаній ситуації їду собі в лівому ряді, дивлюсь правий пустий, ззаду нікого нема, то щоб "розвантажити перехрестя" бо більшість ті хто в лівому їдуть наліво на Сихів я беру і перестроююсь в правий.

Тут раптом "прилітає" "дядя" на мерсі "ймовірно порушивши швидкісний" режим бо його в дзеркалах взагалі не наблюдалось. То що, мені заради нього одного порушувати правила?

Признай що тут я правила НЕ ПОРУШИВ. Стрілка це НЕ НАКАЗ повертати. Прямо я МАЮ право їхати з правого ряда. І мене не гребе шо там собі думають "спішучі" ззаду. Бо їх так само не гребе чи я спішу кудись чи можу постояти в повному лівому ряді.
якщо водій перестроюєтьсь в правий ряд , а розмітки ні знаку що завчасно повідомляють про зобовязання повертати з цього ряду тільки на право немає, то він ж не екстрасенс щоб передбачити що там є стрілка на право ( навіть якщо припустити що воно забовязує повертати направо), і я б не повертав тільки через те що взаді хтось підїхав , а винним буде не водій який стоїть попереду а ті хто би мали зробити розмітку чи поставити завчасно знаки що забовязують повертати тільки направо.
то так чисто полюдськи , як на мене :sing
Wheels make the car

Kost
Ім'я:Андрій

Повідомлення Kost » П'ят, 03 липня 2009, 23:24

ви всьо так точно виписуєте аж тошно..
треба в першу чергу бути людьми. і поважати один одного...
лишній раз подивитись в зерккало, і старатись не ставити по можливості в ряд де стрілка і мішати іншим шоб поїхати прямо, тим самим загородити дорогу тим хто міг вільно собі повернути по тій табличці і не чекати непотрібний час.. корона з вас не впаде якшо постоїте за кимось в іншому ряді а не перший під стрілкою)))
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...

Carter
Ім'я:Володя
Контактна інформація:

Повідомлення Carter » Чет, 09 липня 2009, 18:53

сьогодні знайшов прям біля офісу :D :happy
Вкладення
P1010299.JPG
Фото

Lyubomyr
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 27 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Lyubomyr » Чет, 09 липня 2009, 19:45

Carter, там є вбудований хфонарік?Можеш виходити на заробітки :D

Dark Wind
Тюнінг клуб
Ім'я:Тарас
Номер:не модний
Контактна інформація:

Повідомлення Dark Wind » Чет, 09 липня 2009, 22:11

Carter, то ізолента накручена?
Путін [цензура].

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Чет, 09 липня 2009, 23:04

Carter, о, вітаю, тебе криза не візьме, на худий кінець будеш мати на хліб і бензину :D
Ну ти і везучий! Може то якісь розборки були там, і даїшник так втікав що загубив чарівну паличку 8)
Востаннє редагувалось Чет, 09 липня 2009, 23:12 користувачем hrdrive, всього редагувалось 1 раз.
INTE®©ULLE®™

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » Чет, 09 липня 2009, 23:07

Dark Wind писав:Carter, то ізолента накручена?
ну да ізулента тамж видно :ninja
є ше варіан що бариги якісь скинули під гаїшників скинули а їх попалили :ninja :happy

Bober 2114
Ім'я:Тарс

Повідомлення Bober 2114 » Чет, 09 липня 2009, 23:57

Carter, Добре покрути її в руках, і розбери де можеш. кажуть пси туда дуже гроші, люблять ховати. Може тобі бонус прийде. :sing :roll

rusmaks
Ім'я:Руслан

Повідомлення rusmaks » П'ят, 10 липня 2009, 15:34

Bober 2114 писав:Carter, Добре покрути її в руках, і розбери де можеш. кажуть пси туда дуже гроші, люблять ховати. Може тобі бонус прийде.
:D :D :D

Carter
Контактна інформація:

Повідомлення Carter » П'ят, 10 липня 2009, 17:24

:D :D :D
висовую руку з вікна і пиняю любу машину тільки свисток треба ще купити :happy
Фото

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » П'ят, 10 липня 2009, 22:38

Carter, напарника не треба ? :sing
INTE®©ULLE®™

Carter
Контактна інформація:

Повідомлення Carter » Суб, 11 липня 2009, 22:34

а свисток маєш :sing ?
Фото

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Суб, 11 липня 2009, 23:16

Carter, треба подивитися в себе під офісом :D
INTE®©ULLE®™

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Нед, 12 липня 2009, 15:12

Интересную тему пропустил, последние пару недель, было немного не до Интернета. Кстати, как только зеленые стрелки появились в качестве эксперимента я ее тут поднимал, так как попал в ситуацию, когда едучи прямо занял правый ряд, а за мной кто-то хотел повернуть направо. Собственно, тогда вроде при обсуждении и выплыл алгоритм, которым пользуюсь до сих пор.

При наличии стрелки на светофоре:
- при отсутствии машин в левом ряду, перестраиваюсь туда.
- при наличии 1-2-3 машин в левом ряду и пустом правом, перестраиваюсь туда (не такой уж и большой выигрыш);
- при наличии 3-4 и больше машин и пустом правом, занимаю правый ряд;
- да и в целом, если в левом на 3-4 машины больше чем в правом, я занимаю правый.

Есть правда и несколько исключений. В основном, это полноценные 4-сторонние перекрестки, где становясь в левый ряд рискуешь быть заблокированным поворачивающим налево (уже упомянутые Зеленая-Днестровская и Зеленая-Липовая Аллея, так же Зеленая-Навроцкого). Там действую по ситуации, хотя благодаря любителям не включать поворотник, или включать его непосредственно в момент начала маневра, а не заранее, все равно получается угадайка.

Ну и теперь попробую обосновать свое поведение действующими ПДД. :) В принципе, Жульєн делал упор на тоже самое, но из-за неполного цитирования ПДД, Игорь его пост не дочитал. :)
16.10. На перехресті, де рух регулюється світлофором з додатковою секцією, водій, який перебуває на смузі, з якої робиться поворот, повинен продовжувати рух у напрямку, що вказує стрілка, ввімкнута в додатковій секції, якщо його зупинка на заборонний сигнал світлофора створить перешкоди транспортним засобам, що рухаються за ним по тій само смузі.
Если мне не изменят мой склероз, то этот пункт единственный в ПДД, который говорит о недопустимости занимать правый ряд при наличии дополнительной секции со стрелкой направо. Но этот пункт говорит, только о дополнительной секции, а не о табличке.

Игорь, в своих аргументах пытается уравнять в правах стрелку на табличке, со стрелкой в дополнительной секции.
Igor_Lviv писав:1. Стрілка є елементом світлофору. (п.8.7).
2. Стрілка дозволяє рух в цьому напрямку на червоне (п.8.7.3. "е").
3. Стрілка зобов'язує рухатись з цієї смуги у вказаному напрямку, якщо ти заважаєш іншим учасникам (п.16.10)
Но я не вижу в таком толковании логики, так как
8.7.3. Сигнали світлофора мають такі значення:
* а) зелений дозволяє рух;
* б) зелений у вигляді стрілки (стрілок) на чорному фоні дозволяє рух у зазначеному напрямку (напрямках). Таке саме значення має сигнал у вигляді зеленої стрілки (стрілок) у додатковій секції світлофора.
Сигнал у вигляді стрілки, що дозволяє поворот ліворуч, дозволяє й розворот, якщо він не заборонений дорожніми знаками.
Сигнал у вигляді зеленої стрілки (стрілок) у додатковій (додаткових) секції, увімкнений разом із зеленим сигналом світлофора, інформує водія про те, що він має перевагу в зазначеному стрілкою (стрілками) напрямку (напрямках) руху перед транспортними засобами, що рухаються з інших напрямків;

* в) зелений миготливий дозволяє рух, але інформує про те, що незабаром буде ввімкнено сигнал, який забороняє рух.
Для інформування водіїв про час (у секундах), що залишився до кінця горіння сигналу зеленого кольору, можуть застосовуватися цифрові табло;
* г) чорна контурна стрілка (стрілки), нанесена на основний зелений сигнал, інформує водіїв про наявність додаткової секції світлофора і вказує інші дозволені напрямки руху ніж сигнал додаткової секції;
* ґ) жовтий забороняє рух і попереджає про наступну зміну сигналів;
* д) жовтий миготливий сигнал або два жовтих миготливих сигнали дозволяють рух і інформують про наявність небезпечного нерегульованого перехрестя або пішохідного переходу;
* е) червоний сигнал, у тому числі миготливий, або два червоних миготливих сигнали забороняють рух.
Сигнал у вигляді зеленої стрілки (стрілок) у додатковій (додаткових) секції разом з жовтим або червоним сигналом світлофора інформує водія про те, що рух дозволяється у вказаному напрямку за умови безперешкодного пропуску транспортних засобів, які рухаються з інших напрямків;
Стрілка зеленого кольору на табличці, встановленій на рівні червоного сигналу світлофора з вертикальним розташуванням сигналів, дозволяє рух у зазначеному напрямку при увімкненому червоному сигналі світлофора за умови надання переваги в русі іншим його учасникам;

* є) поєднання червоного і жовтого сигналів забороняє рух і інформує про наступне вмикання зеленого сигналу;
* ж) чорні контурні стрілки на червоному і жовтому сигналах не змінюють значення цих сигналів та інформують про дозволені напрямки руху при зеленому сигналі;
* з) вимкнений сигнал додаткової секції забороняє рух у напрямку, вказаному її стрілкою (стрілками).
То есть, пункт 8.7.3 отдельно расписывает поведение для каждого элемента и дополнительной секции, и таблички со стрелкой. То есть, не отождествляет их. В то время как пункт, 16.10, говорит только о дополнительной секции. И наделять табличку со стрелкой полномочиями описанными в 16.10, всего лишь на основании того, что в 8.7.3 они имеют одинаковое значение ИМХО неправильно. Собственно, это мой вариант речи для ГАИшника, если вдруг надумает меня тормознуть по этому поводу.

З.Ы. Кстати, Игорь, ты в рамках Рады общаешься с ГАИшниками, нет ли там часом, фаната своего дела, который был бы заинтересован не только в сборе кассы, а и, действительно, в безопасности на дорогах, и при этом дружил с интернетом. Чтобы пригласить его на форум, и он мог консультировать по поводу всяких спорных вопросов. Кстати для подъема имиджа ГАИ тоже было бы очень полезно. На первых порах, ему бы понадобились стальные нервы, чтобы фильтровать то, что тут по привычке будет писаться про ГАИ. Но в его силах будет изменить это отношение. Если он действительно будет хотеть донести знания в массы, то думаю это заставит людей фильтровать то, что они пишут, и высказываться более толерантно. Знаю, что звучит как утопия, но так же знаю что на форуме всеукраинского BMW клуба, такой человек был (может и сейчас есть). Вроде полковник ГАИ из Днепрпетровска.

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Пон, 13 липня 2009, 09:40

azakharchuk, +1 тут ше були спори при проїзді кільцевого прехрестя.

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Пон, 13 липня 2009, 11:17

Нещодавно співробітник поїхав на робочій славуті на вул. Сахарова. Вертався по кн.Ольги, його зупиняє Дай. Просить показати документи. Він відкриває бардачок, все є а техпаспорта нема. Втой момент згадує що залишив його в себе в столі, після чого плавно, не міняючи виразу обличчя, дістає з свої документів техпаспорт на його власний мерс 123, і чемно то все дає Даїшнику. Той починає переглядати з прав і задає питання - машина на вас? Співробітник зразу відповідає та ні то робоча, зара вам дам доручення, і витягає з бардачка папку, в якій наскладані доручення від директора фірми з дозволом керування на 7 чоловік. Даївець починає то всьо гортати, дойшов до останнього, звірив прізвище на дорученні з правами, віддав доки і побажав щасливої дороги. :D
Або даївець неуважний, або співробітник везучий 8)
INTE®©ULLE®™

shaman
Ім'я:Святослав
Подякували: 23 рази

Повідомлення shaman » Пон, 13 липня 2009, 11:43

hrdrive писав:Або даївець неуважний, або співробітник везучий
неуважний даїшник, в мене таке бувало не раз- то тимчасовий талон не свій давав, то їхав бухий з водієм і показав гайцю на його вимогу техпаспорт, довіреність на МОЄ ім"я, і права ВОДІЯ, який не вписаний в дорученні. мої документів він навіть не дивився... :happy раз взагалі накурений якийсь був: на запитання причини зупинки відповів що таке машина є викрадане, я говорю "яка?", він кажу "ну як яка та 99 такаж як Ваша!"

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 13 липня 2009, 11:50

shaman писав:то їхав бухий з водієм і показав гайцю на його вимогу техпаспорт, довіреність на МОЄ ім"я, і права ВОДІЯ, який не вписаний в дорученн
щось незрозумів.. якщо ти їхав з водієм який має права а сам з техпаспортом сидів збоку то навіщо ще якесь доручення ? :shock

сам так їхав позавчора з вінниці. туда їхав я, назад тігер-нігер. зупиняли даішники - ніяких проблем.

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Пон, 13 липня 2009, 12:51

vovka писав:сам так їхав позавчора з вінниці. туда їхав я, назад тігер-нігер. зупиняли даішники - ніяких проблем.
питання в тому, що даєць незнає чи це ти власник чи ні. можу наприклад я сидіти з нігером і він за рульом.

Bober 2114
Ім'я:Тарс

Повідомлення Bober 2114 » Пон, 13 липня 2009, 12:52

azakharchuk, Непогпна ідея, я б також поспілкувався.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей