Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Буває паркуюсь як ідіот

Невмію по іншому
14
2%
Просто невмію
18
3%
Лєнь
23
4%
Так немає місця, мушу тут стати
163
27%
Я на 5 сек...
102
17%
Я нормальний
274
46%

Всього голосів: 594

weber
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Повідомлення weber » Сер, 27 травня 2009, 09:42

rusmaks писав:Вона ж написала, що " І мені на відміну від вас негрозить не один штраф!!! ", тому :sing :sing :sing
Смайлик якраз правильний підібрав. Саме такий підхід в неї повинен бути. Сорі не втримався... :shout

shaman
Ім'я:Святослав
Подякували: 23 рази

Повідомлення shaman » Сер, 27 травня 2009, 09:44

weber писав:Саме такий підхід в неї повинен бути
аффтар +5! жжош! :D

Anix

Повідомлення Anix » Сер, 27 травня 2009, 09:46

rusmaks писав:
Anix писав:А что сейчас уже разрешено в 17 за руль садится?
Вона ж написала, що " І мені на відміну від вас негрозить не один штраф!!! ", тому :sing :sing :sing
Даже если б у меня были хорошие крюки в УДАИ города, я бы не был таким категоричным и самоуверенным...тем более в 17 лет! ;)[/off]

а теперь видео по теме :D

Bober 2114
Ім'я:Тарс

Повідомлення Bober 2114 » Сер, 27 травня 2009, 10:14

На мою думку люди які спеціально, паркуються як небуть, просто привертають до себе увагу, і хочуть показати, що їм ВСЕ дозволено. З точки зору банальної психології- це комплекс неповноцінності і в додачу недоотримана в дитинстві батьківська любов ( така поведінка притамання дітям з дит будинків, і підліткам 13-16 років, в декого довше)

Masterio
Ім'я:Тарас

Повідомлення Masterio » Сер, 27 травня 2009, 10:16

Igor_Lviv, З повагою до вас я цю тему читаю, і я не ляпаю а говорю!
А перечитавши коменти в яких образою звертаються до інших це є не культурно!
Яж некажу що тут тема просто соцільна БОЯН. Просто дехто закидує фото і лишає коменти, через те що йому несподобалось як хтось припаркувався!
Неспорю наш народ просто незважає на знаки і на ПДР. І дехто має звязки тому йому наплювати на інших. Але it раз повторююсь що це не э привыд зразу називати когось " Ідіотом"

weber

Повідомлення weber » Сер, 27 травня 2009, 10:23

Masterio, тут здається ніхто нікого прямим текстом ідіотом не називає. Якщо так, тоді погоджуюсь.
Тема називається паркуюсь як ідіот і це не значить, що водій ідіот, він просто паркується як, неначе, немовби, нібито ідіот ;-)

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Сер, 27 травня 2009, 10:39

Masterio писав:Igor_Lviv, З повагою до вас я цю тему читаю, і я не ляпаю а говорю!
Перепрошую. Тут нічого особистого. Просто періодично досить обмежене коло дописувачів, як аргумент висловлюється про якісь міфічні "обставини".
Воно і справді всяке в житті може трапитись, але сумнівно, щоб у хоча б 1 відсотка фотографій викладених тут хтось помирав чи щось подібне, щоб без башні покинути машину заблокувавши при цьому кілька машин, заважаючи іншим водіям чи пішоходам.
Пропоную не наводити "аргументів": "я так думаю", "мені так здається" тощо.
Насправді, критеріїв, фактично, два:
1. Чи заважає припарковане авто іншим учасникам руху - водіям та пішоходам.
2. Дотримання ПДР.
Причому, на п.2. і справді інколи варто дивитись крізь пальці. Ми всі розуміємо, що місця малувато у популярних місцях. Це ж не означає, що треба плюнути на всіх решта!?

Bober 2114
Ім'я:Тарс

Повідомлення Bober 2114 » Сер, 27 травня 2009, 11:10

От вам наша Галицька натура На сусіда нс"ати, головне я пацан. Є ПДР яких треба ( принаймі бажано дотримуватись) Ну сталось у декого припаркувався нетак, то хоч не сперичайтесь, а скажіть " помилився постараюсь виправитись" а то починають, а я то, а я сьо, а в мене прихвати. А в мене монтіровка, розху"ачу вікно, шукай вітра в полі, і доказуй шо ти на 5 хвилин, а я тоді скажу, шо мені горіло.

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Сер, 27 травня 2009, 13:52

Anix писав:
rusmaks писав:
Anix писав:А что сейчас уже разрешено в 17 за руль садится?
Вона ж написала, що " І мені на відміну від вас негрозить не один штраф!!! ", тому :sing :sing :sing
Даже если б у меня были хорошие крюки в УДАИ города, я бы не был таким категоричным и самоуверенным...тем более в 17 лет! ;)[/off]

а теперь видео по теме :D

йомайо :shock :shock :shock хто так коло мої ласточки паркувався :shock :shock :shock
повбивавби :angry :angry :angry

Anix

Повідомлення Anix » Сер, 27 травня 2009, 14:04

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Сер, 27 травня 2009, 14:37

Bober 2114, Гг, в Мене 2 тижні тому така ситуація була. Припаркувався на Кульпарківській біля будинка. Оказалося "на місці" пацика мєстного. Якраз вихожу - воно підїхало ззаді впритик і вале спокійно додому, заблокувало Мене зовсім. Я спокійно пояснив мол їду, посунь трактор, був 5 хв, в машині напарник... [цензура]. Валить далі. Короче троха матів і остального його таки змусило скоренько забратися, але сам факт... хотілося спокійно пояснити, без конфліктів, але круті тіпа всі. 80 % таких водійв у Львові і нікуда від того не дінешся.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Сер, 27 травня 2009, 15:26

Denja писав:Bober 2114, Гг, в Мене 2 тижні тому така ситуація була. Припаркувався на Кульпарківській біля будинка. Оказалося "на місці" пацика мєстного. Якраз вихожу - воно підїхало ззаді впритик і вале спокійно додому, заблокувало Мене зовсім. Я спокійно пояснив мол їду, посунь трактор, був 5 хв, в машині напарник... [цензура]. Валить далі. Короче троха матів і остального його таки змусило скоренько забратися, але сам факт... хотілося спокійно пояснити, без конфліктів, але круті тіпа всі. 80 % таких водійв у Львові і нікуда від того не дінешся.
+1 а тєма про "моє мєсто" взагалі мене виводить з себе

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 27 травня 2009, 15:30

місце має пес в буді :D
хм.. в мене в дворі таких проблем взагалі нема. машин звичайно неміряно, стати деколи нема де, але "своїх місць" ні в кого нема. хто де бачить там і стає.

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maniak716 » Сер, 27 травня 2009, 15:45

Denja писав:Оказалося "на місці" пацика мєстного
в мене інколи складається таке враження що дехто досі в школі, а то і дитсадку - "встань бо я тут раніше сидів"
наші найдоброзичливіші і найтолерантніші в світі люди галичани ще люблять ставити коробочки там всякі і тому подібний мусор і так позначати "свої" парковочні місця і хай воно пів дня стоїть пусте то фігня головне щоб він мудак приїхав і став коли йому треба і страшно переживає що його коробочки хтось посунув - ПОВБИВАВБИ :angry

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Сер, 27 травня 2009, 16:09

Maniak716 писав:
Denja писав:Оказалося "на місці" пацика мєстного
в мене інколи складається таке враження що дехто досі в школі, а то і дитсадку - "встань бо я тут раніше сидів"
наші найдоброзичливіші і найтолерантніші в світі люди галичани ще люблять ставити коробочки там всякі і тому подібний мусор і так позначати "свої" парковочні місця і хай воно пів дня стоїть пусте то фігня головне щоб він мудак приїхав і став коли йому треба і страшно переживає що його коробочки хтось посунув - ПОВБИВАВБИ :angry
якщо коробочка картонна - то ше фігня - переїхати можна. А в мене інший випалок, може не в тєму, но розкажу.
До будинку, де я живу, треба трохи проїхати між іншими будинками, по одній стороні дороги стоять особняки. Так ось кілька місяців тому там мєсні умєльци зачадівши від того вумного галицького духу і пантів взяли від ремонтників, які ремонтували поряд дорогу трохи асфальту, і зробили два лежачі поліцейські. Хоча дорога там така фігова, що і так ніхто більше 10 км/год не їде. Один з них - ще нормальний і спокійно переїжджається. А от другий - то просто жопа - настільки високий, що я постійно дном (незважаючи на спосіб проїзду) сідав на нього. Нійцікавіше, що з тої сторони, де особники, умні власники поставили якісь парапети з деревяних планок і кілька високих здорових каменюк, щоб ніхто по вулиці зі сторони їх дому не їхав ,але саме в цьому місці висота поліцейського трохи нижче і я з горем-пополам можу проїхати його не зачіпивши дном. Одного разу то мене настільки рознервувало, що я на очах у власників тих особняків вийшов з машини, поломав той деервяний папапет і викинув всі камені подальше к куям. А потім сів і поїхав дальше. Найцікавіше, що праотягом кількох тижнів після цього нічого вде там вони не доставляли.
Але тепер зявилася нова фішка - жильці тих особняків (чи одного особняка) паркують свої машини біля поліцейського якраз з тої сторони, де ще можна його проїхати :angry

Найцікавіше те, що на тротуари, які потребують ремонту на на цьому куску вулиці, вони асфальту не завезли, зато бездумно підісрати іншим - то в них вийшло.
Я розумію, що в тих жителів машини з більшим кліренсом (той же Тушкан чи Фабія) і їм легше проїхати, але в той же час з жахом думаю, що б я робив, якби купив собі GTV (як хотів) і одного ранку вирішив би виїхати зі свого двору...

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Сер, 27 травня 2009, 17:02

Felix

Запрос в ГАИ по поводу законности данноого сооружения. Если не законно, в догонку жалобу в суд - пусть срывают. Если законно - запрос о соответствии "сооружения" ДСТУ и пусть срывают.

mister_X
Ім'я:Юра
Подякували: 1 раз

Повідомлення mister_X » Сер, 27 травня 2009, 17:51

Anix писав:Anix
Відео супер ;)

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Сер, 27 травня 2009, 20:08

azakharchuk писав:Запрос в ГАИ по поводу законности данноого сооружения. Если не законно, в догонку жалобу в суд - пусть срывают. Если законно - запрос о соответствии "сооружения" ДСТУ и пусть срывают.
Не запит, а звернення.
1. З'ясувати відповідність планам дороги. Обласне ДАІ. Відділ безпеки дорожнього руху.
2. Скаргу в облавтодор.

andy_m
Ім'я:Andrew

Повідомлення andy_m » Сер, 27 травня 2009, 20:12

якась жінка паркувалась :D
саме цікаве і смішне, шо я стою фоткаю і вмираю зі сміху, а вона обходить машину і нічого не розуміє чому я сміюсь. мабуть 10 метрів рахувала... :)
[img]http://andy_foto.users.photofile.ru/photo/andy_foto/3706297/xlarge/84347668.jpg?[/img]
.ιllιl. A STATE OF TRANCE

mister_X
Ім'я:Юра
Подякували: 1 раз

Повідомлення mister_X » Сер, 27 травня 2009, 20:32

andy_sniper писав:якась жінка паркувалась :D
саме цікаве і смішне, шо я стою фоткаю і вмираю зі сміху, а вона обходить машину і нічого не розуміє чому я сміюсь. мабуть 10 метрів рахувала... :)
А яка це вулиця?
Часом не блондинка короткострижена паркувалася? Якщо так - частенько подібне бачу в її виконанні %)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей