Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Робота в інтернеті.
Mc
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Робота в інтернеті.

Повідомлення Mc » Вів, 23 грудня 2008, 04:24

Yelik писав:а чому саме амвеєм
а тому що "релігія". всі інші аргументи тут безсилі. я якось спілкувався з підсівшими на амвей фанатиками - то люди, які відкидають будь-яку тверезу аргументацію(Антон, нічого особисто до тебе я не маю, просто розповідаю про свій досвід). є ще в них така фішка псевдонаукова - мікроелементний аналіз волосся - то взагалі тихий жах і розвод дикий - я як був в Лодзі спеціально їздив дивитися на їхню "дослідну лабораторію" так то виявився сарай, зареєстрований на чиїйсь дачі причому власник (дідок старий) і всі його сусіди взагалі не підозрював що на його ділянці такі гуру світової медицини зареєстровані. але лохів багато, а амвей один - от і мають з чого жити :)

тепер щодо дороговизни і економічності - є такі маркетологічні підходи які зазвичай і використовуються подібними пірамідобудівельниками як амвей, ньювей і тд - спеціальне завищення ціни товару з метою виведення його поза конкуренцію з існуючими (якіснішими) товарами. так вже ми виховані, що сприймаємо за якісніший той продукт, який коштує дорожче - погугліть - інфи на ту тему багато. якщо ж взяти поради амвею по використанню його продукції (типу зубної пасти брати невеличку крапельку, порошку одну ложку, використаним плином для миття посуду потім поливати вазони :) і тд) і застосувати їх до аналогічних товарів то вийде такий же термін використання але за менші гроші. висновки кожен робить сам. ті, хто вірують висновки можуть не робити - за них вже все вирішили :D
nwm писав:масло чайного дерева .. У нас воно 91грн - 10мл.
а ти бачив скільки воно в аптеці коштує? в рази дешевше + ефект той самий. то навіщо мені наприклад платити тобі і твоїй піраміді більше? за бренд який відомий тільки в обмежених колах "віруючих"? вже - розігнався :)

замість підсумків : амвей і йому подібні конторки або заборонені в більшості західних країн або просто мають там дуже невелику армію прихильників. найбільше сповідувачів культу в пост-соціалістичних країнах та країнах третього світу - там де люди історично були бідні і дурні :) здорові суспільства відкидають цю заразу безболісно і майже автоматично, суспільства подібні до наших глибоко нею заражаються і хворіють довго і з ускладненнями. кому цікаво, пошукайте в інеті історії пов'язані з "особистісним ростом в нашій мережі" і "видатними персональми досягненнями в веденні СВОГО бізнесу з нами" :D
biketravel.wordpress.com

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Вів, 23 грудня 2008, 09:00

Slavik, оце вже цікаво.Дякую.
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Вів, 23 грудня 2008, 09:11

Невстиг я розмістити на одному сайті Hrumer 5 FULL :D як вже один скачав і сьогодні один.
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Вів, 23 грудня 2008, 09:18

А ще я є тут:
http://www.wmzona.com
http://www.vipip.ru/
http://www.wmmail.ru/
http://wmpublic.com/
Найбільше сподобався останній
0.1933 USD
118.58 Кр.
13.46 Очков

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Вів, 23 грудня 2008, 09:32

А ще я зареєстрований на http://4files.net/
Але в них проблеми з FTP сервером - їх мало або немає або загружені.
1000 скачиваний файла размером
от 0 до 1 GB - 80 wmz
от 1 GB до 3 GB - 160 wmz
свыше 3 GB - 320 wmz

Mc

Повідомлення Mc » Вів, 23 грудня 2008, 09:35

sergey, ояєбу, сірйожа - ти якийсь реально даун :) тусуй класти шпали, млін, бо я вже майже бачу сценарій:
1)заробляєш перший місяць на розводі 400усд
2)заробляєш другий місяць на розводі 390 усд
3)вирішуєш, що ось воно - щастя і фінансове благополуччя.
4)береш кредит на якийсь хундай чи ваз
5)заробляєш третій місяць на розводі 100усд
6)починаєш волати що криза, нема кредити за що платити, куди уряд дивиться, одні жлоби і заздрісники навколо і тд і тп
7)показують тебе по телевізору в передачі з О.Герасим'юк як ти йдеш (пішком, бо машину забрали і виставили на аукціон) класти шпали щоб розрахуватися з банком за залишок по тілу кредиту

так що рахуй я тобі купу нервів зекономив своєю першою порадою - тусуй класти шпали, хакєр :D
biketravel.wordpress.com

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Вів, 23 грудня 2008, 09:42

Mc писав:sergey, ояєбу, сірйожа - ти якийсь реально даун тусуй класти шпали, млін, бо я вже майже бачу сценарій:
Попрошу без особистих образ. :angry
Твій сценарій написаний не про мене.
Mc писав: тусуй класти шпали, хакєр
Це вже моя справа куди йти і що робити.
А ти чим займаєшся умнік.

Mc

Повідомлення Mc » Вів, 23 грудня 2008, 09:43

sergey писав:А ще я зареєстрований
а ще ти можеш завести свій персональний блог і розказувати там (а не тут :D ) довірливим лошкам як можна піднімати бабло в інеті і (увага!!!) зможеш розміщувати там ПЛАТНУ (за долари чи вмз!!!) рекламу! чуєш тепер де золота жила захована? зараз всі ріл-кул-хацкери так роблять - це називається МАНЄТАРІЗАЦИЯ БЛОГА(тільки не кому не розказуй, щоб тему не попалити) - давидов он тільки й встигає жінці машини міняти! а ти чим гірший? а ще якщо два-три блоги завести! і по 1000-2000 уніків щодня заходитимуть... то вже й до другого бентлі в Львові недалеко :D
biketravel.wordpress.com

Mc

Повідомлення Mc » Вів, 23 грудня 2008, 09:50

sergey писав:А ти чим займаєшся умнік.
а я сємєчкі продаю - і нічого так піднявся. рефералів маю багато (біля універу, політеху може бачив - мої агенти, власники своїх бізнесів, так би мовити). а що - продукт натуральний, без домішок (то хіба конкуренти замість солі мівіну підсипають - а в нас все в злагоді з природою), вистачає на довго(якщо по сємєчці в робочий день, то більше ніж на рік стакану стає), плюс рекламу продаю на папірцях в які стаканчики замотують. коротше кажучи на інет хватає як бачиш, не жаліюся :) а до тебе я так язвітєльно, бо самому мені мізків бракує - я філолог-натураліст за освітою, всі ці комп ютерні штучки-дрючки мені все дуже тяжко даються.. тому і язвлю тут над хорошими і прибутковими ідеями - бо самому ніяк не осягнути їх глибини і креативності :cry
biketravel.wordpress.com

hugo

Повідомлення hugo » Вів, 23 грудня 2008, 10:17

sergey писав:Невстиг я розмістити на одному сайті Hrumer 5 FULL :D як вже один скачав і сьогодні один.
во ! На закидосы со стороны не обращай внимание! Наше дело какое? Верно - зарабатывать деньги а не размышлять по этому поводу ;)

Теперь следующее - идея с Хрумером - это было только начало. Для заработка нормальных бабосов нужен масштаб, нужно делать ставку на количество. В свою очередь количество мы можем получить опять-таки применив немного хитрости :)

На примере с Хрумером мы обеспечили надеждой лишь малую толику нашей целевой аудитории :) Ведь Хрумер нужен далеко не всем.. Получается как то несправедливо, кому то что то, а кому то ничего.. и вот здесь мы просто обязаны ударить по максимально широкой аудитории. Осталось самое малое - определить, что на данный момент объединяет максимальное количество людей..

Итак, немного поразмыслив мы приходим к выводу, что тема эта называется "Финансовый КРИЗИС" (что я думаю по этому поводу я уже писал в соседней теме :) )

Итак как монетизировать "Финансовый КРИЗИС" на базе Лететбит ? Да так же как и Хрумер, но только теперь мы будем предлагать -
"Видеоинтервью признание от авторов всемирного финансового кризиса, которое потрясло мир". Схема реализации - таже, что и с Хрумером :)

sergey, но и на этом не стоит останавливаться. Сядь, подумай что еще можно подарить людям, и расширяй, расширяй свою иллюзорную сетку. Будь уверен, через некоторое время тебя обрадуют $$$ результаты.

vovik
Ім'я:vovik
Контактна інформація:

Повідомлення vovik » Вів, 23 грудня 2008, 10:20

Mc, :D
Заробляти гроші на розводах - гарний початок кар"єри, та здобування поваги серед людей (на форумі в тому числі).
Ше й тут хвалиться і розписує який я умнік бо розвів! Юпі пля! Регрес людини до мавпи!
Востаннє редагувалось Вів, 23 грудня 2008, 10:26 користувачем vovik, всього редагувалось 1 раз.
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Вів, 23 грудня 2008, 10:23

hugo, цікаві в тебе ідеї. :thumbup

hugo

Повідомлення hugo » Вів, 23 грудня 2008, 10:38

sergey писав:hugo, цікаві в тебе ідеї.

Зарабатывать можно на всем, просто нужно запустить процесы в мозгу, которые называются "Хачу заработать денег и неипет !".

Вот еще пример как можно денег было подрубить -

недавно проходила акция "Дiстали" или как там ее, некоторые особо уникальные дятлы клеили себе на машины таблички вида

Зображення

Люди думают что таким способом они чего то добьются.. ггггг какая наивность :)

Но это ведь чудесный повод что б срубить и на этом бабла. Сразу возникает вопрос как ? А очень просто - есть такой акуенный сервис - http://prostoprint.com/. Что б понять его смысл стоит только прочитать на главной странице -
"удобный бесплатный cервис для создания собственного магазина футболок и атрибутики.
Уже через 10 минут, без стартовых затрат на изготовление и доставку товара, ты сможешь продавать одежду и сувениры со своим логотипом, рисунком или фотографией и зарабатывать на этом.
"

То есть создаеш там в конструкторе футболку с красивыми рисуночками на тему "Достали", можно и кружек еще намоделировать :) и постиш линк в ЖЖ или где там эта социальная группа тусуется и объявляеш - Товарисчи - здесь вы можете приобрести символику нашей акции в поддержку этой великой идеи !
Вся прелесть в том, что изготовлении футболок и кружек, оплату и доставку этот сервис берет на себя. Тебе же как автору этой идеи остается лежа на диване с баночкой Хенеси время от времени проверять свои комиссионные накопления ;)

Мораль отсюда такова - некуй ныть по поводу кризиса, нужно искать способы как его обойти.

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Вів, 23 грудня 2008, 10:54

vovik писав:Заробляти гроші на розводах - гарний початок кар"єри, та здобування поваги серед людей (на форумі в тому числі). Ше й тут хвалиться і розписує який я умнік бо розвів! Юпі пля! Регрес людини до мавпи!
Що тільки я розводила?Розводять майже всі і вся.Я не вихваляюся і не пишаюся цим.А повага мені не потрібна.
Пишемо суто по темі.Не розводим флуд.

nwm

Повідомлення nwm » Вів, 23 грудня 2008, 11:05

sergey, хотів би подивитись на тебе коли добу скачуєш потрібну прогу, а там - лохотрон.
Хоча твоя доля в твоїх руках.
Краще займись ділом, роздуплися у відео монтажі і на тому заробляй.
Роздуплися хоч у ХТМЛ, замути сайт - на тому заробляй.
І будь обережний з почтовиками та іншимим розводами - підсядеш як на наркотик і буде тобі горе.
Це не в обіду, а навіть навпаки. Не люблю коли люди "пропадають".
Востаннє редагувалось Вів, 23 грудня 2008, 11:07 користувачем nwm, всього редагувалось 1 раз.

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Вів, 23 грудня 2008, 11:06

nwm писав:хотів би подивитись на тебе коли добу скачуєш потрібну прогу, а там - лохотрон.
Я не раз так попадав.

hugo

Повідомлення hugo » Вів, 23 грудня 2008, 11:09

sergey писав:Що тільки я розводила?Розводять майже всі і вся.Я не вихваляюся і не пишаюся цим.А повага мені не потрібна.

sergey, да не ведись ты на провокации. Не отвлекай свой мозг на вещи не связанные с заработком денег. Тебя будут пытаться пристыдить, высмеять - ты все это должен игнорировать ибо в этом нету конструктивного зерна. Если поставил перед собой цель заработать деньги и вырваться из порочного круга неудачников(какие только и умеют себя жалеть и скулить по поводу Страшного Фин Кризиса) - то иди к ее реализации не взирая ни на что.

Те примеры что я привел - должны были пробудить в твоем мозгу креативные процессы, которые позволят в будущем самому выдумывать новые способы по заработку денег. Это был только катализатор, остальное если умный поймеш сам.

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Вів, 23 грудня 2008, 11:13

hugo, Дякую за підтримку.Тільки ти мене зрозумів.

vovik
Ім'я:vovik
Контактна інформація:

Повідомлення vovik » Вів, 23 грудня 2008, 11:17

:cry
Жаліти вас не буду....
:cry
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Вів, 23 грудня 2008, 11:18

sergey писав:hugo, Дякую за підтримку.Тільки ти мене зрозумів.
hugo, бачиш для sergey ти вже ГУРУ, НАСТАВНИК :D можеш відкривати свою релігійну секту або "піраміду" і заробляти бабло разом :D
volleyball.lviv.ua/blog/

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей