якщо водій перестроюєтьсь в правий ряд , а розмітки ні знаку що завчасно повідомляють про зобовязання повертати з цього ряду тільки на право немає, то він ж не екстрасенс щоб передбачити що там є стрілка на право ( навіть якщо припустити що воно забовязує повертати направо), і я б не повертав тільки через те що взаді хтось підїхав , а винним буде не водій який стоїть попереду а ті хто би мали зробити розмітку чи поставити завчасно знаки що забовязують повертати тільки направо.pikach00 писав:Ок, в описаній ситуації їду собі в лівому ряді, дивлюсь правий пустий, ззаду нікого нема, то щоб "розвантажити перехрестя" бо більшість ті хто в лівому їдуть наліво на Сихів я беру і перестроююсь в правий.
Тут раптом "прилітає" "дядя" на мерсі "ймовірно порушивши швидкісний" режим бо його в дзеркалах взагалі не наблюдалось. То що, мені заради нього одного порушувати правила?
Признай що тут я правила НЕ ПОРУШИВ. Стрілка це НЕ НАКАЗ повертати. Прямо я МАЮ право їхати з правого ряда. І мене не гребе шо там собі думають "спішучі" ззаду. Бо їх так само не гребе чи я спішу кудись чи можу постояти в повному лівому ряді.
то так чисто полюдськи , як на мене