Смайлик якраз правильний підібрав. Саме такий підхід в неї повинен бути. Сорі не втримався...rusmaks писав:Вона ж написала, що " І мені на відміну від вас негрозить не один штраф!!! ", тому![]()
![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Смайлик якраз правильний підібрав. Саме такий підхід в неї повинен бути. Сорі не втримався...rusmaks писав:Вона ж написала, що " І мені на відміну від вас негрозить не один штраф!!! ", тому![]()
![]()
аффтар +5! жжош!weber писав:Саме такий підхід в неї повинен бути
Даже если б у меня были хорошие крюки в УДАИ города, я бы не был таким категоричным и самоуверенным...тем более в 17 лет!rusmaks писав:Вона ж написала, що " І мені на відміну від вас негрозить не один штраф!!! ", томуAnix писав:А что сейчас уже разрешено в 17 за руль садится?![]()
![]()
Перепрошую. Тут нічого особистого. Просто періодично досить обмежене коло дописувачів, як аргумент висловлюється про якісь міфічні "обставини".Masterio писав:Igor_Lviv, З повагою до вас я цю тему читаю, і я не ляпаю а говорю!
Даже если б у меня были хорошие крюки в УДАИ города, я бы не был таким категоричным и самоуверенным...тем более в 17 лет!Anix писав:rusmaks писав:Вона ж написала, що " І мені на відміну від вас негрозить не один штраф!!! ", томуAnix писав:А что сейчас уже разрешено в 17 за руль садится?![]()
![]()
+1 а тєма про "моє мєсто" взагалі мене виводить з себеDenja писав:Bober 2114, Гг, в Мене 2 тижні тому така ситуація була. Припаркувався на Кульпарківській біля будинка. Оказалося "на місці" пацика мєстного. Якраз вихожу - воно підїхало ззаді впритик і вале спокійно додому, заблокувало Мене зовсім. Я спокійно пояснив мол їду, посунь трактор, був 5 хв, в машині напарник... [цензура]. Валить далі. Короче троха матів і остального його таки змусило скоренько забратися, але сам факт... хотілося спокійно пояснити, без конфліктів, але круті тіпа всі. 80 % таких водійв у Львові і нікуда від того не дінешся.
в мене інколи складається таке враження що дехто досі в школі, а то і дитсадку - "встань бо я тут раніше сидів"Denja писав:Оказалося "на місці" пацика мєстного
якщо коробочка картонна - то ше фігня - переїхати можна. А в мене інший випалок, може не в тєму, но розкажу.Maniak716 писав:в мене інколи складається таке враження що дехто досі в школі, а то і дитсадку - "встань бо я тут раніше сидів"Denja писав:Оказалося "на місці" пацика мєстного
наші найдоброзичливіші і найтолерантніші в світі люди галичани ще люблять ставити коробочки там всякі і тому подібний мусор і так позначати "свої" парковочні місця і хай воно пів дня стоїть пусте то фігня головне щоб він мудак приїхав і став коли йому треба і страшно переживає що його коробочки хтось посунув - ПОВБИВАВБИ
Відео суперAnix писав:Anix
Не запит, а звернення.azakharchuk писав:Запрос в ГАИ по поводу законности данноого сооружения. Если не законно, в догонку жалобу в суд - пусть срывают. Если законно - запрос о соответствии "сооружения" ДСТУ и пусть срывают.
А яка це вулиця?andy_sniper писав:якась жінка паркувалась
саме цікаве і смішне, шо я стою фоткаю і вмираю зі сміху, а вона обходить машину і нічого не розуміє чому я сміюсь. мабуть 10 метрів рахувала... :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей