Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Охолодження двигуна. Проблеми.
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Точно знімав, і точно не тік. Хм.. Ну значить крильчатка помпи. Все одно до майстра треба їхати, хоч буду знати що говорити.homa писав:Він знімам патрубок з пічки на заведеній машині і тосол не тік .Однозначно помпа
Помпа я так поняв недорога.. Порився по інету - до 200 рублів, біля 40 грн наша, і біля 20 уо якась Pilenga..
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
vovka справа в тому що в мурзилці пише (читав спеціально про твою машину) що лити тосол треба на заглушеному холодному двигуні при знятій трубці до тих пір - поки не потече з штуцера на карбі, так що крильчатка тут не причому, от повітряні корки - дуже навіть при чому
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- vovka
- Контактна інформація:
ghost™
Лив тосол я (точніше майстер) ясно при заглушеному двигуні. А вже потім і на заглушеному і на працюючому дивився чи тече тосол з тієї трубки - не тече. Тільки якщо подути в бачок. Скоріш за все це таки крильчатка.
Ще спеціально таку ж процедуру проводили в колєги на його 08. Якщо відкрутити цю трубку при працюючому двигуні - в нього тосол тече.
Одним словом - вскритіє покаже :)
Лив тосол я (точніше майстер) ясно при заглушеному двигуні. А вже потім і на заглушеному і на працюючому дивився чи тече тосол з тієї трубки - не тече. Тільки якщо подути в бачок. Скоріш за все це таки крильчатка.
Ще спеціально таку ж процедуру проводили в колєги на його 08. Якщо відкрутити цю трубку при працюючому двигуні - в нього тосол тече.
Одним словом - вскритіє покаже :)
- vovka
- Контактна інформація:
Ітак сьогодні зремонтував. Бачу в нас тут багато спеціалістів зібралося.
Це справді була проблема в помпі. Обрізана крильчатка. Тобто крутилася вона сама по собі. Поміняли і її і заодно ремінь - ніби все стало добре, пічка дує гарячим, температура двигуна в межах нормального.
Помпу купив вазовську - 70 грн. + ремінь Сontitech 35 грн.
А попередній ремінь таки стояв Bosch - значить власник на базарі не надурив що там бош :)
Ремонтував на сервісі радара на городоцькій. Хоть там ці ангари і на сервіс не дуже похожі, але специ там загалом хороші ( хоча трапляються і якісь стажори).
Це справді була проблема в помпі. Обрізана крильчатка. Тобто крутилася вона сама по собі. Поміняли і її і заодно ремінь - ніби все стало добре, пічка дує гарячим, температура двигуна в межах нормального.
Помпу купив вазовську - 70 грн. + ремінь Сontitech 35 грн.
А попередній ремінь таки стояв Bosch - значить власник на базарі не надурив що там бош :)
Ремонтував на сервісі радара на городоцькій. Хоть там ці ангари і на сервіс не дуже похожі, але специ там загалом хороші ( хоча трапляються і якісь стажори).
Re: Охолодження двигуна. Проблеми.
перевІр кут нахилу верхнього патрубка,бІля ДВЗ вІн має бути нижчим........
- Denja
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Re: Охолодження двигуна. Проблеми.
igor_tend, спочатку стараємся дивитись на дати постів...
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей