Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Буває паркуюсь як ідіот

Невмію по іншому
14
2%
Просто невмію
18
3%
Лєнь
23
4%
Так немає місця, мушу тут стати
163
27%
Я на 5 сек...
102
17%
Я нормальний
274
46%

Всього голосів: 594

weber
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Повідомлення weber » П'ят, 22 травня 2009, 22:50

Bober 2114 писав:Мій пиз-тий сусід
Отут не шкода колеса спустити. Повністю. Якщо безкамерні :D

peGas
Ім'я:Денис
Контактна інформація:

Повідомлення peGas » Суб, 23 травня 2009, 18:05

vovik писав:peGas, то власник в білій футболці? :D
нє нє не він

jon писав:Проблема в тому що більшість людей, не давно купили мафинку і думають що взяли бога за ногу. І їм всьо можна і вот ложать х***** на всіх, бля шкода що в тебе не камаз (я так поняв пежо), а так би взяв посунув і ніяких обід.
Я б так зробив.

правду пишеш шо ті шо тільки купили мафинку думають шо всьо можна, мій друг не давно купив собі першу машину то я аж деколи в шоці від нього...я шось тільки не пригадую шоб я таким був....

П.с. то мрія мого тата купити камаз і повчити людей їздити :ninja

Masterio
Ім'я:Тарас

Повідомлення Masterio » Вів, 26 травня 2009, 20:55

Двадцять шість сторінок різних фоток і коментів.
Але як так розібратися то більша половина тут через те що комусь несподобалось як той чи інший власник машини припаркував машину.
Звинувачувати когось незнаючи обставин це є неправильно.

vovik
Ім'я:vovik
Контактна інформація:

Повідомлення vovik » Вів, 26 травня 2009, 21:00

поважаючи інших учасників руху, жодні обставини не заставлять тебе залишити машину раком, і плюнувши на все, піти по справах.
Крім випадків якшо ти семимісячний. ;)
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь

Masterio
Ім'я:Тарас

Повідомлення Masterio » Вів, 26 травня 2009, 21:04

Всерівно я з тобою непогоджуюся!!!!

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Вів, 26 травня 2009, 21:06

vovik писав:поважаючи інших учасників руху, жодні обставини не заставлять тебе залишити машину раком, і плюнувши на все, піти по справах.
+1 проблема в тому, що мінімум половина тих учасиків їздять і паркують машини так, ніби крім них більше нікого німа і [цензура] вони всіх в рота і носа :(

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 26 травня 2009, 21:15

vovik писав:поважаючи інших учасників руху, жодні обставини не заставлять тебе залишити машину раком, і плюнувши на все, піти по справах.
Власне, що те саме, один в один, написано відразу на другій чи третій сторінці.
Жаль, що люди і тут також не поважають інших учасників форуму. Зайшов, глянув пару фото, ляпнув і задоволений, що залишив свій власний безцінний коментар.
Годі сподіватись, що люди, які не розуміють, що таке повага до дописувачів на форумі зможуть проявити повагу деінде. Наприклад, на дорозі, при паркуванні.
Тому і будуть єдині та вічні "аргументи", саме від "найуважніших читачів", які плювати хотіли на все написане тут:
Всерівно я з тобою непогоджуюся!!!!
Крапка. Без пояснень, без логіки, без здорового глузду.

Рекомендую повернутись на першу сторінку форуму і не лише переглянути малюнки, а почитати також.

ELNARA STAR

Повідомлення ELNARA STAR » Вів, 26 травня 2009, 21:21

ДУЖЕ ПРИЕМНО ЧУТИ ШО Я ПАРКУЮСЬ ЯК ІДІОТ) а на справді то ви ідіоти яким нема шо робити!!!І мені на відміну від вас негрозить не один штраф!!!тому мені :roll а номерів ніхто не вкрав то тількі рагулі летають з ними

vovik
Контактна інформація:

Повідомлення vovik » Вів, 26 травня 2009, 21:25

жесть. :D
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь

shaman
Ім'я:Святослав
Подякували: 23 рази

Повідомлення shaman » Вів, 26 травня 2009, 21:27

я в оффі! класна пряма відповідь.... ;) %) :sing

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Вів, 26 травня 2009, 21:28

я в афує... :shock :shock :shock

то нас уважили своєю присутністю чи то хтось нік замутив і прікаловся %)

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 26 травня 2009, 21:30

ELNARA STAR писав:ДУЖЕ ПРИЕМНО ЧУТИ ШО Я ПАРКУЮСЬ ЯК ІДІОТ) а на справді то ви ідіоти яким нема шо робити!!!І мені на відміну від вас негрозить не один штраф!!!тому мені :roll а номерів ніхто не вкрав то тількі рагулі летають з ними
О! Вітаємо на форумі! Ельнара, не ображайтесь Ви так! Просто, гляньте фотографії своєї машини. Не йде мова про штрафи чи щось подібне. Ви просто заважаєте іншим водіям. Таким же, як Ви, як я, як і решта водіїв, які їздять вулицями Львова.
Це все. Проблема лише в цьому.
Повірте, що колись і Ви зіткнетесь з тим, що через погано припарковану машину не зможете виїхати, чи розминутись з кимось. Хіба це правильно?

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Вів, 26 травня 2009, 21:32

Igor_Lviv писав:
ELNARA STAR писав:ДУЖЕ ПРИЕМНО ЧУТИ ШО Я ПАРКУЮСЬ ЯК ІДІОТ) а на справді то ви ідіоти яким нема шо робити!!!І мені на відміну від вас негрозить не один штраф!!!тому мені :roll а номерів ніхто не вкрав то тількі рагулі летають з ними
О! Вітаємо на форумі! Ельнара, не ображайтесь Ви так! Просто, гляньте фотографії своєї машини. Не йде мова про штрафи чи щось подібне. Ви просто заважаєте іншим водіям. Таким же, як Ви, як я, як і решта водіїв, які їздять вулицями Львова.
Це все. Проблема лише в цьому.
Повірте, що колись і Ви зіткнетесь з тим, що через погано припарковану машину не зможете виїхати, чи розминутись з кимось. Хіба це правильно?
Ігор, твій месидж - то просто зов вопіющого в пустелі... до деяяких не доходить взагалі нічого

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 26 травня 2009, 21:51

Felix писав:Ігор, твій месидж - то просто зов вопіющого в пустелі... до деяяких не доходить взагалі нічого
Не вірю! :oops
Хто б не був, що би про себе не думав... Є приказка така: "Найшла коса на камінь". Рано чи пізно стається ситуація, коли все і всі міняються місцями. Сьогодні ти крутий і на всіх плювати. Завтра - знайшовся хтось крутіший і віддав тобі все це сторицею.

Згадай, не такі давні події на Закарпатті. В ресторані гуляли "ну дуже круті" ДАІшники. А за сусіднім столом "ну дуже круті" ОМОНівці. Довго не могли з'ясувати хто з них крутіший. І стріляли, і билися. Закінчилось все повним фіаско. Від трупів до тюрми. То хто з них був мудріший і крутіший? :D

І навіть дитяча казочка для малюків є. Про двох цапів, які на вузькому місточку зустрілись. Також думали, хто з них крутіший і нічого не боїться. Результат - обоє в річці.

Різниця лише в тому, що комусь казки розказували і висновки людина зробила ще у дитинстві. Ну а комусь, на жаль, потрібно опинитись аж в ресторані.

ЗІ. Я б не хотів, щоб ми накидувались на Ельнару. Якщо інформація вірна, то їй лише 17 років. Багато потрібно зрозуміти, багато навчитись.
Тішусь, що людина прочитала відгуки про себе. Отримала інформацію. А це - головне. Які висновки вона зробить з цього? Якщо не тепер, то колись таки зрозуміє.

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Вів, 26 травня 2009, 22:05

Igor_Lviv писав:
Felix писав:Ігор, твій месидж - то просто зов вопіющого в пустелі... до деяяких не доходить взагалі нічого
Не вірю! :oops
Хто б не був, що би про себе не думав... Є приказка така: "Найшла коса на камінь". Рано чи пізно стається ситуація, коли все і всі міняються місцями. Сьогодні ти крутий і на всіх плювати. Завтра - знайшовся хтось крутіший і віддав тобі все це сторицею.

Згадай, не такі давні події на Закарпатті. В ресторані гуляли "ну дуже круті" ДАІшники. А за сусіднім столом "ну дуже круті" ОМОНівці. Довго не могли з'ясувати хто з них крутіший. І стріляли, і билися. Закінчилось все повним фіаско. Від трупів до тюрми. То хто з них був мудріший і крутіший? :D

І навіть дитяча казочка для малюків є. Про двох цапів, які на вузькому місточку зустрілись. Також думали, хто з них крутіший і нічого не боїться. Результат - обоє в річці.

Різниця лише в тому, що комусь казки розказували і висновки людина зробила ще у дитинстві. Ну а комусь, на жаль, потрібно опинитись аж в ресторані.

ЗІ. Я б не хотів, щоб ми накидувались на Ельнару. Якщо інформація вірна, то їй лише 17 років. Багато потрібно зрозуміти, багато навчитись.
Тішусь, що людина прочитала відгуки про себе. Отримала інформацію. А це - головне. Які висновки вона зробить з цього? Якщо не тепер, то колись таки зрозуміє.
знаєш, я раніше думав, так само, як ти: шо тіпа кожному воздасться, що крутий знайде крутішого і т.д. Але останнім часом я більше схильний думати, що це все більше грані слова. Звичайно, таке стається в житті, але і в багатьох випадках і крутий не зустрічає крутішого - така моя думка.

В аспекті Ельвіри - будемо сподіватися, що твої слова справдяться і до неї таки щось дійде, як не сьогодні то через рік, бо падруга собі реально задофіга гонить ;)

vovik
Контактна інформація:

Повідомлення vovik » Вів, 26 травня 2009, 22:14

Felix писав:бо падруга собі реально задофіга гонить
і тут всі старання Igor_Lviv щось пояснити культурно ти звів на нівець. :dream

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Вів, 26 травня 2009, 22:16

vovik писав:
Felix писав:бо падруга собі реально задофіга гонить
і тут всі старання Igor_Lviv щось пояснити культурно ти звів на нівець. :dream
:D :D :D

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Вів, 26 травня 2009, 22:42

Шановні, знову тема звелася до нашої "улюбленої дівчинки". Невідхиляємся...
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Anix

Повідомлення Anix » Вів, 26 травня 2009, 22:49

Igor_Lviv писав:Якщо інформація вірна, то їй лише 17 років. Багато потрібно зрозуміти, багато навчитись.

А что сейчас уже разрешено в 17 за руль садится? :sing
Востаннє редагувалось Вів, 26 травня 2009, 23:11 користувачем Denja, всього редагувалось 1 раз.
Причина: ОФФ!!!

rusmaks
Ім'я:Руслан

Повідомлення rusmaks » Сер, 27 травня 2009, 07:51

Anix писав:А что сейчас уже разрешено в 17 за руль садится?
Вона ж написала, що " І мені на відміну від вас негрозить не один штраф!!! ", тому :sing :sing :sing

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей