Отут не шкода колеса спустити. Повністю. Якщо безкамерніBober 2114 писав:Мій пиз-тий сусід

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Отут не шкода колеса спустити. Повністю. Якщо безкамерніBober 2114 писав:Мій пиз-тий сусід
нє нє не вінvovik писав:peGas, то власник в білій футболці?
jon писав:Проблема в тому що більшість людей, не давно купили мафинку і думають що взяли бога за ногу. І їм всьо можна і вот ложать х***** на всіх, бля шкода що в тебе не камаз (я так поняв пежо), а так би взяв посунув і ніяких обід.
Я б так зробив.
+1 проблема в тому, що мінімум половина тих учасиків їздять і паркують машини так, ніби крім них більше нікого німа і [цензура] вони всіх в рота і носаvovik писав:поважаючи інших учасників руху, жодні обставини не заставлять тебе залишити машину раком, і плюнувши на все, піти по справах.
Крім випадків якшо ти семимісячний.
Власне, що те саме, один в один, написано відразу на другій чи третій сторінці.vovik писав:поважаючи інших учасників руху, жодні обставини не заставлять тебе залишити машину раком, і плюнувши на все, піти по справах.
Крім випадків якшо ти семимісячний.
Крапка. Без пояснень, без логіки, без здорового глузду.Всерівно я з тобою непогоджуюся!!!!
О! Вітаємо на форумі! Ельнара, не ображайтесь Ви так! Просто, гляньте фотографії своєї машини. Не йде мова про штрафи чи щось подібне. Ви просто заважаєте іншим водіям. Таким же, як Ви, як я, як і решта водіїв, які їздять вулицями Львова.ELNARA STAR писав:ДУЖЕ ПРИЕМНО ЧУТИ ШО Я ПАРКУЮСЬ ЯК ІДІОТ) а на справді то ви ідіоти яким нема шо робити!!!І мені на відміну від вас негрозить не один штраф!!!тому меніа номерів ніхто не вкрав то тількі рагулі летають з ними
Ігор, твій месидж - то просто зов вопіющого в пустелі... до деяяких не доходить взагалі нічогоIgor_Lviv писав:О! Вітаємо на форумі! Ельнара, не ображайтесь Ви так! Просто, гляньте фотографії своєї машини. Не йде мова про штрафи чи щось подібне. Ви просто заважаєте іншим водіям. Таким же, як Ви, як я, як і решта водіїв, які їздять вулицями Львова.ELNARA STAR писав:ДУЖЕ ПРИЕМНО ЧУТИ ШО Я ПАРКУЮСЬ ЯК ІДІОТ) а на справді то ви ідіоти яким нема шо робити!!!І мені на відміну від вас негрозить не один штраф!!!тому меніа номерів ніхто не вкрав то тількі рагулі летають з ними
Це все. Проблема лише в цьому.
Повірте, що колись і Ви зіткнетесь з тим, що через погано припарковану машину не зможете виїхати, чи розминутись з кимось. Хіба це правильно?
Не вірю!Felix писав:Ігор, твій месидж - то просто зов вопіющого в пустелі... до деяяких не доходить взагалі нічого
знаєш, я раніше думав, так само, як ти: шо тіпа кожному воздасться, що крутий знайде крутішого і т.д. Але останнім часом я більше схильний думати, що це все більше грані слова. Звичайно, таке стається в житті, але і в багатьох випадках і крутий не зустрічає крутішого - така моя думка.Igor_Lviv писав:Не вірю!Felix писав:Ігор, твій месидж - то просто зов вопіющого в пустелі... до деяяких не доходить взагалі нічого![]()
Хто б не був, що би про себе не думав... Є приказка така: "Найшла коса на камінь". Рано чи пізно стається ситуація, коли все і всі міняються місцями. Сьогодні ти крутий і на всіх плювати. Завтра - знайшовся хтось крутіший і віддав тобі все це сторицею.
Згадай, не такі давні події на Закарпатті. В ресторані гуляли "ну дуже круті" ДАІшники. А за сусіднім столом "ну дуже круті" ОМОНівці. Довго не могли з'ясувати хто з них крутіший. І стріляли, і билися. Закінчилось все повним фіаско. Від трупів до тюрми. То хто з них був мудріший і крутіший?![]()
І навіть дитяча казочка для малюків є. Про двох цапів, які на вузькому місточку зустрілись. Також думали, хто з них крутіший і нічого не боїться. Результат - обоє в річці.
Різниця лише в тому, що комусь казки розказували і висновки людина зробила ще у дитинстві. Ну а комусь, на жаль, потрібно опинитись аж в ресторані.
ЗІ. Я б не хотів, щоб ми накидувались на Ельнару. Якщо інформація вірна, то їй лише 17 років. Багато потрібно зрозуміти, багато навчитись.
Тішусь, що людина прочитала відгуки про себе. Отримала інформацію. А це - головне. Які висновки вона зробить з цього? Якщо не тепер, то колись таки зрозуміє.
і тут всі старання Igor_Lviv щось пояснити культурно ти звів на нівець.Felix писав:бо падруга собі реально задофіга гонить
vovik писав:і тут всі старання Igor_Lviv щось пояснити культурно ти звів на нівець.Felix писав:бо падруга собі реально задофіга гонить
Igor_Lviv писав:Якщо інформація вірна, то їй лише 17 років. Багато потрібно зрозуміти, багато навчитись.
Вона ж написала, що " І мені на відміну від вас негрозить не один штраф!!! ", томуAnix писав:А что сейчас уже разрешено в 17 за руль садится?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей